Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
7

19/09/2017 13:20

Arnhem

geduldige en rijinstructeur, met gevoel voor humor, de tijd nemend voor oefenen en het beantwoorden van vragen. goede heldere uitleg. voelde me op mijn gemak en heb een relaxte eerste proefles gevolgd.

  • ANWB Rijopleiding Arnhem
  • Evaluatie na proefles
10

19/09/2017 12:36

Deventer

Top rijschool en top instructrice. Duidelijke lessen en super coaching. 10/10 voor het hele plaatje!

  • ANWB Rijopleiding Deventer
  • Evaluatie na examen
8

19/09/2017 12:02

Rotterdam

Tijdens de proefles werd mij duidelijk hoe de opleiding er uit zou gaan zien voor mij en kreeg ik een duidelijk beeld van hoe ik mij in de auto gedroeg. Ik had een heel fijne instructeur die al heel snel door had hoe ik in elkaar zat en anticipeerde daar op. Hij is nu mijn rijinstructeur waar ik heel blij mee ben. Daarnaast was de ANWB heel flexibel in het inplannen van de lessen en daarvoor was er miscommunicatie over een kortingsdeal waar ze verder niet moeilijk over deden.

  • ANWB Rijopleiding Rotterdam
  • Evaluatie na proefles
7

19/09/2017 09:31

Deventer

De aanleiding tot deze les was om een rijvaardigheidsverklaring te krijgen na een hersenbloeding. De rijles was gepland op 13 september. De rijvaardigheid is aangetoond, echter een verklaring heb ik nog niet mogen ontvangen. Graag nog reactie hierop.

  • ANWB Rijopleiding Deventer
  • Evaluatie na proefles
9

18/09/2017 23:09

Leiden

Super gezellige en leuke rijlessen. Heel fijn ook om lessen van 2 uur te hebben , ben nog steeds erg blij dat ik voor anwb heb gekozen!

  • ANWB Rijopleiding Haarlem/Leiden
  • Evaluatie na examen
9

18/09/2017 11:06

Gouda

Duidelijkheid vind ik belangrijk en dat heb je bij deze rijschool. Voelde mij prettig tijdens de proefles.

  • ANWB Rijopleiding Haaglanden
  • Evaluatie na proefles
8

18/09/2017 10:35

Nijmegen

ik vond het heel goed geregeld bij de anwb-rijopleiding.

  • ANWB Rijopleiding Nijmegen
  • Evaluatie na examen
9

17/09/2017 16:43

Nieuwegein

Super aardige mensen bij de rijschool, alles word goed uitgelegd tijdens de rijles .

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na proefles
9

17/09/2017 11:49

Santpoort

Ik ben erg blij dat ik gelest heb bij de ANWB!

  • ANWB Rijopleiding Haarlem/Leiden
  • Evaluatie na examen
9

16/09/2017 18:24

Maastricht

zeer fijn proefles gehad en fijne instructeur lag alles goed en rustig uit stelde je op het gemak

  • ANWB Rijopleiding Limburg
  • Evaluatie na proefles
8

16/09/2017 12:24

Den Haag

Het was een leuke ervaring

  • ANWB Rijopleiding Haaglanden
  • Evaluatie na examen
9

16/09/2017 09:50

Amsterdam

Ik heb bij de anwb een spoedcursus gedaan en vond het heel fijn om 2 weken lang alleen maar met het rijden bezig te zijn. Dankzij de goede begeleiding en indeling van de lessen ben ik uiteindelijk in 1 x geslaagd!

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
7

15/09/2017 16:32

Arnhem

Prima eerste les en het personeel was heel vriendelijk. Alleen jammer dat de eerste proefles niet helemaal vlekkeloos verliep. Mijn les was uit het systeem verwijderd zonder dat ik hiervan op de hoogte was gesteld. Hier kwam ik pas achter nadat ik op de locatie was gekomen en zelf vroeg waar ik me moest melden. Jammer dat hier niet een betere afstemming over is. Het was beter geweest als ik hiervan op de hoogte was gesteld. Gelukkig hebben de medewerkers alles op alles gezet om alsnog iemand te regelen en kon ik 50 min later alsnog lessen. Daarvoor bedankt!

  • ANWB Rijopleiding Arnhem
  • Evaluatie na proefles
9

15/09/2017 14:48

Nieuwegein

Super fijne rijschool. Een echte aanbeveling!

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na examen
9

15/09/2017 11:44

Apeldoorn

Een spoedcursus gevolgd. Planning, opleiding en communicatie perfect. Leuke tijd met als beloning mijn roze kaartje.

  • ANWB Rijopleiding Deventer
  • Evaluatie na examen
1

15/09/2017 10:08

Zaandam

De proefles was prima maar de verwerking na annulering was ronduit zeer slecht. Na 2 weken is het aanbetaalde geld van € 150,- nog steeds niet terug gestort op mijn rekening. Mijn moeder heeft hier meedere malen over gebeld maar ze wordt steeds aan het lijntje gehouden. Het is gewoon schandalig. Ik heb mijn geld nog steeds niet terug.

