Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
8

07/12/2018 14:12

Rotterdam

Zeer prettige rijschool. Goed bereikbaar per mail of telefoon om leswijzigingen te bespreken. Ik had een goede instructeur.

  • Evaluatie na examen
7

07/12/2018 13:08

Almere

Erg naar mijn zin gehad met het leren van rijden!

  • Evaluatie na examen
8

07/12/2018 11:52

Rijswijk

Goed georganiseerde rijschool met vakbekwame mensen.

  • Evaluatie na examen
8

07/12/2018 08:52

Tilburg

Prima geregeld.

  • Evaluatie na examen
10

07/12/2018 08:33

Den Bosch

Erg tevreden over het contact en uitleg. Zeer vriendelijk en meedenkend. Ik moet eerst mijn theorie halen en dan zal ik daar gaan lessen

  • Evaluatie na proefles
9

07/12/2018 07:15

Almere

Het contact verliep vlot en er is altijd netjes terug gebeld om de proefles inteplannen. De proefles zelf was goed! Ik had een fijne geduldige instructeur en ik voelde mij veilig en op mijn gemak tijdens de proefles.

  • Evaluatie na proefles
8

06/12/2018 20:37

Eindhoven

Ik vond het een heel duidelijke en prettige les. De instructeur nam alle tijd om de handelingen met mij door te nemen. Hij straalde rust en vriendelijkheid uit. Trouwens ik stel het niet op prijs dat mijn naam en persoonlijke gegevens openbaar worden gemaakt.

  • Evaluatie na proefles
8

06/12/2018 20:24

Santpoort

Het is duidelijk wat je gaat doen komende rijlessen, de instructeur was rustig en geduldig. Als je op tijd bent met een les afmelden is het geen probleem, en ze zijn telefonisch erg goed bereikbaar.

  • Evaluatie na examen
9

06/12/2018 19:47

Nijmegen

Heel netjes ontvangen en begeleid

  • Evaluatie na examen
8

06/12/2018 16:08

Dordrecht

Een goede rijschool waar mensen de tijd voor je nemen. Ze zijn ondersteunend op een eerlijke manier en proberen altijd het beste uit je te halen. Op het moment dat je aangeeft dat je iets moeilijk vind, of dat je je ergens niet comfortabel bij voelt wordt hier serieus mee omgegaan. Veel mensen met ervaring klaar om je te helpen richting je rijbewijs.

  • Evaluatie na examen
10

06/12/2018 13:21

Leeuwarden

Hele fijne rijschool, vriendelijk, geduldig en goede kwaliteit van de lessen. Vooraf bij de proefles werd gekeken naar welke docent het beste bij mij zou passen, dat vond ik erg prettig. Dan weet je zeker dat je docent krijgt die bij je karakter past. Ik raad deze rijschool absoluut aan!

  • Evaluatie na examen
8

06/12/2018 10:56

Amsterdam

Over het algemeen tevreden. Verbeterpunt is het meer aanpassen op persoonlijke wensen en planning. Het bepalen/plannen van het juiste pakket is meer een verkoopgesprek dan een daadwerkelijk advies (je hebt dan immers maar een uurtje gereden met iemand die uiteindelijk niet je instructeur zal zijn) Het zou dus beter werken als je na 2 lessen met je instructeur het daadwerkelijke pakket bepaald. Verder is het goed en strategisch plannen van de lessen + eventuele tussentijdse toets + praktijk examen iets wat persoonlijker/beter kan echter dit moet je zelf ook afdwingen. (ter voorbeeld; ik had het hele pakket inclusief tussentijdse toets maar die bleek niet nodig aangezien ik een bnor examen moest doen. Cbr had echter aangegeven dat ze dit even zouden uitzoeken (eventueel verjaard) en dat we dit gewoon al konden inplannen. Toen bleek dat de ttt niet nodig was ivm bnor kon dit niet meer geannuleerd worden en dus onnodige kosten gemaakt. Dus tip; advies bij je daadwerkelijk instructeur en dan pas plannen/afspraken maken met rijschool.

  • Evaluatie na examen
9

06/12/2018 09:30

Amersfoort

Snel contact, flexibel, duidelijke lesinstructie

  • Evaluatie na proefles
8

06/12/2018 09:15

Groningen

Goed rijadvies

  • Evaluatie na proefles
10

06/12/2018 09:11

Eindhoven

Geweldig opleiding gehad. Bedankt aan de rijinstructeurs en kantoormedewerkers.

  • Evaluatie na examen
7

06/12/2018 08:20

Dordrecht

in mijn geval, training rijden met aangepaste auto, linkse bediening ivm beperking, blijkt de instructeur vooringenomen. uitermate slechte ervaring hierdoor.

  • Evaluatie na proefles
8

05/12/2018 20:24

Nieuwegein

Fijne proefles gehad. Daarna krijg je alles duidelijk op papier mee naar huis, en je weet precies waar je aan toe bent. Hoeveel lessen je gaat krijgen voordat je examen gaat doen.

