Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
9

22/03/2019 09:29

Venlo Roermond

Ik kwam voor mijn proefrijles bij de ANWB. Ik werd meteen geholpen. We hebben samen de proefrijles ingepland en was 2 dagen later meteen aan de beurt. De kennis makening met de instructeur ging erg goed en had er meteen een goed gevoel bij. Tijdens de proefrijles voelde ik mij ook erg op mijn gemak! Ik kon alles vragen wat ik wouw weten. De intructeur gaf ook goed uitlag over wat ik moest doen!

  • Evaluatie na proefles
10

22/03/2019 09:24

Maastricht

Ik kan dit iedereen Aan Raden

  • Evaluatie na proefles
9

22/03/2019 08:57

Leeuwarden

De vragen zijn soms wel wat diepgaand van dit onderzoek, heb alleen een proefles genomen en ben nog niet gaan lessen bij de ANWB (dit moet ik nog inplannen).

  • Evaluatie na proefles
10

22/03/2019 08:52

Almere

Erg fijne rijschool, prettige les en in 1x geslaagd voor bijde examens Wesley was een goeie docent die daadwerkelijk de routes rijd die je ook tijdens je examens kan verwachten. Hij blijft altijd erg rustig en legt alles goed uit.

  • Evaluatie na proefles
9

22/03/2019 06:17

Almere

Mijn broer heeft ook bij jullie zijn rijbewijs gehaald en les gehad van dezelfde rijinstructeur. Altijd netjes op tijd, goede uitleg en geduld. En in een keer zijn rijbewijs gehaald. Zeer te vreden

  • Evaluatie na proefles
8

22/03/2019 00:45

Ede

Een ontzettend fijne proefles gehad! Ik heb hiervoor nog nooit een rijles gehad terwijl ik al 2 jaar had kunnen rijden, omdat ik hier behoorlijk tegenop zag en het best eng vond. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van mezelf en van mijn eerste rijles. De instructeur is echt een topper! Ik zou me geen betere situatie in kunnen beelden.

  • Evaluatie na proefles
8

22/03/2019 00:32

Rijswijk

Ik vond het heel prettig om met Haroen te lessen. Hij was rustig en geduldig, gaf tips en feedback als het weer rustig was op de weg en je het dus goed kon verwerken. De planning was netjes en duidelijk, heel fijn al en al

  • Evaluatie na examen
10

21/03/2019 22:44

Amsterdam

Ze hebben gekeken welke instructeur het beste bij mij paste, dit was voor mij de sleutel tot succes. In overleg een planning gemaakt zodat ik wist waar ik aan toe was. Wat resulteerde in een relaxte sfeer tijdens de lessen en duidelijkheid over wat r van mij verwacht werd. Chapeau en bedankt voor alles.

  • Evaluatie na examen
10

21/03/2019 21:56

Rijswijk

Zeer fijne rijlessen gehad hele fijne rij instructeur gehad voelde me zo op me gemak bij hem een hele fijne rijschool heb het super ervaren hele fijne medewerkers die je netjes te woord staan als je vragen hebt raad het andere mensen zeker aan om hier te lessen bij anwb

  • Evaluatie na examen
10

21/03/2019 17:05

Utrecht

Erg fijne communicatie, hele fijne instructeur en ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen; erg prettig!

  • Evaluatie na proefles
9

21/03/2019 17:00

Hoorn

Op een moment deed de App niet meer em kon daar de lesplanning niet meer zien. Gelukkig was de informatie via email heel goed geregeld. Veder was alles prima.

  • Evaluatie na examen
5

21/03/2019 16:03

Zaandam

Mijn eerste rij instructeur was niet goed in zijn werk. Mijn tweede rij instructeur was wel goed in zijn werk en door zijn hulp heb ik het wel gehaald.

  • Evaluatie na examen
8

21/03/2019 14:43

Amsterdam

Niet heel goed begonnen met de lessen, meerdere instructeurs gehad, maar uiteindelijk bij Khalid beland, supervriendelijke man en kan heel goed instructies geven, dus uiteindelijk dankzij Khalid mijn rijbewijs gehaald!

  • Evaluatie na examen
7

21/03/2019 14:32

Den Bosch

Goed lesmateriaal, nette auto, flexibel met plannen. Instructrice kwam niet altijd deskundig over, reageerde soms overdreven.

  • Evaluatie na examen
7

21/03/2019 14:10

Den Bosch

Goeie rijschool. Leuke medewerkers, en (vaak) alles op orde.

  • Evaluatie na examen
8

21/03/2019 12:49

Amsterdam

Mijn instructeur Anouar heeft me heel goed begeleid om in 1 maand m’n rijbewijs te halen in 1 keer. Bij gaf vertrouwen waar het kon, en pakte me aan als het even moest, maar altijd op een fijne manier. Het kwam over dat hij z’n aanpak aanpast aan de leerling. Het was gezellig in de auto, maar kon me ook goed concentreren. In het algemeen over de ANWB: het is iets duurder, maar ik kon wel meteen terecht en het contact verliep soepel. Lessen verzetten was wel moeilijk omdat het allemaal in 1 maand moest voor mij. Uiteindelijk ben ik blij met m’n keuze om een versneld traject te doen bij de ANWB.

