Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
8

20/10/2019 12:55

Nijmegen

Duidelijke uitleg van wat je allemaal kan verwachten van de lessen, vriendelijk en recht door zee gebracht. Goede en vooral geduldige uitleg over hoe je rijdt in een auto, gericht op je eigen niveau. Heel tevreden en nu al zin in mijn rijlessen hier!

  • Evaluatie na proefles
9

19/10/2019 23:51

Utrecht

De proefles bij Marjon was echt heel fijn. Jammer dat het nog onduidelijk is of ik ook daadwerkelijk bij haar kan gaan lessen.

  • Evaluatie na proefles
10

19/10/2019 21:25

Leiden

Zeer fijne rijschool. Professionel

  • Evaluatie na proefles
10

19/10/2019 19:43

Venlo Roermond

Goede rijschool, fijne lessen. Het complete plaatje. Dankzij jullie het rijbewijs goed gehaald! Top

  • Evaluatie na examen
2

19/10/2019 19:41

Purmerend

Mijn rijinstructeur was top, daarom ben ik blijven hangen bij de anwb. De ANWB zelf was slecht bereikbaar en de informatie over de kosten op de website vond ik misleidend. Het leek of de lessen 41 euro per uur kosten maar uiteindelijk betaal je binnen een pakket 49 euro per lesuur. Met 80 lesuren is dat een aardig bedrag en had ik wel wat korting verwacht op de hoeveelheid lesuren.

  • Evaluatie na examen
9

19/10/2019 16:30

Groningen

De eerste proefles bij ANWB Groningen beviel mij goed, Christian heeft mij meteen het diepe ingegooid en waar nodig bijgesprongen of commentaar gegeven. Een fijne instructeur, duidelijk, secuur maar ook veel humor.

  • Evaluatie na proefles
9

19/10/2019 13:59

Rotterdam

Proefles ging erg goed. Alleen de instructies van in welke spiegels ik moest kijken in welke volgorde ging veel en veel te snel, waardoor ik in de war raakte. Voor de rest was de rijinstructeur super vriendelijk, rustig en aardig. Erg fijne les gehad.

  • Evaluatie na proefles
9

19/10/2019 13:16

Alkmaar

Goede rijschool, duidelijkheid tijdens de rijles en nette uitleg

  • Evaluatie na examen
8

19/10/2019 12:29

Nijmegen

Deze tevredenheidsvragenlijst is niet volledig toepasbaar als je motorrijlessen hebt gehad.

  • Evaluatie na examen
7

19/10/2019 12:15

Leeuwarden

Voordelen 1-vriendelijke personele 2- hele goede instructeur 3-alles goed op tijd 4- goed georganiseerd Nadeel : Geen flexibiliteit met betalen Bij andere rijscholen kan je het bedraag verdelen in 5 maanden of kan je zelf kiezen hoe kan je betalen Maar hier moet je in een keer de helft dan betaal je 1100€ misschien in een keer

  • Evaluatie na proefles
9

19/10/2019 12:12

Barendrecht

Ik heb meer dan 40 praktijklessen gevolgd bij een rijschool en kreeg de indruk dat ik van de instructeur niets meer kon leren maar had wel het gevoel dat er nog genoeg punten waren waarop ik tekort schoot. Na de proefles bij Wierks bleek mijn gevoel juist te zijn. Deze instructeur wees mij op verschillende punten die ik verkeerd deed en lag mij op een vriendelijke en leuke manier uit hoe ik het beter kon doen. Dat miste ik op het laatst bij mijn oude rijschool en ben dan ook blij dat ik bij Wierks de proefles gevolgd heb en lessen kan gaan volgen.

  • Evaluatie na proefles
8

18/10/2019 22:03

Santpoort

Prima rijschool

  • Evaluatie na examen
9

18/10/2019 17:20

Groningen

Ik ben erg tevreden, ik ben goed begeleid tijdens het leerproces. Ik vind het prettig dat er tijd wordt genomen om goed te leren rijden en vertrouwd te raken met het voertuig.

  • Evaluatie na examen
10

18/10/2019 16:09

Venlo Roermond

Fijne lessen gehad met mijn instructeur. Goede uitleg en duidelijk.

  • Evaluatie na examen
10

18/10/2019 14:26

Leeuwarden

Rinze heeft in mijn laatste 10 lessen het overgenomen en heeft er echt voor gezorgd dat ik wel zou slagen. Ik denk dat het anders niet gelukt was. Bedankt!!

  • Evaluatie na examen
10

18/10/2019 13:04

Amersfoort

Het is echt een hele fijne rijschool! Mijn instructeur wist precies wat ik nodig had tijdens het rijden en heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben!

