Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
6

17/04/2018 16:34

Nijmegen

Niet alle rijinstructeurs zijn even goed, dat is jammer. Dan heb je toch de voorkeur voor een bepaalde rijinstructeur. Lessen inplannen kan lang duren. Verder prima in communicatie.

  • Evaluatie na examen
10

17/04/2018 13:36

Utrecht

Samen met ANWB heb ik mijn doel om een rijbewijs te behalen bereikt. Het was een prettige en waardevolle ervaring. Ik wil hierbij ANWB bedanken en veel succes wensen.

  • Evaluatie na examen
9

17/04/2018 10:44

Rotterdam

Na 24 jaar heb ik de durf gehad om mijn angst voor de snelweg met de rijzekerheidstraining te ondergaan. Ik begrijp nog steeds niet dat ik het met een lesinstructeur wel durf . Zijn rust en zekerheid hebben mij 2,5 uur op de snelweg gekregen.

  • Evaluatie na proefles
9

17/04/2018 10:40

Groningen

Ik had zelf geen idee over hoe de proefles zou gaan maar ik was desalniettemin heel tevreden over het verloop ervan. De instructies waren duidelijk en ik zie er naar uit om hier mijn rijbewijs te halen

  • Evaluatie na proefles
8

17/04/2018 07:18

Heerenveen

Rustige leuke rijinstructeur. Auto rijdt fijn.

  • Evaluatie na proefles
9

16/04/2018 22:16

Breda

Hele goede rijschool, denkt met je mee en deelt je geluk. Hoop dat anderen net zo van de ervaring kunnen genieten als dat ik dat heb gedaan.

  • Evaluatie na examen
8

16/04/2018 10:52

Rijswijk

Ik vond het prettig dat het duidelijk georganiseerd is. ook dat de instructeur kon aangeven wat het "probleem" is. dat gaf veel duidelijkheid. En 'geruststelling". Dat er en plan gemaakt wordt van aanpak, geeft mij duidelijkheid. waaraan gewerkt wordt en hoelang. Ook het snelle contact vond ik prettig.

  • Evaluatie na proefles
9

16/04/2018 09:05

Eindhoven

Proefrijles was prima, het lijkt me een goede rijschool

  • Evaluatie na proefles
8

16/04/2018 07:31

Rotterdam

Mijn proefles ging uitstekend. Een lieve rustige geduldige rijinstructeur. Goede uitleg.

  • Evaluatie na proefles
10

16/04/2018 06:49

Rotterdam

Goede duidelijke manier van opzetten. Geeft rust en vertrouwen

  • Evaluatie na proefles
7

16/04/2018 01:29

Groningen

Het is oke, maar wel duur.

  • Evaluatie na examen
8

15/04/2018 16:10

Utrecht

Met veel geduld en een persoonlijke aanpak heb ik super gelest!

  • Evaluatie na examen
8

15/04/2018 13:26

Amsterdam

No nonsens. Je rijbewijs halen daar gaat het om. Duidelijk vriendelijk en redelijk geprijsd. Ik ga in zee met ze.

  • Evaluatie na proefles
8

15/04/2018 13:18

Utrecht

Prima proefles, erg duidelijk en rijinstructeur voelt goed aan op welk niveau je zit.

  • Evaluatie na proefles
7

15/04/2018 13:09

Eindhoven

Ik vond de proefles helemaal prima. Echter het vervolg, nl. het kiezen van een pakket was onduidelijk. Er wordt een bepaald lentepakket gepresenteerd, maar daar zitten dan maar 15 lessen bij inbegrepen. Dus naast het zgn. pakket komt er nog een smak geld bij, omdat de instructeur een bepaald aantal lessen adviseert. Dus dat is een beetje jammer.

  • Evaluatie na proefles
7

15/04/2018 12:42

Rijswijk

Onlangs (14/04/2018) een proefles gehad. Na aankomst op het kantoor, een korte intake gelijk achterop bij de instructeur om te rijden naar de proefles locatie op p1 bij het Ado stadion in Leidschenveen. Ik heb veel kunnen rijden en dat was er fijn. De instructeur gaf heldere feedback, goede tips en instructies en weet zeker wat hij doet en is dus zeer bekwaam. Na de proefles weer terug naar kantoor en even na gepraat en meer informatie gekregen. Je zal zeker een goede hebben aan de ANWB motor opleiding alleen heb ik zelf voor een andere gekozen ivm de prijs-kwaliteit verhouding en toch het rijden naar de les locatie, dat vind ik niet optimaal. Als dat geen belemmering voor je is is de ANWB zeker een goede voor je.

  • Evaluatie na proefles
9

15/04/2018 12:23

Rotterdam

Ik vind de ANWB een goede en professional Rijschool, war ik voor mijn het Auto rijden goed heb geleerd.

