Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
10

24/05/2019 09:29

Arnhem

Please include English theory lesson package, to reduce the stress of going to anwb store to get it.

  • Evaluatie na proefles
8

24/05/2019 09:02

Nijmegen

Heerlijk gelest met Anro. Zeer rustige en aangename man wat voor mij prettige lessen opleverde.

  • Evaluatie na examen
9

23/05/2019 22:25

Almere

Prima rijschool, duidelijk over vervolg, voortgang van de lessen en je vorderingen. Contact gaat deels via een app. Dat is lastig zonder mobiel..

  • Evaluatie na proefles
9

23/05/2019 18:30

Leiden

Het ging niet om even les, maar om en opfriscursus omdat is een aantal maanden niet gereden heb, door plotselinge staar.. De rijinstructeur - Martin- kon geen zwakheden vinden ondanks zijn duidelijke wens die wel te vinden. Het was een bevestiging dat ik met een gerust gevoel weer lange vakantie reizen ga maken.

  • Evaluatie na proefles
10

23/05/2019 17:22

Hoorn

Heel blij met de duidelijke uitleg, goede instructeurs , alles werd optijd gemeld en goe d opgelost! In een keer voor alles geslagen!

  • Evaluatie na examen
9

23/05/2019 17:16

Barendrecht

Prima rij adviseurs, erg professioneel. Het enige wat ik jammer vond was dat Anwb suggereert 60 minuten les te geven, maar vaak begon ik te laat in het eerste uurtje. Daarnaast, als je 2 uur hebt gereden, dan is het logisch en verstandig om pauze te nemen. Hier wordt geen rekening mee gehouden. De klant betaald gewoon door. Enige feedback die ik heb. Hoop dat er wat mee wordt gedaan. Bedankt voor de fijne rijlessen in ieder geval!

  • Evaluatie na examen
9

23/05/2019 15:06

Den Haag

Goede rijschool! Aardige werknemers en goede hulp bij het lessen.

  • Evaluatie na examen
9

23/05/2019 14:58

Den Haag

De kwaliteit van de twee instructeurs die ik had was zeer hoog. Daarnaast vermoed ik dat de planner rekening houdt met de persoonlijkheid/opleiding/beroep van een leerling en dat probeert te koppelen aan de juiste instructeur. In mijn geval was dat laatste ook erg goed gelukt. De ANWB is vast niet de goedkoopste per lesuur, maar als je het geld hebt, is het 't wel waard.

  • Evaluatie na examen
8

23/05/2019 12:49

Roosendaal

Fijne rijschool, allleen jammer dat ik 4 verschillende instructeurs heb gehad. Verder dik tevreden.

  • Evaluatie na examen
10

23/05/2019 12:24

Amsterdam

Top instructeur!

  • Evaluatie na examen
2

23/05/2019 09:26

Barendrecht

Slecht gevoel bij de proefles moest als taxi chauffeur spelen en er werden me veel te veel lessen aangesmeerd omdat ik 25 procent van de acties niet eens kon doen.

  • Evaluatie na proefles
8

23/05/2019 09:07

Rijswijk

Hans is een instructeur met een hart voor het vak. Hij werkt je op een aangename, proffesionele werkwijze naar het auto examen toe. Hans is een gezellige instructeur, maar weet op de juiste momenten wanneer de focus er voor zijn leerling moet zijn. Een aanrader wat mij betreft!

  • Evaluatie na examen
3

23/05/2019 06:55

Arnhem

Wij hadden de anwb hoog zitten qua kundigheid en betrouwbaarheid. Maar helaas was onze ervaring een aaneenschakeling van teleurstellingen. Rijinstructeur te laat + zeer opdringerige/sjansende/ongepaste vragen stelende man + aardig wat te korte tijd gereden dan waarvoor we betalen. Over het laatste heb ik even gebeld en kreeg een dame die mij het gevoel gaf dat ik pietluttig was (volgens haar was het me 5 minuten ) en telkens de starttijden veranderde nadat ik met feiten aankwam dat het niet klopte. Op een gegeven moment ben ik maar opgehouden met uitleggen dat die tijden niet klopte. Dus na dit alles een zeer onplezierige ervaring en zullen hierom niet kiezen voor de anwb

  • Evaluatie na proefles
9

23/05/2019 06:45

Nieuwegein

E achter B is best intensief. De begeleiding is goed, les combinatie is erg fijn om mee te werken. Waardeer de opleiding met een 9. Overigens ben ik in één keer geslaagd. Aanrader!

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 22:35

Zwolle

Super blij met Conchita. Ze stelde me op mijn gemak, heeft mij echt goed leren kijken en had, naast dat ze soms ook streng moest zijn, een flinke dosis humor. Dankzij haar heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald!

  • Evaluatie na examen
8

22/05/2019 21:48

Nijmegen

het automatische landelijke betalingssysteem is onvriendelijk, best irritant

  • Evaluatie na examen
4

22/05/2019 21:16

Nieuwegein

De lessen van mijn instructeur Alexander Pol , waren heel goed en leerzaam, hij ging heel rustig en geduldig met me om , dit gaf mij veel zelfvertrouwen. Daarnaast is hij erg enthousiast waardoor de lessen erg leuk waren.

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 17:21

Santpoort

Prima lessen, fijne instructeurs!

  • Evaluatie na examen
8

22/05/2019 16:50

Alkmaar

Goed advies, vriendelijk

  • Evaluatie na proefles
5

22/05/2019 16:42

Hoorn

Teveel gepushed om Toets te doen en idem om examen cq herexamen te doen! Allen te vroeg voor mijn niveau. Behalve herexamen omdat ikzelf het heft in handen nam en besliste wanneer! En dus slaagde. Echt een groot min-punt voor mij!

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 16:34

Ede

Ik heb alles heel goed ervaren en ik dank jullie wel. Ik dank vooral mijn instructeur (Melanie) met wie ik vele gezellige en leerzame kilometers heb gemaakt. Echt een topper!

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 16:07

Amsterdam

Hele fijne ervaring gehad met mijn motorrijlessen, ondanks dat ik veel diverse instructeurs heb gehad kreeg ik zeer goed les, met heldere en fijne uitleg en tips. Top vind ik de bereikbaarheid en ruime mogelijkheden tot les. De app is een prima toevoeging voor het inzien van je planning maar heeft nog wel enkele gekke bugs.

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 16:03

Nijmegen

Zeer goede rijlessen gehad bij Sander. Hij is duidelijk en direct, erg vriendelijk en heeft een goed gevoel voor humor. Ik heb elke les iets geleerd en ben dankzij Sander gelijk de eerste keer geslaagd! Absoluut een aanrader dus.

  • Evaluatie na examen
10

22/05/2019 15:57

Eibergen Lichtenvoorde

Peter is een heel aardige en goede instructeur. Ik heb er al veel van geleerd na 2 lesuren

  • Evaluatie na proefles
8

22/05/2019 13:37

Roosendaal

Na jaren weer zelf achter het stuur gekropen . Met de rij-zeker training van 1 1/2 en nog eens 1 uur weer zelfvertrouwen gekregen om de weg op te gaan. Dit dankzij de rust en de uitleg van de lesinstructrice . Bedankt Layla.

  • Evaluatie na proefles
8

22/05/2019 13:07

Amersfoort

Een prettige ervaring met Raymond als instructeur. Hij kan zich goed inleven, is gezellig en daar waar nodig streng.

  • Evaluatie na examen
7

22/05/2019 12:07

Amsterdam

Alles regelen met ANWB ging super vlot, maar ik heb alles te danken aan de instructeur! Alleen jammer dat de lessen relatief erg duur zijn, alleen maar omdat ANWB weet dat men eerder naar hen toegaat voor lessen. En daar dus eigenlijk een beetje misbruik van maakt...

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 11:20

Leiden

Uitstekende proefles gehad, niets op aan te merken. Het enige minpunt is dat het zo lang duurt voordat de verdere rijlessen in het pakket gegeven kunnen worden.

  • Evaluatie na proefles
8

22/05/2019 10:35

Roosendaal

Een prima rijschool. De Roosendaal afdeling is goed aan te raden. Je kan er voor veel terecht en het is een rustige relaxte rijschool instructeur

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 10:23

Maastricht

Very organized, very clear.

  • Evaluatie na proefles
8

22/05/2019 09:18

Utrecht

De Rijschool was prima, ik kon relatief snel aan de slag, de instructeurs waren kundig en vriendelijk en ik kon makkelijk de rijlessen aanpassen aan een wisselende agenda. De rijschool app vond ik niet heel nuttig, op de kalender na (om mijn rijlessen te checken).

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 08:26

Zwolle

Fijne rijschool met vriendelijke en goede instructeur.

