Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder tref je een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.

Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de huisregels.

7.7
9

12/01/2023 15:58

ANWB Rijschool Barendrecht

Zeer goed.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

11/01/2023 09:43

ANWB Rijschool Groningen

gewoon een goed rijschool je krijgt duidelijke uit leg en makkelijke tips omd te onthouden bij je examen

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

09/01/2023 16:57

ANWB Rijschool Alkmaar

Goede ervaring, goede match van twee instructeurs

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

09/01/2023 10:00

ANWB Rijschool Hoofddorp

Goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

05/01/2023 17:56

ANWB Rijschool Arnhem

Prima manier om je E-rijbewijs te halen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
1

05/01/2023 17:06

ANWB Rijschool Alkmaar

Slecht

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
5

05/01/2023 11:00

ANWB Rijschool Utrecht

Afgezien van mijn problemen met de stijl van de instructie, de administratie zou aanzienlijk kunnen worden verbeterd. Het was niet duidelijk met wie ik contact moest opnemen om de lessen opnieuw te plannen, ik ontving meerdere e-mails terwijl men genoeg zou zijn geweest. Ik vond het hele administratieve proces omslachtig.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

04/01/2023 17:18

ANWB Rijschool Nijmegen

Zeer goed met een fijne en duidelijke instructeur die zijn vak verstaat.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

04/01/2023 16:50

ANWB Rijschool Leiden

Prettig, duidelijk en goed geregeld met zeer vriendelijk personeel en rijinstructeurs die ook de tijd voor je nemen en je laten oefenen wat j ehet meest lastig vindt.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

04/01/2023 14:39

ANWB Rijschool Maastricht

Goed, echter de veranderingen in lesplanning vanuit de rijschool zou na gebeld mogen worden i.p.v. een mail die waarschijnlijk tussen alle spam beland

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

03/01/2023 17:52

ANWB Rijschool Apeldoorn

Erg fijn. Heldere communicatie, fijne rijlessen en goede begeleiding naar het examen toe.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

03/01/2023 15:24

ANWB Rijschool Naarden

Professioneel, snel, to the point en gemak

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

03/01/2023 14:45

ANWB Rijschool Leeuwarden

Uitstekend! Fijne auto om mee te rijden, praktisch en meedenkend qua lesplanning en een goede instructeur.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

02/01/2023 16:06

ANWB Rijschool Rotterdam

Perfect!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

01/01/2023 19:20

ANWB Rijschool Rotterdam

prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

31/12/2022 11:38

ANWB Rijschool Maastricht

Ik heb er 2 woorden voor en dat is goede kwaliteit.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
1

31/12/2022 09:49

ANWB Rijschool Amsterdam

Slecht ervaring

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

29/12/2022 19:46

ANWB Rijschool Maastricht

Snelle communicatie, veel flexibiliteit

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
6

29/12/2022 15:04

ANWB Rijschool Tilburg

Ik was enorm nerveus, overspoelt met prikkels en verrast. Het is verstandig om eerst het theorie examen Rijbewijs B in je zak te hebben, voordat je begint met rijlessen zonder enige kennis over de personenauto.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

29/12/2022 10:54

ANWB Rijschool Maastricht

Prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

27/12/2022 17:20

ANWB Rijschool Heerlen

Zeer goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

27/12/2022 16:02

ANWB Rijschool Roosendaal

als zeer goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

27/12/2022 14:04

ANWB Rijschool Nijmegen

Vriendelijk, efficiënt, uitgebreid aanbod materieel.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

25/12/2022 01:51

ANWB Rijschool Amsterdam

Goede ervaring, netjes en duidelijk

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
7

24/12/2022 18:28

ANWB Rijschool Amsterdam

Anwb is een goede rijschool, maar je merkt dat ze het onzettend druk hebben. Ik moest vaak zelf achter het lessen inplannen aan gaan, soms kreeg ik ze niet te pakken op te telefoon. Ze zijn super vriendelijk en behulpzaam en willen ook echt dat je slaagt. Alleen wat minder hoe druk het is.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

24/12/2022 08:54

ANWB Rijschool Rijswijk

Heel positief, geen probleem om vragen te stellen, er wordt even tijd voor gemaakt. Receptie en de wachtruimte prima. Alleen koffieapparaat.kan beter, hoeft niet gratis te zijn.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

23/12/2022 12:30

ANWB Rijschool Venlo

Positief

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

22/12/2022 16:47

ANWB Rijschool Arnhem

Leerzame, maar ook gezellige lessen. Hartstikke leuke instructeurs dus mijn ervaring was helemaal top!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
2

22/12/2022 16:24

ANWB Rijschool Den Haag

Teleurstellend

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

22/12/2022 11:32

ANWB Rijschool Nijmegen

De communicatie wat betreft waar ik moest zijn en wat ik moest doen was helder. Ik denk dat de instructeur een hele grote invloed heeft op de ervaring.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

21/12/2022 09:57

ANWB Rijschool Nieuwegein

Zeer goed. Goede rijinstructeurs, die je veel kunnen vertellen over de motor. Er wordt goed meegedacht over het aantal lessen en of je klaar bent voor het examen. Er hangt een prettige sfeer waarin het vooral gaat om het plezier hebben in het motorrijden.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

19/12/2022 16:58

ANWB Rijschool Alkmaar

goede instructeur, leuke ervaring

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

19/12/2022 08:40

ANWB Rijschool Breda

Zeer prettig en duidelijk, overzichtelijk.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

18/12/2022 18:05

ANWB Rijschool Maastricht

Prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
3

17/12/2022 13:01

ANWB Rijschool Rotterdam

Het gesprek aan de tefoon

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

15/12/2022 22:28

ANWB Rijschool Nijmegen

Fijne ontvangst en prettig geholpen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

15/12/2022 21:16

ANWB Rijschool Amersfoort

Top

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

15/12/2022 16:04

ANWB Rijschool Heerlen

Prima.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

15/12/2022 11:10

ANWB Rijschool Tilburg

Super, zeer persoonlijk en flexibel.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

15/12/2022 10:50

ANWB Rijschool Eindhoven

Slechte start. Goed einde.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

14/12/2022 16:18

ANWB Rijschool Nieuwegein

Soepel

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

13/12/2022 18:02

ANWB Rijschool Roosendaal

Prima ervaring

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

13/12/2022 16:29

ANWB Rijschool Dordrecht

Goed. Heb goede uitleg gekregen tijdens het lessen Alleen het rare was tijdens m’n examen mocht ik 45 rijden (wat ik ook deed) en alsnog werd er tegen me gezegd dat ik harder moest rijden ook toen ik 50 reed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

13/12/2022 13:47

ANWB Rijschool Alkmaar

Prettig

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

13/12/2022 10:15

ANWB Rijschool Breda

Professioneel, persoonlijk en met de juiste verwachtingen en inschattingen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

12/12/2022 19:49

ANWB Rijschool Alkmaar

Duidelijk en snel geregeld.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

12/12/2022 15:32

ANWB Rijschool Arnhem

Erg goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

12/12/2022 11:36

ANWB Rijschool Eindhoven

Zie mijn opmerking......

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

11/12/2022 05:33

ANWB Rijschool Hoofddorp

Zijn duidelijk en zij geven een goed gevoel om je rijbewijs te halen!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
1

09/12/2022 15:47

ANWB Rijschool Amsterdam

Ik zou deze rijschool als oplichters beschrijven. Zie opmerking bij 1

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding