Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
9

17/09/2018 14:05

Barendrecht

Ik ben zeer tevreden over de lessen van de ANWB de rijinstructeurs zijn heel vriendelijk en hebben genoeg geduld. De medewerkers die gaan over het plannen van de lessen zijn ook vriendelijk en helpen altijd erg bij het plannen van de lessen. Ik ben in 1 keer geslaagd!

  • Evaluatie na examen
9

17/09/2018 09:16

Gouda

Ik was erg zenuwachtig en durfde eigenlijk niet. Ik kreeg zulke duidelijke, goede en rustige uitleg dat ik na een paar seconden rijden al dacht: dit is eigenlijk best leuk. Vond het zelfs jammer dat de proefles al voorbij was.

  • Evaluatie na proefles
8

16/09/2018 12:43

Rijswijk

Als complete beginner was het wel spannend om voor het eerst achter het stuur te gaan zitten, maar de instructeur is erg geduldig en zorgt er vanaf het begin voor dat je je op je gemak voelt in de auto.

  • Evaluatie na proefles
6

16/09/2018 11:23

Venlo Roermond

Ik heb met plezier bij de ANWB les gehad. Enige minpuntje vond ik dat het advies van mijn rijinstructrice nadat ik mijn examen niet had gehaald overruled werd door de rijschool. Het advies van de rijinstructrice was goed geweest dus voor mijn gevoel 250,- teveel uitgegeven.

  • Evaluatie na examen
9

15/09/2018 22:05

Den Bosch

De rijinstructeur geeft je het gevoel dat je welkom bent en gerespecteerd en reageert met rust en vertrouwen op tekortkomingen, zijn instructies zijn gedoseerd, goed afgestemd en helpend.

  • Evaluatie na proefles
8

15/09/2018 17:02

Rijswijk

Een fijne rijschool, met vriendelijk personeel en zeer goede rij instructeurs

  • Evaluatie na examen
8

15/09/2018 15:43

Arnhem

Ik heb met name het tweede gedeelte van mijn rijopleiding positief ervaren. Ik heb in het begin namelijk veel verschillende instructeurs gehad (5) met of een golf of een polo. Dit verschilde wel eens per les wat het lastiger maakte om de koppeling onder controle te krijgen. Het tweede gedeelte was dit constanter en pakte ik voor mijn gevoel alles veel sneller op doordat ik meer controle had over de auto. Ik vond Kevin een erg fijne instructeur omdat ik rustiger achter het stuur zat met hem naast mij. Hierdoor reed ik beter en herstelde ik sneller van onrustige momenten. De rust bij het uitleggen van bijzondere verrichtingen was erg prettig, even voordoen en daarna zelf proberen. Deze manier van leren paste bij mij. Wat ik wel jammer vond was dat sommige auto's niet helemaal voldeden naar mijn wens. Zo was door het vele gebruik de versnellingsbak versleten (hierdoor schakelde de auto niet terug naar de 2), was de motor niet helemaal goed afgesteld waardoor de auto schokte soms (?) en waren er wat dingetjes in de auto kapot. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze rijopleiding!!

  • Evaluatie na examen
8

15/09/2018 15:17

Sneek

Ik werd geschat op 26 lessen en dat is uitgekomen, goede rij- instructeur, goede bereikbaarheid planning, fijne lesauto, alleen wel eens jammer dat er 2 verschillende auto’s waren, Strakke planning, alles is prima verlopen.

  • Evaluatie na examen
9

15/09/2018 11:59

Roosendaal

Goeie proefles, leuke instructeur alleen geen enkele follow up van de rij school wat dus echt ruk is. Ik zal er zelf achteraan gaan. Daarnaast meteen debiteuren beheer inschakelen... Na 5 dagen... Beetje straf hè

  • Evaluatie na proefles
8

15/09/2018 10:17

Nieuwegein

Na gereden te hebben bij een andere school waar ik zeer slechte ervaringen heb opgedaan, is dit op zijn zachtsgezegd een verademing. De dame die mij de proefles gaf is echt een aanwinst voor de rijschool. Als dit geldt voor geheel jullie rijschool en de instructeurs zou ik niet weten waarom je niet bij de ANWB les zou moeten nemen.

  • Evaluatie na proefles
9

15/09/2018 09:57

Utrecht

Heel erg leuk om te doen en een hele fijne instructeur

  • Evaluatie na proefles
8

15/09/2018 08:04

Zwolle

Een leuke proefles! Waarbij ik gelijk zin kreeg om me in te schrijven voor de echte lessen!

  • Evaluatie na proefles
2

14/09/2018 21:30

Groningen

On-overzichtelijke lesplanning door uitval van leraar halverwege cursus. Dit is niet goed opgepakt door ANWB Groningen. Ik snap dat dit overmacht is maar de leerling word hier erg de dupe van. Verder ondergebracht bij 3 verschillende rijleraren die mij allemaal andere technieken leerden. Er werd halverweg mijn cursus niet meer met aftekenlijst gewerkt waardoor het onduidelijk was welke dingen ik nog moest leren en ik zelf de autorij-instructeurs moest informeren over mijn voortgang en dingen die ik nog moest leren (dit ging lastig sinds ik niet specifiek weet welke dingen aangeleerd horen te worden binnen een autorij cursus). Er zijn verder bij ANWB Groningen te weinig leraren voor het aantal leerlingen die bij deze rijschool ingeschreven staan waardoor het praktisch onmogelijk was om lessen in te plannen na uitval van een leraar. Ook was ik erg ontevreden over het lesadvies en inplanning van het praktijkexamen. Ik heb er meerdere weken over gedaan om eindelijk dit praktijkexamen ingepland te krijgen doordat er meerdere malen beloofd was mij in te plannen bij het CBR. Dit is meerder malen niet gebeurd waardoor mijn cursus meerdere weken diende te worden verlengd. Toen dit examen uiteindelijk werd ingepland bleek er een wachtrij te zijn ontstaan van 2.5 maanden bij het CBR waardoor mijn cursus nog langer gerekt diende te worden. Doordat ANWB één van de duurste rijscholen van heel Nederland is had ik verwacht dat dit zich liet zien in de kwaliteit van de opleiding. Echter heb ik deze opleiding als kwalitatief teleurstellend ervaren. Ik sprong letterlijk en figuurlijk een gat in de lucht toen de CBR examinator de verlossende woorden sprak; "Je bent geslaagd" , zodat ik eindelijk deze opleiding achter mij kon laten.

  • Evaluatie na examen
9

14/09/2018 13:54

Dordrecht

stel de vragen niet alleen over "de proefles" maar denk er ook aan dat er andere omstandigheden kunnen zijn om weer te willen auto rijden.

  • Evaluatie na proefles
10

14/09/2018 13:20

Lelystad

Top rijschool die mij geholpen heeft tot het behalen van mijn rijbewijs! Zeer dankbaar aan mijn goede rijinstructeur.

  • Evaluatie na examen
8

14/09/2018 11:53

Almere

Het was Leuk, leerzaam en top!

  • Evaluatie na examen
8

14/09/2018 10:33

Almere

Proefles was betaalbaar en geeft een goed beeld van de manier van lesgeven.

  • Evaluatie na proefles
9

14/09/2018 06:47

Amsterdam

Alles top geregeld. Geen problemen, vriendelijk geholpen en alles top afgehandeld.

  • Evaluatie na proefles
8

13/09/2018 23:09

Dordrecht

Wierks is een fijne rijschool met veel deskundigheid in het team. Het team is zeer vriendelijk, meedenkende en flexibel. Ook het plannen is gemakkelijk te wijzigen per telefoon en vanwege het grote team is er op kort termijn vaak wel iets te regelen met een lesje. Zelf heb ik een jaar gedaan over het rijden. Ik had één vaste instructeur, maar in totaal met 7 gereden (waarvan 4 regelmatig). Juist erg fijn, omdat iedereen een andere manier heeft en ik daardoor de tips en adviezen eruit kon halen die voor mij het beste werken. Al met al een fijne ervaring. Een puntje is wel de prijs, in vergeleken met andere organisaties is deze wel vrij prijzig. Wat ook logisch is vanwege de organisatiestructuur, maar dit biedt ook mogelijkheden en zekerheid.

  • Evaluatie na examen
8

13/09/2018 16:40

Lelystad

De proefles was zeer geslaagd! Ik ga zeker door bij de ANWB en ik heb een eerlijk advies gekregen t.a.v. de lespakketten.

  • Evaluatie na proefles
10

13/09/2018 16:27

Den Haag

Ik ben reuze tevreden met deze rijschool. De kwaliteit van de lessen vind ik zeer goed. Ik heb zo veel nieuwe dingen geleerd. De rijinstructeur vind ik een echte begripvolle coach. Ook heel vriendelijk, kundig en geduldig. Na de lessen heb ik voor het eerst zelfs meer energie dan daarvoor. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

  • Evaluatie na proefles
8

13/09/2018 11:59

Roosendaal

Zeer tevreden over de rijschool duidelijk van hoe de lessen zijn bij ANWB ook een zeer aardig en rustige lesgever.

  • Evaluatie na proefles
7

13/09/2018 11:50

Gouda

Na de proefles een goed gevoel. Ik neem eerst nog een proefles bij een concurrent voor ik de keuze maak. Ik vind wel dat ik overladen word met mailtjes door de anwb. Nog voor de poefles van start ging had ik 8 berichten in mijn inbox. 1 voor bevestiging van de proefles 1 voor de datum van afspraak 1 voor de factuur 1 voor inloggegevens 1 met vragenlijst over wat je van het contract vind met anwb Nog 1 met vragenlijst. Enz. Dat zou wel iets minder mogen van mij

  • Evaluatie na proefles
8

13/09/2018 10:35

Rijswijk

De kennismaking met de rijschool n de rijinstructeur verliep erg prettig. Ik vind de achterliggende reden van bepaalde instructies heel erg fijn. Op deze manier weet je waarom de dingen gaan zoals ze moeten gaan.

  • Evaluatie na proefles
2

13/09/2018 10:15

Den Haag

Not impressed with the sales process and package being offered, felt like ANZB just wants money.

  • Evaluatie na proefles
9

13/09/2018 09:10

Utrecht

Een leuke en leerzame rijles met een vriendelijke en geduldige rij-instructeur!

  • Evaluatie na proefles
8

13/09/2018 07:24

Rotterdam

Fijne rijschool. Duidelijk en vriendelijk!

  • Evaluatie na proefles
9

12/09/2018 19:32

Lelystad

Na 4x zakken voor het rij-examen overgestapt naar de ANWB voor rijlessen in de automaat. Hier na goede begeleiding snel geslaagd voor het examen, mijn rij-instructeur was erg vriendelijk en kon goed inzien wat er nog verbeterd moest worden.

  • Evaluatie na examen
8

12/09/2018 16:37

Hoofddorp

Was een goede les!

  • Evaluatie na examen
7

12/09/2018 14:09

Barendrecht

Leuke proefles, over de rest van de opleiding kan ik nog niets zeggen.

  • Evaluatie na proefles
9

12/09/2018 12:04

Santpoort

Leuke proefles met duidelijke aanwijzingen, ook als je nog nooit achter het stuur hebt gezeten!

  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2018 11:21

Bergen op Zoom

geweldige rijschool. zeker een aanrader. ze hebben mensen die geduld hebben en je het op jou tempo laten doen, daardoor voel je jezelf op je gemak

  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2018 10:53

Tilburg

Prima rijschool met vele opties.

  • Evaluatie na examen
9

12/09/2018 06:14

Rijswijk

Top

  • Evaluatie na proefles
8

12/09/2018 00:14

Amersfoort

Een prettige eerste kennismaking met het autorijden en een heldere advies voor het vervolg.

  • Evaluatie na proefles
9

11/09/2018 21:16

Rotterdam

zeer tevreden over mijn rijinstructeur, was zeer bekwaam en professioneel.

  • Evaluatie na examen
8

11/09/2018 20:20

Nijmegen

Erg aangename rijschool. Voldoende docenten om ook eens een les in te vallen en veel flexibiliteit bij het plannen. Ik persoonlijk had een goede klik met mijn instructrice.

  • Evaluatie na examen
8

11/09/2018 20:11

Nijmegen

Duidelijk, goede les, no nonsens Wel merkbaar dat men zich vooral op jongeren richt die hun eerste rijbewijs halen

  • Evaluatie na examen
9

11/09/2018 16:46

Deventer

Goede, nette, duidelijke rijschool. Korte snelle lijnen. Duidelijkheid van uitleg is onder de instructeurs wel erg verschilkend. Wat je bij de ene goed doet, geeft de andere je steeds opmerkingen. Uiteindelijk rijbewijs in 1x gehaald, dus super blij

  • Evaluatie na examen
9

11/09/2018 12:29

Tilburg

Zeer tevreden over ANWB rijschool!

  • Evaluatie na examen
9

11/09/2018 11:50

Santpoort

Na een wat rommelige start, onduidelijkheid van het uitslag van de proefles, toch in 1 keer kunnen slagen, met dank aan de professionele hulp van de rij instructrice

  • Evaluatie na examen
8

10/09/2018 21:56

Den Bosch

Prima proefles gehad met een goede instructeur. Duidelijke aanwijzingen tijdens de les, goed oplettend en een heldere feedback aan het einde van de les. Misschien af en toe net een tikkeltje (te) streng wat verkeerd opgevat kan worden, maar aan de andere kant leer je het wel direct goed aan.

  • Evaluatie na proefles
5

10/09/2018 18:28

Helmond

Ik vind het eerlijk gezegd een best wel dure rijschool, waarbij je in de eerste les al vrij veel verschillende dingen moet leren. Dit zou ook aan mij kunnen liggen, maar toch is mijn gevoel hierbij niet prettig genoeg om door te gaan bij deze rijschool.

  • Evaluatie na proefles
10

10/09/2018 08:23

Doetinchem

Goede rijschool, goed materieel, vriendelijk en professioneel personeel.

  • Evaluatie na proefles
1

09/09/2018 17:34

Venlo Roermond

Zeer slecht.

  • Evaluatie na proefles
10

09/09/2018 17:04

Spijkenisse

Ik had last van een rijangst , gebeld naar ANWB afspraak gemaakt voor een rijvaardigheids training. Goed gegaan ben weer aan het autorijden!!

  • Evaluatie na proefles
7

09/09/2018 16:25

Purmerend

Na het plannen van een proefles ben ik meerdere keren geveld en heb ik meerdere berichten ontvangen over het inplannen van mijn proefles. Dit was vrij vervelend omdat ik al een les had ingepland en bij het terugbellen in de wacht werd gezet.

  • Evaluatie na proefles
10

09/09/2018 14:49

Hoogeveen

Goed meegedacht over een goed tijdstip van de proefles. Dit omdat de dichtstbijzijnde ANWB School een half uur met de auto is. Dus kom ik op zaterdag een proefles rijden.

  • Evaluatie na proefles
9

09/09/2018 14:01

Nijmegen

Ik ben erg tevreden over mijn rij-instructeur. Hij stelde met mij een plan op om te werken aan wat er niet goed ging richting het examen. Daarnaast daagde hij mij uit te oefenen met de dingen die nog niet goed gingen. Hij zorgde voor structuur.

  • Evaluatie na examen
9

09/09/2018 12:10

Gouda

Voor zover ik het aan de proefles kan beoordelen, is dit een erg goede en professionele rijschool. Ik vermoed wel dat ze standaard iets meer lessen aanraden dan het landelijk gemiddelde.

  • Evaluatie na proefles