  • Evaluatie na examen
9

18/10/2019 13:02

Bergen op Zoom

Goede rijopleiding, zorgen er altijd voor dat je kan rijden op momenten die jou uitkomen en hartstikke vriendelijke instructeurs 🙂

  • Evaluatie na examen
10

18/10/2019 12:30

Utrecht

Ik ben erg enthousiast over de rij instructeur tijdens mijn proefles, Marjon. Ze was helder in haar verhaal, had een groot empatisch vermogen, was deskundig, geduldig en motiverend tijdens de proefles. Ik had enigszins rij angst door een eerder auto ongeluk maar zij hielp mij daar stapsgewijs erg goed doorheen. Een aanrader!

  • Evaluatie na proefles
10

18/10/2019 12:04

Hoofddorp

Super rijschool!

  • Evaluatie na examen
10

18/10/2019 10:44

Rotterdam

Een super goede en echt hele fijne rijschool! Hele aardige rij-instructeurs met veel geduld en duidelijk advies waardoor het goed aan voelt en je je zelf verzekerd voelt op je examen! Ik raad ANWB rijschool zeer zeker aan! Echt een top rij-school!

  • Evaluatie na examen
9

18/10/2019 09:22

Rijswijk

Snel contact, helaas moest ik even wachten voor ze tijd hadden. Bij proefles vriendelijk welkom, instructeur was ideaal. Heel rustig en vriendelijk, maar ook duidelijk met instructies en uitleg. Het advies was onderbouwd en geloofwaardig. Dus besloten om mij in te schrijven bij deze rijschool. Ik ga ervoor!

  • Evaluatie na proefles
10

18/10/2019 08:59

Groningen

Zeer goede rijschool. Nemen de tijd en leggen alles duidelijk uit. Goede rijinstructeur en vriendelijke receptie die meedenken. Goede keus geweest.

  • Evaluatie na proefles
10

18/10/2019 07:53

Tilburg

Ik heb gekozen voor 1 dagopleiding bij ANWB rijschool voor behalen BE rijbewijs. Uitstekende afspraken en snelle reacties m.b.t. afstemming en inplannen dagopleiding i.c.m. examen. Voldoende aaneengesloten rijles gehad van 08.15 tot 13.45 uur voordat examen om 14.00 uur begon. Duidelijke instructies gekregen van Stefan mijn rij instructeur. Complimenten voor de ANWB.

  • Evaluatie na examen
10

17/10/2019 23:50

Amsterdam

Dennis, je bent een topper! Erg vriendelijk en rustig! Aanrader

  • Evaluatie na examen
4

17/10/2019 23:18

Rijswijk

Ging bij de ANWB een proefles doen en had een ongelofelijk slechte instructeur. Daarnaast had de ANWB mij 48 lessen aanbevolen terwijl een dag later een anders rijschool mij 13 lessen had aanbevolen na het proefles, adviseur leek mij ook de 48 lessen aan te smeren en te dwingen wat voor mij juist een afknapper was.

  • Evaluatie na proefles
10

17/10/2019 19:33

Dordrecht

Ik ben naar deze rijschool gegaan nadat ik bij een andere rijschool was gezakt. Super goede lessen gehad en alsnog snel geslaagd, Joris en Demi allebei heel vriendelijk en behulpzaam, bedankt!

  • Evaluatie na examen
10

17/10/2019 16:44

Nieuwegein

Fijne rijopleiding gehad voor mn motorrijbewijs. Instructeurs zijn altijd vriendelijk geweest en hebben met veel geduld mij tot het examen klaargestoomd

  • Evaluatie na examen
10

17/10/2019 15:51

Roosendaal

Leuke instructeurs duidelijk en zeer gedreven Aanrader voor iedereen om hier te gaan lessen.

  • Evaluatie na examen
7

17/10/2019 14:44

Zaandam

Goede en vriendelijke instructeurs/instuctriese Nemen echt de tijd voor je en hebben geduld.

  • Evaluatie na examen
9

17/10/2019 12:26

Breda

Proefles heeft teveel weg van een gratis les...

  • Evaluatie na proefles
9

17/10/2019 09:35

Roosendaal

Scooterrijbewijs gehaald na pakket van 4 lessen ! Duidelijke en goede uitleg. Vriendelijke mensen

  • Evaluatie na examen
10

16/10/2019 17:11

Hoofddorp

Fijne rijinstructeurs flexibel met lestijden en nu blij met mijn rijbewijs!

  • Evaluatie na examen
8

16/10/2019 16:24

Nijmegen

Zeer fijne tijd gehad, ga Jolanda zeker missen.

  • Evaluatie na examen
10

16/10/2019 16:07

Nijmegen

Prima coach. Goede informatie. Op tijd. Zou ANWB aanbevelen. Zeer veel gehad aan de opfriscursus.

  • Evaluatie na proefles
8

16/10/2019 15:32

Tilburg

Fijne rijschool jammer dat er vaker examen moest worden gedaan. Maar dat is een momentpname en dan moet het ook mee zitten!

