Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
8

20/11/2017 11:34

Sneek

Tot nu toe alleen een proefles gedaan en het theorie examen in gepland en het gaat allemaal soepel. Het zijn alleen lange wachtrijen.

  • ANWB Rijopleiding Heerenveen - Sneek
  • Evaluatie na proefles
8

19/11/2017 21:01

Leiden

Fijne gezellige instructeur. Flexibel in uren en is niet te beroerd om je na de les even op school af te zetten

  • ANWB Rijopleiding Haarlem/Leiden
  • Evaluatie na examen
8

19/11/2017 19:16

Eindhoven

We hebben gezamenlijk geconstateerd dat in mijn geval het beter is om te lessen in een automaat. Die hebben zij niet bij deze opleiding. Helaas.

  • ANWB Rijopleiding Eindhoven
  • Evaluatie na proefles
8

18/11/2017 20:27

Amsterdam

Ik heb geen proefles gekregen, maar ik heb tot nu toe 10 simulatielessen en 1 echte rijles van 2 uur. Ik vond de manier van het leren rijden heel goed en duidelijk en heb het idee dat ik in de eerste les al veel vooruitgang heb geboekt. Daarnaast weet ik bijna 100% zeker dat ik mijn rijbewijs met deze 25 uur rijles makkelijk ga halen.

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na proefles
9

18/11/2017 16:57

Amsterdam

De instructeur legde het perfect uit heb er echt iets aan gehad

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
9

17/11/2017 22:53

Dordrecht

informatie over de auto heb ik nooit gehad. waardoor ik bij mijn examen voor een blok stond en niet wist wat welk knopje betekende. de coaching en ondersteuning miste ik heel erg bij mijn vorige rij-instructeur (waar ik gezakt ben.)

  • ANWB Rijopleiding Drechtsteden Wierks
  • Evaluatie na examen
9

17/11/2017 16:23

Zwolle

Ik vond het een erg fijne en duidelijke manier van lessen. Mijn instructeur vond ik ook erg fijn. Hij was duidelijk, rustig en geduldig. Al met al ben ik heel erg tevreden!

  • ANWB Rijopleiding Zwolle
  • Evaluatie na examen
10

17/11/2017 10:09

Amsterdam

Top! Goede instructies en ondersteuning tijdens de lessen en natuurlijk alle geduld !

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
10

17/11/2017 08:26

Venlo Roermond

Ik heb echt ontzettend veel geleerd tijdens deze proefles. Ik heb al meteen kennis gemaakt met de auto: hoe ik op een goede manier moet zitten, het stuur moet vasthouden en waar alles voor dient. De les werd langzaam opgebouwd, ik heb eerst zelf mogen sturen met richting aangeven, toen geleerd hoe ik moest schakelen en uiteindelijk ook de koppeling mogen gebruiken. En alles op een rustig tempo, ik moest niks. Hele vriendelijke instructeur! Tijdens het rijden ook al wat uitleg gekregen over het verkeer, wat erg prettig was, omdat ik nog geen enkele ervaring had. Ik heb ook goed kennis leren maken de rijschool, omdat de nabespreking van de proefles plaatsvindt op de anwb locatie. Voor mij geen twijfels, ik heb me meteen ingeschreven!

  • ANWB Rijopleiding Limburg
  • Evaluatie na proefles
10

17/11/2017 08:00

Den Bosch

Ik heb eerder twee keer examen mogen doen (16 jaar geleden), beide keren gezakt. Met behulp van de rij-instructeur hebben we gewerkt aan vertrouwen, kennis en kunde, groei en plezier in autorijden. Dat is zeker gelukt. Wat mij erg geholpen heeft is het geduld en coaching van de rij-instructeur. Ik ben dan ook in één keer geslaagd.

  • ANWB Rijopleiding Den Bosch
  • Evaluatie na examen
9

16/11/2017 19:30

Groningen

Ik heb een erg prettige tijd gehad bij de ANWB rijopleiding. Goeie begeleiding en een gewenst resultaat.

