Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder tref je een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.

Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de huisregels.

7.9
9

23/05/2024 13:20

ANWB Rijschool Rotterdam

Super goede ervaringen leuke en gezellige instructeurs

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

22/05/2024 20:32

ANWB Rijschool Nieuwegein

goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

22/05/2024 18:15

ANWB Rijschool Groningen

Erg positief en flexibel.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
3

22/05/2024 17:47

ANWB Rijschool Barendrecht

Slecht heel slecht

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

22/05/2024 17:20

ANWB Rijschool Eindhoven

prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

22/05/2024 00:54

ANWB Rijschool Meppel

Heel positief

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

21/05/2024 13:26

ANWB Rijschool Breda

Prettig, persoonlijk en degelijke manier van les geven en communiceren.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
6

21/05/2024 12:57

ANWB Rijschool Nijmegen

Met het rijden was alles prima. De manier van betalen ben ik geen voorstander van. We moesten de helft al betalen voordat er iets aan ons geleverd is. Als het goed is moeten jullie van te voren buiten de examenkosten ook niks betalen om aan mij te kunnen leveren. Hier zijn we gelukkig wel uitgekomen dus achteraf is het prima.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

21/05/2024 11:53

ANWB Rijschool Nieuwegein

Prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

21/05/2024 08:21

ANWB Rijschool Tiel

Met veel plezier en respect kijk ik terug naar mijn rijlessen en instructeur(s), de grapjes die af en toe tijdens de lessen gemaakt worden, maken het luchtiger. De rest van mijn leven kan ik met een fijn gevoel terugdenken aan het proces van leren rijden. Dankbaar!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

20/05/2024 19:16

ANWB Rijschool Leiden

Fijne ervaring

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

20/05/2024 18:59

ANWB Rijschool Spijkenisse

Goed.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

20/05/2024 11:01

ANWB Rijschool Nijmegen

Goede ervaring gehad

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

19/05/2024 18:13

ANWB Rijschool Arnhem

Prima maar ligt natuurlijk ook of je een klik met de instructeur hebt

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
5

19/05/2024 13:00

ANWB Rijschool Arnhem

Goede instructeurs, rijschool zelf laat de kantjes er nog wel van af vallen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
6

18/05/2024 13:08

ANWB Rijschool Gouda

De anwb zelf is zeer goed geregeld. De instructeur vond ik niet prettig.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

18/05/2024 11:40

ANWB Rijschool Zaandam

Zeer tevreden goede rijles instructeurs

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

18/05/2024 07:25

ANWB Rijschool Purmerend

Positief

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

17/05/2024 14:13

ANWB Rijschool Den Bosch

Goede ervaring en fijne instructeur en planners

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

17/05/2024 10:52

ANWB Rijschool Santpoort

Perfect

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

17/05/2024 10:45

ANWB Rijschool Groningen

Leuke rijschool met leuke instructeurs

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
3

17/05/2024 08:04

ANWB Rijschool Alkmaar

Vanaf het eerste telefoongesprek waarin de medewerker geen kennis heeft over verschillende rijbewijzen al heel slecht. Een grote deceptie.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

16/05/2024 20:02

ANWB Rijschool Groningen

Goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

16/05/2024 16:28

ANWB Rijschool Tilburg

Zie hierboven

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

16/05/2024 14:18

ANWB Rijschool Rotterdam

Erg plezierig en doeltreffend

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

16/05/2024 14:17

ANWB Rijschool Zwolle

Marvin is een top rijinstructeur. Marvin is duidelijk in zijn uitleg, is vriendelijk en zorgt er voor dat de rijlessen altijd leuk blijven.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

15/05/2024 20:20

ANWB Rijschool Zwolle

Erg prettig. Duidelijk in de communicatie. Fijne les motoren. Goede planning en goede routes door en om Zwolle.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

15/05/2024 13:39

ANWB Rijschool Barendrecht

Een fijne rijschool, met kundig personeel.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
5

15/05/2024 12:39

ANWB Rijschool Utrecht

Very disappointing and not satisfying the customer needs.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
7

15/05/2024 10:41

ANWB Rijschool Eindhoven

Fijne instructeur! Soms wel weken lang geen rijles gehad.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

14/05/2024 20:54

ANWB Rijschool Zaandam

Leerzaam

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

14/05/2024 18:06

ANWB Rijschool Meppel

Uitstekend in contact, flexibel en meedenkend voor leerling 60 plus in bezit van rijbewijs die te lang , door o.a. gezondheids- zaken, nog te weinig rij-routine had. Zeer meedenkend in de planning onder andere voor keuze instructeur en frequentie van de lessen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

14/05/2024 17:43

ANWB Rijschool Amersfoort

Prettig

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

14/05/2024 15:01

ANWB Rijschool Eindhoven

Vlot fijn en goede lesmateriaal

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

14/05/2024 14:03

ANWB Rijschool Naarden

Aangenaam! Enige jammere was dat een spoed opleiding met spoed examen niet echt mogelijk was.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

14/05/2024 13:05

ANWB Rijschool Heerlen

Zeer positief

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

14/05/2024 13:04

ANWB Rijschool Alkmaar

Als een leuke tijd waar ik veel heb geleerd

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

13/05/2024 21:16

ANWB Rijschool Rijswijk

Goede communicatie, aardige mensen

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

13/05/2024 17:12

ANWB Rijschool Arnhem

Prettige rijschool die altijd met je meedenkt als je vastloopt

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
7

13/05/2024 15:16

ANWB Rijschool Arnhem

Fijne mensen die goed kunnen uitleggen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

13/05/2024 13:45

ANWB Rijschool Deventer

Erg prettige en vriendelijke rijschool.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

13/05/2024 13:01

ANWB Rijschool Barendrecht

Prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

11/05/2024 16:11

ANWB Rijschool Tiel

Als zeer prettig.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
6

10/05/2024 21:11

ANWB Rijschool Nijmegen

Over het algemeen als alles eenmaal fijn loopt en alles goed gepland is als een trein. Echter was het bij mij in het begin een puinzooi, waardoor ik in eerste instantie meer dan 12 instructeurs had (wat later na veel pijn en moeite) terug werd gebracht naar 8 a 9. Waarin gelukkig ik enkele instructeurs vaker had. Maar ook het contact zoeken naar de rijschool is niet zonder pijn en moeite, het kost vaak meer dan een kwartier om iemand aan de lijn te krijgen. eenmaal iemand aan de lijn wordt je vaak goed en snel geholpen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
6

10/05/2024 16:52

ANWB Rijschool Ede

Alles was positief behalve de eerste instructeur. De auto's en alle andere instructeurs waren top!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

10/05/2024 12:03

ANWB Rijschool Heerlen

Prima rijschool.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

10/05/2024 07:45

ANWB Rijschool Tilburg

Super fijne rijschool, vriendelijke personeel, erg flexibel en betrokken in je proces. De app is heel prettig om je vorderingen in bij te houden. Theorie boek en oefen examens wijken wat af van cbr vragen maar instructeurs bieden gratis of betaalde alternatieven als je hier om vraagt.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

09/05/2024 15:55

ANWB Rijschool Barendrecht

Ik heb niks te klagen er over. Alles wordt duidelijk uitgelegd, alles ging vlekkeloos bij mij. De lessen waar goed en netjes gegeven. Het kantoorpersoneel was niet altijd even aardig maar dat terzijde was alles prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
1

09/05/2024 15:11

ANWB Rijschool Rotterdam

Extreem slecht.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

09/05/2024 14:31

ANWB Rijschool Groningen

Goede ervaring, competente en aardige instructeurs.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding