Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
9

15/07/2018 12:05

Rijswijk

Goede ondersteuning bij onafhankelijk rijden

  • Evaluatie na proefles
8

15/07/2018 09:53

Hoofddorp

Ik werd meteen in het diepe gegooid, achter het stuur en sturen maar. Dat was voor een angsthaas pittig, maar achteraf de beste methode. Veel begrip voor mijn angst en interesse voor de redenen. Prettige, rustige instructeur.

  • Evaluatie na proefles
10

15/07/2018 08:22

Dordrecht

Super rijschool . Raad het zeker iedereen aan . En ze doen alles voor je wanneer je om iets vraag. Zo vroeg ik om een vrouwelijke rijinstructrice en ik kreeg der ook . In 1 woord gewoon top

  • Evaluatie na proefles
8

15/07/2018 00:13

Zaandam

Anwb is zeker een aanrader! Biedt uitstekende kwaliteit.

  • Evaluatie na proefles
9

14/07/2018 21:44

Barendrecht

Fijne ervaring opgedaan en blij met mijn rijbewijs

  • Evaluatie na examen
8

14/07/2018 19:42

Roosendaal

Ik heb de proefles zeer positief ervaren. Toen ik binnenkwam kreeg ik eerst wat informatie over de rijschool, de lesmethode en de verwachtingen, waarna het rijden begon. Uiteraard hoefde ik alleen wat basis technieken uit te voeren, waarbij ik ook goed ondersteund werd door de instructeur. Hij was geduldig en liet merken dat het logisch is dat je sommige handelingen nog niet kan uitvoeren. Daarom kom je immers lessen volgen. Al met al vond ik dat de proefles mijn verwachtingen heeft behaald (en overtroffen), vandaar dat ik heb besloten om te gaan lessen bij ANWB.

  • Evaluatie na proefles
10

14/07/2018 19:41

Dordrecht

Geweldige ervaring met anwb, Met veel geduld leggen ze jou perfect uit wat je verkeerd doet en helpen jou. De hoge slaagkans bij deze rijschool is zeker niet gelogen. Dus zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen.

  • Evaluatie na examen
8

14/07/2018 13:48

Eibergen Lichtenvoorde

Prima rijopleiding, als leerling had ik echt het gevoel dat ik een lesprogramma op maat kreeg. Verder worden alle leerpunten goed geoefend voordat je aan het examen begint.

  • Evaluatie na examen
10

14/07/2018 13:23

Bergen op Zoom

Geweldige ervaring rijker! Instructeur met duidelijke uitleg over de motor en de eerste les met inzicht en humor. Ik had al goede berichten gehoord maar dat is bij deze proefles zeker bevestigd! Een aanrader!

  • Evaluatie na proefles
6

14/07/2018 12:59

Hoofddorp

De proefles zelf ging super goed, alleen kreeg ik achteraf te horen dat mijn rij-instructeur gaat emigregen. En ik vond een rij-instructeur zoeken die bij mij past het alles belangrijkst. Dus nu weet ik niet of ik bij jullie wil lessen.

  • Evaluatie na proefles
7

13/07/2018 16:10

Alkmaar

Geweldig!

  • Evaluatie na proefles
9

13/07/2018 13:44

Deventer

deze rijschool heeft heel veel geduld voor de leerling en leg alles goed en duidelijk uit.

  • Evaluatie na proefles
8

13/07/2018 12:13

Den Bosch

Goede rijschool! Je stapt meteen goed in het verkeer al vanaf je eerste rijles. Je begint al vroeg alles teleren, zodat je alles snel oppakt.

  • Evaluatie na examen
9

13/07/2018 12:07

Leiden

Duidelijk, rustig, prktijkgericht

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2018 21:32

Amsterdam

Ik heb een kort pakket van 23 lessen geadviseerd gekregen en dat was precies genoeg (gister geslaagd). Na de eerste les had ik het gevoel dat ik niet echt een klik had met de toegewezen instructeur. Ik heb toen om een andere instructeur gevraagd en met deze nieuwe had ik gelukkig wel een betere klik. De lessen en de flexibiliteit om de lessen te wijzigen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad deze rijschool aan.

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2018 21:30

Alkmaar

Prima rijschool! Goede rijinstructeur en fijne sfeer binnen het bedrijf.

  • Evaluatie na examen
8

12/07/2018 20:39

Venlo Roermond

Eerlijk zeggen wat men denkt hoeveel lessen je nodig hebt

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2018 19:50

Venlo Roermond

Helemaal top!

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2018 17:53

Dordrecht

Heb met plezier mijn auto en motor rijbewijs bij jullie behaald jullie zijn ook in de toekomst de eerste bij wie ik zou aanbellen mbt rijlessen.

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2018 17:19

Den Bosch

Ik vond het heel prettig om hier te lessen. De instructrice was vriendelijk en duidelijk tijdens de lessen. Ik heb met veel plezier alle lessen gevolgd.