  • Evaluatie na examen
9

21/03/2019 12:25

Utrecht

Fijne begeleiding, ook snel geholpen door klantenservice toen er problemen waren, met een uur opgelost en kon weer verder met lessen. Geduld en coaching zeker aanwezig, Aanrader!

  • Evaluatie na examen
8

21/03/2019 12:03

Amersfoort

Na 3 jaar niet meer in een auto te hebben gelest, heb ik besloten om het weer op te pakken. Ik ben enkel naar binnen gelopen om te informeren over de mogelijkheden. In de middag was er net een plaatsje vrij gekomen, waardoor ik direct een proefles kon doen. De instructrice was vriendelijk en behulpzaam. Na de proefles wordt er een plan opgesteld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  • Evaluatie na proefles
9

21/03/2019 10:34

Dordrecht

Ik werd fijn onthaald door intructeur Peter, ik was best nerveus omdat ik bang was dat ik overal tegen aan zou rijden door een eerder ongeluk met een scooter. Nu heeft hij mij in rust alles uitgelegd op een industrieterrein en zijn daarna een stukje de weg en de polder in gegaan. Al ontzettend veel geleerd in de eerste (proef)les!

  • Evaluatie na proefles
10

21/03/2019 09:45

Rijswijk

Geslaagde proefles.Vriendelijke instructeur, duidelijke uitleg en heel geduldig.

  • Evaluatie na proefles
9

21/03/2019 08:59

Rijswijk

Goede uitleg over de rijopleiding, fijne eerste rijles gehad.

  • Evaluatie na proefles
9

21/03/2019 08:59

Venlo Roermond

Ik zou deze rijschool zeker aanraden aan andere vrienden of familie! Altijd fijne lessen gehad! Top!

  • Evaluatie na examen
8

21/03/2019 06:41

Nijmegen

Goeie rijschool

  • Evaluatie na proefles
10

20/03/2019 21:09

Maastricht

Ik ben heel tevreden tot nu toe. Het contact opnemen ging zeer vlot en snel, en de rijles instructeur was heel vriendelijk, geduldig, en behulpzaam.

  • Evaluatie na proefles
10

20/03/2019 20:53

Tilburg

Geweldige rijschool, maar voornamelijk kwam dat door mijn instructeur. Met het juiste advies mij van 30 uur, naar 40 uur met een tussentijdse toets geholpen. Het beste advies wat hij me kon geven, en daar dan ook nog een te gekke begeleiding bij + een hele fijne sfeer in de auto 🙂 GO MARCEL

  • Evaluatie na examen
8

20/03/2019 20:18

Doetinchem

ik heb de proefles zeer positief ervaren,ik zie uit naar de komende lessn

  • Evaluatie na proefles
8

20/03/2019 17:15

Tilburg

Super fijne rijlessen gehad. Duidelijk uitgelegd en rust van de instructeur (Hans). Binnen mijn planning m'n rijbewijs gehaald!

  • Evaluatie na examen
8

20/03/2019 16:24

Eibergen Lichtenvoorde

Zeer prettige en geduldige rijschool! Ik ga hier zeker mijn motor rijlessen doen!

  • Evaluatie na examen
9

20/03/2019 16:02

Doetinchem

Door omstandigheden heb ik ca 10 jaar niet meer kunnen rijden. Met de opfristraining door een goede en fijne instructeur heb ik mijn vertrouwen en rijvaardigheid in EEN keer weer terug. Dank u wel (s...r)Klaas !

  • Evaluatie na proefles
7

20/03/2019 15:47

Eindhoven

Ik heb een beoordelingstest gehad en geen les. Door ziekte had ik ca 5 maanden niet gereden. Instructeur was zeer geschikt voor de test.

  • Evaluatie na proefles
8

20/03/2019 15:04

Leiden

Zorg ervoor dat een leerling niet steeds een andere instructeur krijgt, ik zelf heb er 3 verschillende gehad.

  • Evaluatie na examen
10

20/03/2019 14:50

Nijmegen

Altijd superfijn gereden samen met mijn instructeur, je kan zoveel lessen als je wilt en deze worden ook goed ingepland, ook mag je zelf zeggen waar je opgehaald wilt worden. Op de rijbewijsapp kan je makkelijk zien hoe je vooruit gegaan bent. Superleuke en fijne rijschool. Ik zou het iedereen aanraden hier te lessen!

  • Evaluatie na examen
9

20/03/2019 12:25

Tilburg

Heel erg goed leermateriaal voor het theorie-examen. Zowel praktijk als theorie in 1 keer gehaald! Ik ben erg tevreden over deze rijschool

  • Evaluatie na examen
8

20/03/2019 10:17

Den Haag

Aangezien ik geen echte les heb gehad, maar alleen een beoordelingsrit met een instructeur van de ANWB heb gemaakt waren veel vragen van deze enquête niet van toepassing en heb ik ze ook niet ingevuld. Ik was zeer tevreden over deze rit en over de instructeur die mij begeleidde.