  • Evaluatie na examen
7

15/04/2018 10:56

Leiden

Ik had eerst les van iemand die me maar wat liet rondrijden. lessen waren bijna op maar nog nooit geparkeerd. Deze instructrice ging weg en toen wel een toffe instructeur gehad die me alle kneepjes leerde. het hangt enorm van de instructeur af.

  • Evaluatie na examen
8

15/04/2018 10:15

Amsterdam

Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan aan de motor-opstapdag. Het was een erg prettig georganiseerde en leuke dag voor niet veel geld. Zeker een keer de moeite waard om het motorrijden te proberen, en mij hebben ze in ieder geval weten te overtuigen.

  • Evaluatie na proefles
8

15/04/2018 09:02

Amsterdam

Meerdere lessers dachten dat er meer persoonlijk advies kwam over een vervolg. Dit viel uiteindelijk wat tegen. Verder top!

  • Evaluatie na proefles
6

14/04/2018 20:52

Maastricht

Ik ben niet tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het kantoor. De klantvriendelijkheid en professionaliteit van de rij-instructeur was top!

  • Evaluatie na examen
10

14/04/2018 15:18

Roosendaal

Deze rijschool heeft betrouwbare en aardige mensen die je lesgeven.

  • Evaluatie na examen
8

13/04/2018 20:19

Santpoort

Fantastisch georganiseerd en goed gecoördineerde zaak. Had een super lieve begeleid(st)er, maar deze zat de hele tijd op de mobiel tijdens de les. Daarbij miste ik de positieve feedback en kreeg veel commentaar.. Maar ik ben in een keer geslaagd voor theorie en praktijk dankzij de goede boeken.

  • Evaluatie na examen
9

13/04/2018 18:39

Rotterdam

de instructeur was rustig en geduldig en vriendelijk en stelde je op gemak

  • Evaluatie na proefles
9

13/04/2018 13:16

Rijswijk

Ik werd 50 jaar en wilde het toch graag voor een laatste keer proberen met een groot pakket lessen +een faalangstexamen. De instructeur was helder maar gelukkig zeer geduldig. Toch pushte hij mij hard op mijn zwakke punten. Ik slaagde in 1x voor het rijbewijs. De beoordeling van de cbr examinator was gelijk aan mijn instructeur. De opleiding heeft me vertrouwen gegeven. Ik heb het gevoel dat ik echt geleerd heb hoe ik straks veilig auto kan rijden en zonder angst de weg op kan. Heerlijk!

  • Evaluatie na examen
8

13/04/2018 08:26

Purmerend

Ik heb gister een proefles in de simulator gehad. Ik weet niet of ik een fan zal worden van de simulator, de instructeur was wel ontzettend vriendelijk. Ik ga toch liever meteen de weg op.

  • Evaluatie na proefles
9

12/04/2018 23:12

Almere

Zeer tevreden over de rijschool en de instructeur. Vooral de rust en het geduld van de instructeur hebben ervoor gezorgd dat ik (na eerdere slechte ervaringen bij andere rijscholen) heb doorgezet en uiteindelijk ben geslaagd!

  • Evaluatie na examen
9

12/04/2018 17:45

Amsterdam

Voor m'n motorrijbewijs naar de ANWB Amsterdam geweest. Wel wat duurder, maar de communicatie en beschikbare lestijden waren echt heel erg fijn. Alle instructeurs waren ook erg begripvol en duidelijk, ik kan het van harte aanbevelen.

  • Evaluatie na examen
9

12/04/2018 16:58

Nijmegen

Erg tevreden met deze rijschool! Instructeurs zijn vriendelijk en goed in hun werk. Verder vond ik de rijlesplanner app erg handig om je vooruitgangen en waar je nog aan moet werken kunt zien.

  • Evaluatie na examen
1

12/04/2018 16:49

Amersfoort

Het enige positieve aan de rijschool is de instructeur die in de regio ede rondrijdt. Verder slecht geregeld, de secretaresse is onaardig en onprofessioneel, verkeerde verwachtingen geschept van tevoren (eerste examen pas een half jaar later dan de bedoeling was).

  • Evaluatie na examen
8

12/04/2018 16:36

Hoofddorp

Zeer goeie rij instructeur, goed inlevingsvermogen en veel geduld. Zeer tevreden over de instructeur.

  • Evaluatie na examen
9

12/04/2018 13:45

Dordrecht

Zeer tevreden over de ANWB rijschool in Dordrecht. Fijne instructeurs en bij het inplannen van lessen ben ik altijd snel en goed geholpen.

  • Evaluatie na examen
10

12/04/2018 10:10

Rijswijk

Ze zijn heel geduldig en gunnen je de tijd die je nodig hebt!