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na proefles
8

14/09/2017 21:06

Gouda

Erg tevreden. Super ervaring gehad en gezellige lessen. Nu zelf erop uit

  • ANWB Rijopleiding Haaglanden
  • Evaluatie na examen
8

14/09/2017 13:56

Amsterdam

Toprijschool met goede begeleiding en geweldige instructeurs

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
10

14/09/2017 13:45

Eibergen Lichtenvoorde

zeer aanbevelenswaardige rijschool. duidelijk in afspraken en een goede begeleiding.

  • ANWB Rijopleiding Doetinchem - Eibergen
  • Evaluatie na examen
7

14/09/2017 12:55

Utrecht

Gezellige instructeur gehad, goed les gegeven en alles wat ik nog niet wist of kon heeft hij me heel snel aangeleerd en zo dat ik het makkelijk kon toepassen.

  • ANWB Rijopleiding Utrecht
  • Evaluatie na examen
9

14/09/2017 11:52

Leeuwarden

Heb hier met plezier mijn rijlessen gevolgd, prima geregeld en zeer vriendelijke rij-instructeurs en kantoormedewerkers. Gewoon een goede rijschool!

  • ANWB Rijopleiding Leeuwarden
  • Evaluatie na examen
7

14/09/2017 10:42

Den Haag

Erg tevreden over de lessen, vooral de lessen voorafgaand aan mijn herexamen hebben me een enorme boost gegeven. Minder tevreden over de communicatie en de flexibiliteit bij het afzeggen van lessen.

  • ANWB Rijopleiding Haaglanden
  • Evaluatie na examen
9

14/09/2017 07:42

Rotterdam

Ga nu aangezien ik erg tevreden was over mijn proefles beginnen aan mijn lessen bij de ANWB. Ben goed en gezellig begeleid.

  • ANWB Rijopleiding Rotterdam
  • Evaluatie na proefles
9

14/09/2017 00:54

Amsterdam

Les materiaal: voertuig en de aanhangwagen is perfect op elkaar afgestemd . De rij instructeur kwam zeer bekwaam en rustig over wat voor mij goed werkte. Top.

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
9

13/09/2017 20:51

Nijmegen

Een prettige proef rijles gehad met een ervaren rijinstructeur die geduldig en duidelijk uitleg gaf

  • ANWB Rijopleiding Nijmegen
  • Evaluatie na proefles
9

13/09/2017 17:04

Eindhoven

heel goed

  • ANWB Rijopleiding Eindhoven
  • Evaluatie na proefles
8

13/09/2017 12:52

Rijswijk

Prettige proefles gehad om te kijken waar ik nu sta en hoeveel lessen ik nog nodig heb om af te rijden. Instructeur gaf duidelijke instructies en liet mij veel zelf doen (heb eerder lessen gevolgd) zodat ik goed kon laten zien hoever ik ben.

  • ANWB Rijopleiding Haaglanden
  • Evaluatie na proefles
8

13/09/2017 12:24

Goes

Ik werd heel goed begeleid en heb goed kunnen leren rijden. Ik ben heel tevreden.

  • ANWB Rijopleiding West-Brabant & Zeeland
  • Evaluatie na examen
9

13/09/2017 09:45

Nieuwegein

Deze rijschool heeft zelfs voor mijn afgesproken data voor les en examen nog een eerdere datum voor mij geregeld Wat ik super vond! Ik had er zo zin in!

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na proefles
9

13/09/2017 09:34

Amsterdam

Erg goede opleiding! Zeker de simulator aan het begin van de opleiding is handig, daardoor voelde ik mij erg vertrouwt toen ik mijn eerste echte rijles had.

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
9

13/09/2017 09:27

Gorinchem

Het betreft slechts een paar opfrislessen in verband met een keuring, maar ik ben tevreden over de rijschool, het contact en de instructeur.

  • ANWB Rijopleiding Drechtsteden Wierks
  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2017 18:43

Arnhem

Ik ben erg tevreden over de rijlessen van de ANWB. het is betaalbaar, ik heb een goede rijinstructeur en ik vind het ook echt leuk om achter het stuur te zitten.

  • ANWB Rijopleiding Arnhem
  • Evaluatie na proefles
9

12/09/2017 17:52

Breda

Voor je motorrijbewijs ben je hier aan het goede adres. Een zeer vakbekwame instructeur met een schat aan ervaring die jou met veel passie het motorrijden goed en efficiënt bij brengt. De flexibiliteit die gehanteerd wordt (o.a. de lesplanning) heb ik als zeer positief ervaren. Dit alles heeft er wel voor gezorgd dat ik vrij vlot mijn motorrijbewijs heb gehaald.

  • ANWB Rijopleiding Breda
  • Evaluatie na examen
9

12/09/2017 16:57

Spijkenisse

Prima eerste proefles gehad. Er werd de tijd voor me genomen en er werd duidelijk alles uitgelegd wat ik wilde weten.

  • ANWB Rijopleiding Rotterdam
  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2017 16:56

Amsterdam

Goede instructeur en prima communicatie.