  • Evaluatie na proefles
10

20/03/2019 08:28

Lelystad

Alwin is toch even een topp instrecteur gisteren me rijbewijs gehaald was easy en me vriend heeft hem ook gister gehaald hij wist niet eens hoe hij de scooter moest starten in het begin

  • Evaluatie na proefles
10

20/03/2019 00:19

Den Haag

Zeer tevreden over de rijopleiding. Ik kwam van een andere rijschool en ik heb geen enkele instructeur gehad die mijn problemen tijdens het rijden zo goed kon doorgronden als Anand. Verder vond ik de communicatie met de rijschool ook erg fijn. Ik kan iedereen deze rijopleiding ten zeerste aanraden!

  • Evaluatie na examen
9

19/03/2019 20:34

Almere

Mijn rijinstructeur Wesley was erg duidelijk en behulpzaam. Ook als ik een paar keer nodig had bleef hij vriendelijk uitleggen wat de beste manier was. Dit gaf mij de rust om het te proberen en zo te leren. Ik ben heel erg tevreden.

  • Evaluatie na examen
10

19/03/2019 18:46

Spijkenisse

Een super goede rijschool...echt een aanrader....bedankt anwb....

  • Evaluatie na examen
6

19/03/2019 18:40

Drenthe

De proefles zelf gaf mij goed inzicht in wat mij te verwachten staat. De rijinstructeur was erg vriendelijk en gaf goede uitleg. Jammer was wel dat de proefles maar 45min. duurde ipv 1,5uur. Het plannen van de proefles was wel wat ingewikkeld. Heb daardoor de rijles moeten plannen tijdens mijn school. Verder prima service via de mail.

  • Evaluatie na proefles
8

19/03/2019 18:07

Utrecht

ik stapte elke rijles met plezier de auto in, en dit kwam mede doordat ik het rijden erg leuk vond, maar ook zeker door mijn aardige instructeur waarmee het elke les gezellig was terwijl ik ook veel leerde tijdens de les. Ik vond het erg leuk en ben ook blij met hoe de rijschool me heeft geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

  • Evaluatie na examen
9

19/03/2019 18:03

Amsterdam

Goede communicatie met ANWB rijschool en instructeur was top! In het verleden een aantal rijlessen gehad, was daarom met 20 uur al klaar om af te rijden. Meteen geslaagd! Ik kan de ANWB zeker aanraden! Zijn betrouwbaar.

  • Evaluatie na examen
7

19/03/2019 16:51

Eibergen Lichtenvoorde

Prima

  • Evaluatie na examen
8

19/03/2019 16:00

Alkmaar

Zeer tevreden over mijn rij-instructeur Jeroen, een gezellige rustige maar ook duidelijke instructeur. Ik ben ervan overtuigd dat dat extra heeft geholpen bij mijn rijvorderingen. Alleen de vrouw van de balie bij uitleg was erg traag en dat geeft wel een eerste slechte indruk van de rijschool.

  • Evaluatie na examen
8

19/03/2019 14:51

Rijswijk

fijne proefles gehad met een geduldige instruckteur . De les was ook duidelijk opgebouwd. Ik heb goede ervaringen met deze rijschool

  • Evaluatie na proefles
10

19/03/2019 12:13

Hoofddorp

Duur maar wel goed rijschool

  • Evaluatie na examen
10

19/03/2019 11:44

Leeuwarden

Na zeer goede ervaringen met de verkorte cursus voor mijn rijbewijs B heb ik besloten om voor mijn BE weer met de ANWB in zee te gaan. Wederom voldeed de ANWB prima aan mijn verwachtingen qua o.a. kwaliteit, bereikbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast heeft de wegenwacht me meerdere malen uitstekend uit de brand geholpen!

  • Evaluatie na examen
9

19/03/2019 10:14

Nieuwegein

Fantastisch! Contact was altijd snel gelegd gewoon lekker makkelijk via whapp. Altijd een mogelijkheid om lessen niet ver vooruit te verschuiven. Het enige lastige is dat de ANWB telefonisch maar een paar uur per dag bereikbaar is. Het contact met de rijinstucteur/instructrice verloopt wel heel fijn! Beter dan ik had gedroomd.

  • Evaluatie na examen
7

19/03/2019 08:40

Zwolle

De proefles was uitstekend en de begeleiding was top. Het enige struikelpunt is de pakketprijs

  • Evaluatie na proefles
10

19/03/2019 07:03

Almere

Vriendelijke en duidelijke rijinstructeur, werd thuis opgehaald, aan het eind werd met een puntensysteem een aanbeveling gemaakt over het aantal lesuren, en kon snel aan de slag. Geen minpunten dus.

  • Evaluatie na proefles
7

19/03/2019 06:39

Spijkenisse

de proefles ging precies volgens verwachting, misschien de uitleg wat hierna te doen iets minder maar dat kan komen doordat ik wat ongeduldig bent, ik moet een rijbewijs gaan halen vanwege mijn werk

  • Evaluatie na proefles