  • Evaluatie na examen
8

12/04/2018 09:28

Rotterdam

De ANWB rijopleiding is zeker niet goedkoop, maar de kwaliteit is zo hoog, dat ik het (ook achteraf gezien) absoluut het geld waard vond!

  • Evaluatie na examen
8

12/04/2018 09:08

Middelburg

Na een proefles heb ik eigenlijk nog geen oordeel of een mening in het algemeen.

  • Evaluatie na proefles
9

12/04/2018 08:24

Rotterdam

Mijn ervaring met de ANWB was zeer positief. Snelle reactie op je aanvraag, vriendelijkheid bij aankomst en goede uitleg bij de rijles. Ze nemen de tijd voor je en ook het zoeken van een planning voor een rijles word met zorg besteed.

  • Evaluatie na proefles
8

11/04/2018 19:04

Tilburg

Corrcte adminstratieve communicatie en begeleiding. Goede inzet van kennis en ervaring door instructeur tijdens proefles van 60 minuten. Instructeur heeft goede kijk op wat voor type chauffeur je bent.

  • Evaluatie na proefles
9

11/04/2018 18:14

Nijmegen

Heb hier het aanhanger rijbewijs gehaald !! En ben daar zeer tevreden over .

  • Evaluatie na examen
8

11/04/2018 17:21

Amsterdam

Een goede rijschool met een goed programma en goede docenten, alleen wat duurder

  • Evaluatie na examen
8

11/04/2018 17:16

Groningen

De instructeurs die ik had waren vriendelijk en geduldig, wat ik als erg prettig ervaarde. De rijschool is telefonisch en per mail goed bereikbaar en er wordt door de vriendelijke medewerkers met je meegedacht bij het inplannen van jouw lessen en examens. Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

  • Evaluatie na examen
8

11/04/2018 17:08

Groningen

Goede instructeur en rijschool

  • Evaluatie na examen
9

11/04/2018 15:18

Breda

Fijne rijschool. Duidelijke lesmethode, waarbij rekening wordt gehouden met de progressie die jij boekt; Daarbij wordt er niet overhaast gewerkt, zodat je alles goed onder de knie hebt.

  • Evaluatie na examen
5

11/04/2018 09:00

Ede

Na een proefles gehad te hebben, zat ik nog met wat vragen. Er was mij een behoorlijk duur pakket aangeraden en wilde hier toch nog wat duidelijkheid over. De klantenservice was echter slecht bereikbaar en heb het na een week lang elke dag bellen, opgegeven. Ik heb nu een rijschool gevonden waar er veel aandacht besteed word aan vragen en ik bijna vijf euro per les goedkoper uit ben. Ik ben blij dat ik niet voor deze rijschool heb gekozen. De rijinstructeur nam niet de tijd en wilde meteen snel door in plaats van stapje voor stapje. Ik vind het prima om vlug te werk te gaan, maar liever niet in mijn eerste les als ik net het stuur vast heb.

  • Evaluatie na proefles
7

10/04/2018 23:20

Groningen

Fijne eerste proefles gehad met goeie, duidelijke en rustige uitleg.

  • Evaluatie na proefles
9

10/04/2018 23:09

Amsterdam

Goeder rijles, duidelijke instructies. Betrouwbare afspraken.

  • Evaluatie na examen
10

10/04/2018 23:01

Rotterdam

Ik ben onwijs tevreden over alle duidelijkheid en manier van lesgeven bij de ANWB Rijopleiding

  • Evaluatie na examen
9

10/04/2018 21:23

Meppel

Zeer goede rijschool, vlot leren en ruimte om te verbeteren per les. Erg fijne les auto netjes onderhouden en makkelijk te bedienen. Instructeur erg vriendelijk en behulpzaam er is meer dan genoeg duidelijkheid over wanneer het verstandig is om het theorie examen aan te vragen en ook het praktijk examen. Kortom, goede rijschool met erg goede rij instructeur.

  • Evaluatie na examen
8

10/04/2018 20:09

Groningen

Het is een leuke rijschool met goede instructeurs!

  • Evaluatie na examen
9

10/04/2018 19:38

Nieuwegein

Mijn zoon ging voor zijn scooterrijbewijs! In een keer geslaagd! Alles werd duidelijk uitgelegd. Smorgens geoefend en smiddags examen gedaan. In de buurt nog geoefend van het CBR en dat gaf mijn zoon veel vertrouwen zodat de omgeving herkenbaar was voor hem. Was uitermate tevreden over de instructeur!

  • Evaluatie na examen
9

10/04/2018 18:42

Eibergen Lichtenvoorde

Prima rijschool zijn heel tevreden over de manier van lesgeven.

  • Evaluatie na examen