  • ANWB Rijopleiding Groningen
  • Evaluatie na examen
8

16/11/2017 19:00

Leiden

Dit review is gebaseerd op alleen 1 proefles. Volgende week heb ik pas mijn eerste rijles. Het was een fijne kennismaking met de rijschool. Ik werd vriendelijk ontvangen en had gelijk aanspraak in de kantine, terwijl ik wachtte op de aanvang van de proefles. De rijinstructeur was een vriendelijke jongeman die mij stapsgewijs kennis heeft laten maken met de basics van het rijden. Ik kreeg de vrijheid en het vertrouwen om zelf naar de proefleslocatie te rijden, de instructeur ontfermde zich over het gasgeven/schakelen/remmen en ik mocht sturen. Op de proefleslocatie oefenden we eerst de bochten, daarna gingen we aan de slag met wegrijden en later ook met schakelen en remmen. Natuurlijk was alles nieuw en vond ik het soms spannend om iets te doen. Ik voelde de vrijheid om dat aan te geven en dat was ook oké. Ik werd gerustgesteld en ook bij het terugrijden naar de rijschool (wat ik op het remmen na grotendeels 'zelfstandig' deed (voor zover dat kan/mag) nam de instructeur bepaalde handelingen over, waardoor ik met enig zelfvertrouwen de weg op kon. Een prima eerste kennismaking en het smaakt naar meer!

  • ANWB Rijopleiding Haarlem/Leiden
  • Evaluatie na proefles
9

16/11/2017 16:29

Spijkenisse

The lesson period was good i had a great time with my instructor and i am very happy

  • ANWB Rijopleiding Rotterdam
  • Evaluatie na examen
8

16/11/2017 16:05

Leiden

Tot nu toe een hele fijne ervaring met de rijschool, verder nog niet echt inhoudelijke feedback gezien ik alleen nog proefles heb gedaan

  • ANWB Rijopleiding Haarlem/Leiden
  • Evaluatie na proefles
10

16/11/2017 12:24

Amsterdam

Ik heb jaren géén auto gereden, maar door deze opfrisles en de duidelijke uitleg van de rijinstructrice, kwam ik met een heel blij gevoel thuis en ben ik erg blij dat ik weer auto gereden heb!

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na proefles
9

16/11/2017 10:47

Nijmegen

Een behulpzame en betrokken rijschool, waarbij de lessen leerzaam en goed waren en als mooie bijkomstigheid vaak ook gezellig.

  • ANWB Rijopleiding Nijmegen
  • Evaluatie na examen
9

16/11/2017 10:25

Apeldoorn

Vanaf de proefles tot aan het afrijden geweldige begeleiding gehad! Er was een duidekijke opbouw in de lessen te merken, hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen in de auto. Zowel de instructeurs als de mensen aan de zaak zijn erg fijn in de begeleiding en hebben echt het beste met je voor. Alles is mij als top ervaren.

  • ANWB Rijopleiding Deventer
  • Evaluatie na examen
9

16/11/2017 08:35

Nijmegen

Super les gehad, vriendelijke rij instructeur!

  • ANWB Rijopleiding Nijmegen
  • Evaluatie na proefles
8

16/11/2017 07:38

Maastricht

Leuke eerste rijles bij ANWB. Goede indrukken gekregen over de rijschool.

  • ANWB Rijopleiding Limburg
  • Evaluatie na proefles
9

15/11/2017 21:40

Apeldoorn

ik heb geen dingen om toe te voegen, ik vind het persoonlijk uitstekend gaan bij de rijschool!

  • ANWB Rijopleiding Deventer
  • Evaluatie na proefles
8

15/11/2017 21:23

Rotterdam

Duidelijk en vertrouwd, een echte aanrader

  • ANWB Rijopleiding Rotterdam
  • Evaluatie na proefles
9

15/11/2017 19:34

Dordrecht

Super rijschool! In 1x geslaagd en ik raad deze zeker aan!

  • ANWB Rijopleiding Drechtsteden Wierks
  • Evaluatie na examen
8

15/11/2017 13:49

Nieuwegein

De lessen waren goed, ik zag duidelijk vorderingen bij mezelf. Door de grote hoeveelheid leerlingen was t vaak wel moeilijk om een les te plannen/verplaatsen.

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na examen
7

15/11/2017 12:03

Breda

Super fijne begeleiding tijdens de simulator en goede uitleg over het pakket en hoe de rijschool werkt.

  • ANWB Rijopleiding Breda
  • Evaluatie na proefles
9

15/11/2017 11:54

Nijmegen

Prettige rijinstructeur die de lessen gemakkelijk en gezellig maakte.

  • ANWB Rijopleiding Nijmegen
  • Evaluatie na examen
9

15/11/2017 11:43

Utrecht

Niet een proefles, maar een extra lange les bedoeld om mij weer zeker te laten voelen in een auto op de weg. Zeer prettige les, waarbij er veel aandacht was voor mijn eigen gevoel en de rijsintructeur zich als een coach opstelde. Uiteindelijk zijn alle zaken die ik lastig dacht te vinden aan bod geweest en is er veel tijd geweest om ook gewoon te rijden. Goed gevoel na de les en ik rij weer auto. Wat mij betreft zeer succesvol!

  • ANWB Rijopleiding Utrecht
  • Evaluatie na proefles
10

15/11/2017 10:34

Tilburg

Hierbij raad ik iedereen aan om bij de ANWB z'n rijles te nemen omdat ze het aanpassen in het rooster wanneer jij kan, ze rustig en geduldig te werk gaan waardoor je snel op je gemak gaat voelen en alles wordt duidelijk uitgelegd.

  • ANWB Rijopleiding Tilburg
  • Evaluatie na proefles
10

14/11/2017 22:08

Nieuwegein

duidelijke communicatie

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na proefles
9

14/11/2017 21:58

Den Bosch

Ontspannen en duidelijk.

  • ANWB Rijopleiding Den Bosch
  • Evaluatie na proefles
9

14/11/2017 21:49

Naarden-Bussum

Zeer tevreden over de volledige lijn van mijn rijopleiding. Zeker ook zeer goede band gehad met de rijinstructeur

  • ANWB Rijopleiding Almere, Gooi en Vechtstreek
  • Evaluatie na examen
9

14/11/2017 20:42

Rijswijk

Ik wil graag lessen bij een goede rijschool

  • ANWB Rijopleiding Haaglanden
  • Evaluatie na proefles
9

14/11/2017 19:27

Breda

Super tevreden! Leuke leerzame lessen. Ik raad het iedereen aan.

  • ANWB Rijopleiding Breda
  • Evaluatie na proefles
8

14/11/2017 17:23

Leeuwarden

Heel flexibel met het wisselen van instructuur, de lestijden en de mogelijkheden qua ophalen en afzetten van de leerlingen. Vriendelijke medewerkers en instructeurs die met je meedenken!

  • ANWB Rijopleiding Leeuwarden
  • Evaluatie na examen
7

14/11/2017 14:55

Hoorn

Helaas verliet mijn rijlerares de rijschool vlak voor mijn examen. Met haar heb ik onwijs leuk gelest en een goede basis neergezet, waarna ik na nog wat lessen met een andere instructeur in 1x ben geslaagd . Ik zou mijn instructrice aan iedereen aanbevelen, maar ze is dus niet meer werkzaam bij de ANWB. De rijschool zelf is goed bereikbaar per telefoon/email, fijn dat alle afspraken digitaal in te zien zijn en dat men zeer flexibel is in de ophaal/afzetlocaties

  • ANWB Rijopleiding Alkmaar
  • Evaluatie na examen
9

14/11/2017 12:38

Dordrecht

Fijne rijschool, zeer tevreden over de lessen.

  • ANWB Rijopleiding Drechtsteden Wierks
  • Evaluatie na examen
8

14/11/2017 10:38

Amsterdam

Ik had mijn examen het liefst in het weekend hebben gedaan. Ik had nu een dag school gemist voor de examen en dat vindt ik onnodig

  • ANWB Rijopleiding Amsterdam
  • Evaluatie na examen
8

13/11/2017 21:05

Nieuwegein

Ik heb bij deze rijschool een aantal instructeurs gehad. Ik ben er altijd tevreden mee geweest. Ze hadden allemaal geduld en gaven goede instructies.