  • Evaluatie na examen
8

12/07/2018 15:44

Purmerend

Echt super opleiding. Helemaal klaargestoomd. Top!

  • Evaluatie na examen
7

12/07/2018 14:49

Lelystad

Prima rijschool, alleen had ik eerst een docent die het op dat moment te druk had en daarna kreeg ik iemand die een hernia had/heeft, toen weer terug gegaan naar de 1e die meer tijd had. Hele goede docent, veel geleerd. Dat komt doordat wij zijn begonnen tot een bepaald aantal lessen in Dronten en daarna zijn gaan oefenen in Emmeloord en daardoor mijn praktijk in 1 keer gehaald.

  • Evaluatie na examen
10

12/07/2018 13:40

Utrecht

Een goed, betrouwbaar rijschool en de rijinstructeur is een ontzettend aardig, geduldig, empatisch professionel. Echt een aanrader!

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2018 10:40

Amsterdam

Ik raad deze rijschool zeker aan. Heb mijn BE rijbewijs hier gehaald. Ik had hem op vrijdag aangevraagd en ik kom al op woensdag afrijden. Wat een top service

  • Evaluatie na examen
3

12/07/2018 10:22

Eindhoven

Het eerste contact met de rijschool was prima. Vriendelijke man die de les onverwacht snel kon inplannen. Helaas had ik een onprettige ervaring met de instructeur die de proefles zou verzorgen. Tijdens het introductiegesprek waarin hij een aantal vragen stelde, vond ik hem negatief, neerbuigend en ongeduldig naar mij. Ik heb daarom ook het gesprek en de proefles niet voort gezet. De motorrijlessen zijn voor mij bedoeld als iets heel leuks en dat gevoel was ver weg. Ik heb de instructeur gevraagd hoe nu verder, of ik mijn geld terug zou krijgen of een andere instructeur. Daar wist hij geen antwoord op. Ik had verwacht na dit incident gebeld te worden door de rijschool, maar ik denk dat de instructeur niks heeft verteld aan zijn leidinggevende, want ik heb nog geen telefoontje ontvangen. Wellicht dat het na deze reactie gebeurt, anders ga ik zelf maar bellen.

  • Evaluatie na proefles
7

12/07/2018 09:25

Venlo Roermond

We zullen de rijschool zeker aanbevelen echter is het voor ons niet handig daar men niet naar het huisadres komt of school op op te halen. Helaas is dat niet van te voren vermeld bij het maken van een afspraak.

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2018 08:05

Rijswijk

Fijne rijschool!

  • Evaluatie na examen
10

11/07/2018 21:49

Meppel

Vriendelijk, duidelijk en snel. De proefles verliep goed en ook het bereiken van de locatie van de les was makkelijk.

  • Evaluatie na proefles
6

06/07/2018 14:48

Amsterdam

De lessen waren prima verzorgd en leuk. Het management er omheen vond ik slecht. Het is twee keer gebeurt dat bij de AVB lessen de instructeur niet op tijd bij 6 cursisten kon zijn, één keer door slechte planning en één keer doordat de sleutel niet op de locatie was. Ik wilde ruim van te voren (drie weken) een examen verzetten, natuurlijk vind ik het dan logisch dat de CBR kosten á 103€ in rekening wordt gebracht maar de rijschool wilde €250,- omdat de eenheidsprijs is wat in mijn ogen absurd is aangezien je wel lessen kunt verzetten. Dus al met al een aan te raden rijschool maar de tip voor het management is "kijk eens naar de klantvriendelijkheid" deze laat echt te wensen over.

  • Evaluatie na examen
9

06/07/2018 14:20

Den Bosch

Gastvrijheid, empathie en duidelijkheid zijn drie dingen die essentieel bij het contact tussen leerling en rijschool, na een nare ervaring bij BAX zijn wij overgestapt naar de ANWB, gastvrije mensen die leren leuk maken! Zeker een aanrader.

  • Evaluatie na proefles
10

06/07/2018 12:57

Den Haag

Een top school met top instructeurs!

  • Evaluatie na examen
8

06/07/2018 11:44

Nieuwegein

Ik was al bekend met de rijschool heb hier ook mijn auto rijbewijs behaald in 2009. Aangezien ik al enige jaren toch mijn motor rijbewijs wil gaan halen en ik zeer tevreden ben over de ervaring die ik in 2009 had, ben ik terug gegaan naar mijn oude rijschool. Mijn proefles/rij instructeur was vriendelijk, open en nam de tijd voor uitleg en instructies. Als ik mijn Theorie motor heb behaald ga ik hier zeker lessen voor mijn motor rijbewijs!!

  • Evaluatie na proefles
8

06/07/2018 11:37

Arnhem

Erg vriendelijke mensen die het beste met je voor hebben. Ook erg vriendelijke mensen die je zo goed mogelijk helpen aan de telefoon. Op den duur was ik wel het telefoon nummer kwijt. En ik kon niet het telefoon nummer van ANWB Arnhem op internet vinden. Als ik het nummer belde wat op internet stond, werd ik doorverbonden naar het hoofdkantoor.