  • Evaluatie na proefles
7

05/12/2018 18:37

Dordrecht

Ik heb helaas lang moeten wachten op mijn lessen, maar toen het eenmaal zo ver was had ik een fijne ervaring met hele vriendelijke en geduldige mensen.

  • Evaluatie na examen
9

05/12/2018 17:14

Rijswijk

Ik heb tot nu toe alleen een proefles gehad. Maar die was super fijn! Hulp en aandacht voor mij. Persoonlijke contact was super fijn.

  • Evaluatie na proefles
7

05/12/2018 14:36

Leiden

Over het algemeen een positieve ervaring met ANWB rijopleiding. Goede instructeur en in een keer examen gehaald. Fijn dat er bij moeilijkheden in de planning ook bij een andere instructeur gelest kon worden. Vorderingenkaart in de app werkte na ongeveer de helft van de lessen niet meer (of werd niet meer ingevuld). Contact met ANWB was altijd snel en zeer vriendelijk via WhatsApp.

  • Evaluatie na examen
10

05/12/2018 14:27

Eibergen Lichtenvoorde

Zeer zette, betrouwbare en goed ondersteunende rijschool!

  • Evaluatie na examen
8

05/12/2018 12:43

Den Haag

Voor de oudere mens, beveel ik aan, als er onzekerheid is opgetreden,door welke reden dan ooit, weer rijles te nemen Met een opfris cursus .

  • Evaluatie na proefles
8

05/12/2018 11:24

Hoofddorp

Prettig ontvangst, prima rij instructeur. Jammer, dat er wel een wachttijd van 2 maanden is als je alleen op zaterdag kan rijden! (kwamen wij achter nadat we de planning kregen)

  • Evaluatie na proefles
10

05/12/2018 11:12

Den Haag

Ik heb mijn rijbewijs in 3 en halve maand behaald, dat is een van de belangrijkste voordelen om via ANWB je rijbewijs te halen. Wanneer je het aantal rijuren advies krijgt, wordt deze met je eindexamen datum gelijk voor je ingepland, echter je moet 't wel wat dieper in je portemonnee graven. Mijn rij instructeur was duidelijk, empatisch en streng wanneer het nodig is. Snel je rijbewijs halen op een vlotte, maar zeker niet haastige tempo? Ga maar lessen bij ANWB.

  • Evaluatie na examen
9

05/12/2018 11:09

Nieuwegein

ANWB is een goede opleider, die zorgt dat je al snel zelfstandig de weg op kan. Ze spelen goed in op jouw niveau en helpen jou snel te ontdekken wat goed gaat en wat zich juist nog beter moet ontwikkelen. De instructeurs zijn stuk voor stuk inlevend, coachend en geven advies waar je ook echt iets aan hebt voor als je het rijbewijs daadwerkelijk gehaald hebt. Ik zou dan ook een ieder de ANWB aanbevelen.

  • Evaluatie na examen
7

05/12/2018 10:47

Eindhoven

Ik vond dat er in de uitgedeelde papieren (te) veel schrijffouten staan. Dat irriteerde mij. Je verwacht van een ANWB school "fatsoenlijk" materiaal. Ook al zijn het kleine fouten ik vind het slordig staan. Ik kwam met mijn dochter voor een proefles en in principe was er niemand aanwezig terwijl wij een kwartier van te voren aanwezig moesten zijn. Dat gaf geen lekker begin. Echter de rijinstructeur en het programma zijn prima en komen goed over dus we gaan sowieso beginnen met de rijlessen bij de ANWB en deze rijschool.

  • Evaluatie na proefles
10

05/12/2018 09:10

Zutphen

Snel, sluit goed aan bij eigen wensen, flexibel, klantvriendelijk, communicatief en zorgvuldig bij intake!

  • Evaluatie na proefles
9

05/12/2018 07:16

Deventer

Ik vond het een hele leuke proefles met duidelijke uitleg en een aardige instructeur. Ik weet alleen niet of aan een proefles te bepalen is hoeveel lessen je nodig hebt.

  • Evaluatie na proefles
8

04/12/2018 21:42

Groningen

Was een opfriscursus

  • Evaluatie na proefles
10

04/12/2018 17:04

Leeuwarden

Alles was prima geregeld, eerlijk en duidelijk advies gekregen; met resultaat! De instructeur bleef onder elk omstandigheid relaxt en vooral duidelijk over de situaties. Al met al een top ervaring gehad. (Vind het bijna jammer dat ik niet nog een paar lesjes kan meepikken 😉 )

  • Evaluatie na examen
8

04/12/2018 16:29

Utrecht

Ik ben niet zo heel erg tevreden met de ANWB als rijschool. Ik vond het vervelend dat ik continu herinneringen kreeg van betalingen. Vaak kwamen die nadat ik al had betaald. Een keer kreeg zelfs ik de factuur en de herinnering op dezelfde dag. Beetje te veel van het goede. Ook was de bereikbaarheid van de ANWB niet supergoed. Een aantal keer kreeg ik collega's van jullie in andere steden aan de lijn die mij vervolgens vertelden dat ik opnieuw moest bellen om Utrecht te krijgen. Ik snap niet hoe dat kan. Mijn rij-instructeur daarentegen was erg goed. Heel geduldig, slim en vriendelijk - een hele goede docent. Dat was zeker een plus en een reden voor mij om niet van rijschool te wisselen.