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na examen
7

13/11/2017 19:55

Nijmegen

De tweede les begon een half uur later zonder dat ik op de hoogte was.

  • ANWB Rijopleiding Nijmegen
  • Evaluatie na examen
3

13/11/2017 16:34

Rijswijk

Mijn rij-instructeur was erg onaardig en werd heel boos als ik iets vekeerd deed. Ook stopte hij de les 1 uur van tevoren en moest ik zelf aangeven dat we nog 1 uur hadden.

  • ANWB Rijopleiding Haaglanden
  • Evaluatie na examen
4

13/11/2017 14:34

Alkmaar

Ik zou deze rijschool niet aanbevelen bij anderen. Er zijn veel fouten gemaakt tijdens mijn rijlessen en examens etc. En niet alleen bij mij merkte ik.

  • ANWB Rijopleiding Alkmaar
  • Evaluatie na examen
9

13/11/2017 13:12

Groningen

Goede rijschool, wordt op een leuke en rustige manier les gegeven. Tevreden!

  • ANWB Rijopleiding Groningen
  • Evaluatie na proefles
9

13/11/2017 10:17

Venlo Roermond

Super opleiding en vriendelijke mensen. Ik heb echt veel geleerd en ben sneller geslaagd dan ik dacht

  • ANWB Rijopleiding Limburg
  • Evaluatie na examen
7

12/11/2017 14:45

Arnhem

Ik heb twee weken geleden een proefles gedaan, en heb hierna meteen een lespakket aangeschaft. De gratis proefles die wordt belooft op de website bij aanschaf van een lespakket, blijkt echter niet te gelden wanneer je een pakket afneemt. Maar ook niet bij afname van losse lessen. Kortom de gratis proefles is een sigaar uit eigen doos en je betaalt gewoon 35 euro voor de proefles.

  • ANWB Rijopleiding Arnhem
  • Evaluatie na proefles
8

12/11/2017 12:41

Nieuwegein

Ben zeer tevreden over alles, alleen voor 49 euro per uur had ik wel iets meer vrijheid verwacht in het inplannen van lessen. En het praktijk boek heeft vaak hele rare vraagstellingen die nauwlijks te beantwoorden zijn. Dat is het enige eigenlijk

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na examen
9

12/11/2017 10:27

Amersfoort

Hartstikke tevreden, uiteindelijk zelfs mijn rijbewijs in minder dan de adviesuren weten te behalen

  • ANWB Rijopleiding Nieuwegein E&R
  • Evaluatie na examen
9

12/11/2017 09:13

Groningen

Ik vond de receptioniste erg vriendelijk en ze gaf duidelijke uitleg. De rijinstructeur kwam aardig over en gaf me best veel rust. Fijne rijschool!

  • ANWB Rijopleiding Groningen
  • Evaluatie na proefles
8

11/11/2017 21:15

Nijmegen

De rijopleiding heb ik als erg plezierig ervaren. Het inplannen verliep altijd eenvoudig. Via het voortgangsschema kon ik goed zien waar ik nog aan moest werken. Door duidelijke coaching en veel herhaling heb ik in één keer kunnen slage.

  • ANWB Rijopleiding Nijmegen
  • Evaluatie na examen
7

10/11/2017 22:21

Breda

De rijschool zelf is prima, maar wat het belangrijkste is is de instructeur die je krijgt, 90% van de ervaring komt van de inseructeur. Ik kan wel een review schrijven, maar of dat je goed rijles krijgt ligt bijna geheel in de instructeur die je krijgt. Wat ik wel kan zeggen dat ik heel erg blij ben geweest met mijn instructeur.

  • ANWB Rijopleiding Breda
  • Evaluatie na examen
9

10/11/2017 11:49

Leiden

Ik vond de lessen leerzaam en tof! De instructeur coacht mij op een vriendelijke manier en krijg ook meer inzicht op de weg em tijdens de rijlessen!

  • ANWB Rijopleiding Haarlem/Leiden
  • Evaluatie na examen
8

10/11/2017 09:53

Alkmaar

Alles word duidelijk uitgelegd. En de instructeur is een aardige man.

  • ANWB Rijopleiding Alkmaar
  • Evaluatie na proefles