  • Evaluatie na examen
7

16/10/2019 14:03

Leiden

Ik vind zelf de ANWB een prima rijschool, het is alleen lastig om lessen twee wekken van te voren te verzetten. Dus alles je op eens een rooster wijzig hebt is dat lastig. Verder vond ik de Instructuur (haken) waar mee ik gereden heb geweldig, want hij bleef altijd rustig en kalm ook al maakte ik in het begin veel fouten en dankzij hem ben ik in een keer geslaagd.

  • Evaluatie na examen
4

16/10/2019 13:26

Amsterdam

Instructeurs zijn geduldig en meegaand. Maar heb erg lang erover gedaan om mijn examen te doen doordat het planningsbureau onbereikbaar is. Er werd meerdere malen tegen me gezegd dat ik teruggebeld zou worden, is nooit gebeurd.

  • Evaluatie na examen
9

16/10/2019 12:27

Alkmaar

David is een instructeur die duidelijke instructies geeft en goed in de omgang, echt een aanrader!

  • Evaluatie na examen
9

16/10/2019 11:48

Den Haag

Het betrof een opfriscursus. Ik beveel deze cursus aan voor iedereen die om wat voor reden dan ook weer vertrouwen in het autorijden wil krijgen. Zeer goed en een geweldige instructeur!

  • Evaluatie na proefles
8

16/10/2019 11:46

Leiden

Fijne rijschool, aardige mensen. Locatie niet helemaal centraal, maar dat is niet anders.

  • Evaluatie na examen
8

16/10/2019 10:40

Nijmegen

Prima proefles, vriendelijke instructeur die heel rustig was.

  • Evaluatie na proefles
10

16/10/2019 10:30

Amsterdam

Bij Dervis heb ik les gehad dat precies aansluit bij hoe ik ben. Elke leerling vergt een andere aanpak en Dervis weet als geen ander hierop in te spelen. Geduldig en met precies de juiste motivatie prikkelt hij je om je klaar te stomen voor meedoen aan het verkeer. Gouden gozer die zijn vak als geen ander verstaat.

  • Evaluatie na examen
10

16/10/2019 09:05

Utrecht

Ik ben heel blij dat ik mijn BE examen in 1 keer heb gehaald. Leroy is een super instructeur met heel veel geduld en ervaring, dankzij hem heb ik alle vragen kunnen beantwoorden tijdens het examen en nu mag ik met mijn paard veilig de weg op!

  • Evaluatie na examen
9

16/10/2019 08:52

Breda

Prima proefles, ik was reuze zenuwachtig maar werd helemaal op mijn gemak gesteld .

  • Evaluatie na proefles
10

15/10/2019 21:31

Almere

Zelf ben ik erg tevreden over mijn rijlessen die ik van Wesley heb gekregen. Hij legde alles goed uit en hield altijd rust in de auto. Altijd had hij geduld voor de dingen die je nog niet goed snapte. En anders legde hij het nog een keer uit todat je het wel snapte. Rijden met Wesley was heel leuk! Aanrader!!

  • Evaluatie na examen
8

15/10/2019 19:42

Utrecht

Ik heb vanwege verhuizingen zowel bij ANWB rijschool in Amsterdam, Den Bosch als Utrecht les gehad. Het meest tevreden was ik over ANWB rijschool in Utrecht. In Amsterdam kon ik niet thuis worden opgehaald, afspreken kon alleen op P&R terrein van station Sloterdijk. Het niveau van rij instructeur vond ik ook verschillend, het minste in Amsterdam en beste in Utrecht. Uiteindelijk heb ik vrienden/collega's de ANWB wel aangeraden als rijschool. Zelf had ik ook voor ANWB gekozen gezien tips van mijn tante die daar een opfriscursus had gedaan na lange tijd weinig autorijden.

  • Evaluatie na examen
7

15/10/2019 16:34

Santpoort

Met veel plezier heb ik les gehad bij de ANWB rijopleiding. De rijschool is ervaren en is daarom goed op de hoogte van de beste en snelste manier om je rijbewijs te halen. Ik heb les gehad van Chantal en raad haar aan iedereen aan. Chantal is erg gezellig (niet onbelangrijk als je 35 uur met elkaar in de auto zit), maar bovenal een uitstekende instructrice. Ze is geduldig en zorgt ervoor dat de student niet bang is om fouten te maken. Als beginnende rijder is het allemaal best spannend, maar ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Al met al een fijne ervaring!

  • Evaluatie na examen
9

15/10/2019 14:45

Amersfoort

Super goede rijopleiding! heel erg tevreden. dank!

  • Evaluatie na examen
9

15/10/2019 14:40

Gouda

Zeer fijne instructeur in de automaat! Met alle rust en ruimte om je persoonlijke leerdoelen te behalen binnen de adviestijd! Ik raad deze rijschool aan een ieder aan!

  • Evaluatie na examen
9

15/10/2019 14:30

Utrecht

Mijn instructeur kon het beste uit me halen en wist me tot een niveau te brengen waarop ik volledig voorbereid was voor mijn praktijkexamen.

  • Evaluatie na examen