  • Evaluatie na examen
8

04/12/2018 13:58

Nijmegen

Ik wil Anro nogmaals bedanken, wat een goede instructeur hebben jullie aan hem!

  • Evaluatie na examen
7

04/12/2018 11:27

Groningen

Ik vond het aantal rijlessen wat aan de te veel kant

  • Evaluatie na proefles
9

04/12/2018 10:08

Tilburg

Erg prettig in planning en flexibiliteit. Ik had soms veel en soms weinig tijd, de rijlessen konden volledig worden aangepast daarop. Erg vriendelijke maar toch duidelijke docenten die de auto voor mij een prettige omgeving hebben weten te maken. Heel erg bedankt!

  • Evaluatie na examen
10

04/12/2018 08:06

Lelystad

Hele fijne rijschool!

  • Evaluatie na proefles
9

03/12/2018 20:21

Eindhoven

Ik heb goede lessen gekregen van een instructeur die wist waar ze het over had. Ook wist ze mij goed te wijzen op wat ik nog moest leren, en hierbij te helpen. Daarnaast was het nooit een probleem als ik een verzoek had - zelfs mijn vergeten zonnenbril werd nagebracht. Dankzij de lessen en het advies ben ik in 1x voor theorie en examen geslaagd.

  • Evaluatie na examen
10

03/12/2018 18:13

Lelystad

Super tevreden duidelijke uitleg Dit zorgt ervoor dat je weet wat er van je gevraagd wordt

  • Evaluatie na examen
10

03/12/2018 17:30

Dordrecht

Super rijschool! En het belangrijkste, de beste rij instructeur. Goed lesgeven met een vleugje humor en eindeloos geduld!

  • Evaluatie na examen
9

03/12/2018 16:31

Utrecht

Ik heb ontspannen kunnen leren rijden bij de ANWB. Mijn rijinstructeur was helder, concreet en gezellig. Flexibel in plannen en plek van ophalen/afzetten.

  • Evaluatie na examen
9

03/12/2018 14:49

Amersfoort

Ik ben zeer tevreden over de anwb door de snelle en goede service!

  • Evaluatie na examen
9

03/12/2018 13:12

Amsterdam

Niks dan lof. Begeleiding was zeer deskundig en persoonlijk. Aandacht voor details en vriendelijke instructeurs.

  • Evaluatie na examen
7

03/12/2018 11:48

Hoogeveen

Zeer goede kwalitieit van lesprogramma en de auto. Het enige nadeel was de flexibiliteit van het inplannen van de lessen.

  • Evaluatie na examen
8

03/12/2018 10:36

Utrecht

Ik was best bang om te gaan autorijden maar na een paar lessen voelde ik me echt al goed in de auto. Mijn instructeur bleef me uitdagen en scherp houden en dankzij de goede begeleiding heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald.

  • Evaluatie na examen
10

03/12/2018 08:54

Naarden-Bussum

Ik heb een opfris rijles voor senioren gedaan. Dit was heel leerzaam. Ik heb diverse aandachtspunten voor mezelf genoteerd. Nu rijd ik met meer zelfvertrouwen.

  • Evaluatie na proefles
6

02/12/2018 21:27

Zaandam

Lessen op zich zijn goed maar afspraken worden niet altijd nagekomen

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2018 11:10

Tilburg

Ik heb een hele leuke proefles gehad. Ik dacht dat ik het heel spannend zou vinden, maar werd goed gerust gesteld en werd fijn geholpen met instructies. Had na de les veel meer vertrouwen in het autorijden.

  • Evaluatie na proefles
8

02/12/2018 09:25

Amsterdam

Ik heb een proefles in de simulator gehad bij ANWB, en dat was vooral fijn omdat je dan veel relaxter bent dan in een echte auto, dus als eerste keer is het zeker een aanrader!

  • Evaluatie na proefles
10

01/12/2018 12:40

Zwolle

Goeie rijopleiding en goeie instructeurs met allemaal hun eigen manier van lesgeven

  • Evaluatie na examen
10

01/12/2018 10:04

Heerenveen

Het ging goed maar de koppeling van de auto was zwaar.

  • Evaluatie na proefles
9

01/12/2018 10:00

Doetinchem

De proefles was erg goed, de rijinstructeur geeft je genoeg vertrouwen en rust om stap voor stap zelf te gaan rijden.

  • Evaluatie na proefles