  • Evaluatie na examen
10

06/07/2018 11:06

Amsterdam

zeer tevreden!

  • Evaluatie na examen
9

06/07/2018 10:44

Dordrecht

Heb met verschillende instructeurs kunnen lessen wat erg fijn was, van ieder krijg je weer net iets anders mee waardoor je meerdere mogelijkheden leert. Alle instructeurs waren erg vriendelijk en geduldig wanneer nodig. Het plannen van de lessen is goed geregeld, makkelijk en snel, even een belletje en klaar.

  • Evaluatie na examen
9

06/07/2018 10:34

Maastricht

docent was top. de voorbereiding vanuit het callcenter was flop

  • Evaluatie na proefles
9

06/07/2018 10:02

Utrecht

Ik was zeer tevreden met de instructeur en hoe alles rondom de lessen word geregeld.

  • Evaluatie na proefles
6

06/07/2018 09:52

Rotterdam

Ik ben zeer positief over mijn laatste instructeur, maar minder over de opleiding. Praktijkboek en app zijn niet gebruikt - heb hier ook geen informatie over gekregen aan het begin van de opleiding. Zonde! Ik had geen overzicht over de vordering en mijn niveau. Ook had ik een teleurstellende ervaring met een instructeur, maar ik heb inmiddels 3 instructeurs gehad en de ervaring werd steeds positiever. Ik denk dat de opleiding kan worden verbeterd door het bewust matchen van de leerling aan een instructeur. Door mijn angsten had ik een positieve en rustige instructeur nodig.

  • Evaluatie na examen
5

06/07/2018 08:11

Almere

Jammer dat de rij instructeur het niet belangrijk vind om de evaluatie te doen van mijn rij ervaring en enkel de proefles af te sluiten met, tot ziens en helemaal geen feedback te geven.

  • Evaluatie na proefles
9

06/07/2018 06:50

Leiden

Goede proefles, duidelijke uitleg, niks op aan te merken!

  • Evaluatie na proefles
9

05/07/2018 22:35

Rotterdam

Snelle en vakkundige reacties en medewerking op vragen van ondersteunend personeel. Mijn rij-instructeur is vakkundig, coachend en stimulerend

  • Evaluatie na proefles
8

05/07/2018 21:58

Hoorn

Eerlijk en goede feedback van de begeleider tijdens de proef les

  • Evaluatie na proefles
10

05/07/2018 21:10

Nieuwegein

Ik vond de ANWB netjes en correct, gelijk up-to-date: je krijgt alles op tijd door gemaild en op de hoogte gehouden. Kortom een fijne en goede rijschool.

  • Evaluatie na examen
10

05/07/2018 20:36

Amsterdam

Ik had een heel persoonlijke en duidelijke, stevige instructeur, die mij dwong tot meer vertrouwen (sneller rijden) en opletten. Heel fijn! Echt geholpen door haar.

  • Evaluatie na proefles
8

05/07/2018 20:15

Roosendaal

Ik heb van meerdere instructeurs les gehad vanwege vakantie en ziekte van de instructeurs. Hoewel ik dit in eerste instantie niet prettig vond werd er vanuit de rijschool heel goed mee omgegaan, waardoor ik er uiteindelijk weinig hinder aan had. Ook toen het niet klikte met de instructeur was het geen probleem lessen te gaan volgen bij een andere instructeur. Fijne rijschool met vriendelijke, gemotiveerde instructeurs en planners op kantoor.

  • Evaluatie na examen
10

05/07/2018 17:07

Amsterdam

Zeer tevreden over deze rijschool, heb in korte tijd mijn motor rijbewijs kunnen halen, mede door de zeer aardige instructeurs en goede lessen!

  • Evaluatie na examen
9

05/07/2018 09:40

Heerenveen

Ik geef de ANWB een 9 omdat ik het een erg fijne rijschool vind. Alles is duidelijk en goed geregeld en de lessen zijn kwalitatief goed. Je weet waar je aan toe bent en wordt goed begeleid om zelfstandig te kunnen rijden. Erg tevreden en zeker een aanrader!

  • Evaluatie na examen
9

05/07/2018 09:17

Zaandam

Ben zeer tevreden

  • Evaluatie na proefles
9

05/07/2018 09:16

Hoogeveen

Een superleuke proefles gehad waarbij ik al echt mocht rijden. En allerlei oefeningen mocht doen.

  • Evaluatie na proefles
8

05/07/2018 08:33

Tilburg

Heb laatst een proefles gehad en denk dat deze rijschool beter is dan gemiddeld. Het personeel is vriendelijk en mijn rijinstructeur wist duidelijk waar hij mee bezig was.

  • Evaluatie na proefles