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
10

12/09/2017 16:21

Zaandam

zeer goede rijschool en boven verwachtingen!

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
9

12/09/2017 15:56

Roosendaal

Over het algemeen heb ik enorm tevreten. Het contact naar de rijschool verleip zonder problemen en kreeg ik op alles snel antwoord. Mijn rijinstructeur was tevens ook fantastisch. Ik kon tijdens de lessen merken dat hij veel ervaring had om met mensen die ADHD hebben om te gaan en kon ik goed merken dat hij zich zo veel op mij aan probeerde te passen. Dus als conclusie ben ik enorm tevreden met de rijschool, mijn rijinstructeur en de communicatie.

  • ANWB Rijopleiding West-Brabant & Zeeland
  • Evaluatie na examen
9

12/09/2017 15:53

Rotterdam

Prima rijschool, duidelijke lessen, flexibel in de planning. In 1 x geslaagd, dat zegt ook wel wat!

  • ANWB Rijopleiding Rotterdam
  • Evaluatie na examen
9

12/09/2017 15:05

Heerenveen

Het was erg leuk en ik heb veel geleerd. Alles werd rustig uitgelegd en ik werd gerust gesteld dat het niet eng was en alles wel zou komen

  • ANWB Rijopleiding Heerenveen - Sneek
  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2017 14:59

Breda

goede instructeur jammer van de lesmotor dat deze zo bokkig is het komt door de 2 cilinder van Honda. deze is niet rustig met wegrijden in 1e versnelling

  • ANWB Rijopleiding Breda
  • Evaluatie na proefles
7

12/09/2017 14:26

Nieuwegein

De rijlessen waren zeer prettig. Dit mede door een fijne rij-instructeur die goed kon uitleggen en heel beleefd was. Daarnaast was het plannen van de rijlessen ook prima te doen. Goede service en prima bereikbaar. Kortom, ik raad het aan om hier je rijlessen te gaan volgen.

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na examen
9

12/09/2017 13:47

Den Bosch

Ik heb afgelopen zaterdag de proefles gedaan en de instructeur was heel duidelijk en legde ook alles heel goed uit. Hij was er eerlijk over oor te zeggen hoeveel lessen ik waarschijnlijk nodig heb.

  • ANWB Rijopleiding Den Bosch
  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2017 13:15

Leiden

Ik vind het goede rijschool. Je kan duidelijk aangeven wannneer je wilt gaan lessen. Je kan met een keer bellen meteen lessen wijzigen als het nodig en zoeken ze een goede oplossing voor je met betrekking tot het inplannen van rijlessen. Je krijgt goede begeleiding onder het rijden. Ik ben echt tevreden over deze rijschool.

  • ANWB Rijopleiding Haarlem/Leiden
  • Evaluatie na examen
8

12/09/2017 11:37

Groningen

Ik vond mijn proefles hier erg fijn! Mijn instructeur was rustig en legde alles kalm uit. Kreeg tips wanneer dat nodig was.

  • ANWB Rijopleiding Groningen
  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2017 09:50

Den Bosch

Dot was mijn eerste ervaring met autorijden. Hoewel ik het niet had verwacht, zat ik toch met een gerust hart in de auto. Dit omdat de instructeur heel duidelijk was over wat ik moest doen qua bediening en tegelijkertijd zorgde dat ik me niet hoefde druk te maken over het verkeer want dat had hij helemaal in de hand.

  • ANWB Rijopleiding Den Bosch
  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2017 09:35

Utrecht

Leuke proefles gehad, gezellige en aardige instructeur. Vervolg werd duidelijk uitgelegd en hier werd ruim de tijd voor genomen. Bedankt!

  • ANWB Rijopleiding Utrecht
  • Evaluatie na proefles
9

11/09/2017 23:11

Tilburg

prima rijschool met ook leuke instructeurs

  • ANWB Rijopleiding Tilburg
  • Evaluatie na examen
7

11/09/2017 22:07

Tilburg

de proefles heb ik kadoo gekregen van me vriend was wel erg wennen om voor eerst achter de stuur te zitten en rijen maar de rijinstructeur was zeer duidelijk met de uitleg en de methode ging stapje voor stapje iets leren. was ook erg rustig en had ook veel geduld wat ook erg fijn was voor de echte beginneling zoals ik. dus ja ben erg zeer tevreden met hoe de proefles is gegaan.

  • ANWB Rijopleiding Tilburg
  • Evaluatie na proefles
10

11/09/2017 20:45

Venlo Roermond

een hele fijne les met een ervaren instructeur die duidelijk en rustig alles uitlegt

  • ANWB Rijopleiding Limburg
  • Evaluatie na proefles
8

11/09/2017 20:45

Leeuwarden

Bij de proefles had ik al een goed gevoel bij de ANWB, dat kwam onder andere door de ontvangst en de rijinstructeur. Het contact met de ANWB is erg prettig, er wordt goed contact gehouden en ze geven goed en eerlijk advies als je vraagb hebt. Al met al een prima rijschool!

  • ANWB Rijopleiding Leeuwarden
  • Evaluatie na proefles