  • Evaluatie na examen
9

22/05/2019 07:19

Alkmaar

Heb geen proefles gehad!

  • Evaluatie na proefles
8

21/05/2019 22:26

Amsterdam

Roy is een zeer goede instructeur die door zijn actieve lesstijl en coaching met kop en schouders boven de andere instructeurs uitsteekt

  • Evaluatie na examen
9

21/05/2019 21:50

Utrecht

Ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen bij de ANWB. In de eerste plaats de service die geboden is: een in-take met lesadvies, een complete op maat gemaakte aanbieding voor een lespakket en uitstekende bereikbaarheid en behulpzaamheid. Maar bovenal ben ik zeer te spreken over mijn instructeur Joël Ligthart. Hij heeft wat mij betreft alles goed gedaan als instructeur: hij is geduldig, heeft aandacht voor wat werkt voor verschillende leerlingen (ik heb hem ook in actie gezien met andere leerlingen), kan situaties goed uitleggen (incl. verhelderende tekeningen) en heeft oog voor detail. Met zijn kalme en beheerste stijl stelt hij leerlingen op hun gemak en zorgt hij voor een duidelijke structuur in zijn lessen. Door zijn sterke communicatieve vaardigheden kan hij zowel constructieve feedback geven als leerlingen motiveren. Ik heb met veel plezier elke week zijn rijlessen gevolgd en kan iedereen aanraden bij de ANWB te lessen met Joël als zijn/haar instructeur.

  • Evaluatie na examen
6

21/05/2019 21:21

Eindhoven

Ik ben eigenlijk afgehaakt bij deze rijschool omdat het inplannen van lessen niet heel vrij was. Ik ben zelf namelijk weinig beschikbaar, en dit zou wel voor problemen kunnen zorgen.

  • Evaluatie na proefles
10

21/05/2019 20:46

Naarden-Bussum

Rob was mijn instructeur en echt een topper! Het geduld en de rust die hij mij heeft gegeven en de manier waarop hij les geeft is erg persoonlijk en fijn. Veel gezelligheid en duidelijkheid waardoor ieder op zijn plek is naast hem.

  • Evaluatie na examen
10

21/05/2019 20:07

Leeuwarden

Hele fijne rijschool! De service is ontzettend goed, en iedereen is bereid om je te helpen. De lessen waren erg prettig en duidelijk. Uiteindelijk gingen de gesprekken niet alleen over het weer, maar ook over de pelletkachels en politiek. Kortom: ik voelde me erg op mijn gemak! En dat heeft geholpen bij het vergroten van mijn zelfverzekerdheid. Dank je wel, Rinze!

  • Evaluatie na examen
9

21/05/2019 20:05

Den Haag

Een zeer goede rijschool met vriendelijk en bekwaam personeel. Wel een tip: plan de rijlessen ver (maand) vantevoren in. Omdat de rijschool zo goed en daarom zo populair is, zitten de instructeurs al vaak snel vol in de planning.

  • Evaluatie na examen
10

21/05/2019 12:44

Naarden-Bussum

Ignas de rij-instructeur is een fijne rustige man wat heel fijn is. Communicatie met de ANWB is zéér goed . Ook de rij app is duidelijk en overzichtelijk, alles is terug te vinden, afspraken, betaling etz.

  • Evaluatie na proefles
9

21/05/2019 12:15

Amsterdam

Contact met kantoor was af en toe lastig maar de lessen zelf waren uitstekend. Alles werd helder uitgelegd, met voldoende feedback momenten en eigen input.

  • Evaluatie na examen
10

21/05/2019 11:58

Rotterdam

Top rijschool, ben tevreden mee, de Instructisch is goed, door haar mijn ondrsteunen, duidelijk aanwijzing gegeven en haar manier waar op zij tijden les geven, vind ik goed en vriendelijk ook. Bedankt Tuqba!

  • Evaluatie na examen
8

21/05/2019 09:30

Amsterdam

Ik heb hier in 2016 mijn motorrijbewijs gehaald. Het betrof een opfrisles omdat ik bijna 2 jaar niet had gereden. Instructeur Jan is een topper.

  • Evaluatie na proefles
9

21/05/2019 09:01

Amsterdam

Instructice was top

  • Evaluatie na proefles
8

21/05/2019 08:35

Santpoort

Ik heb afgelopen week mijn eerste rijles gehad en ik ben erg enthousiast. De instructeur was erg vriendelijk en gaf duidelijke uitleg. Tijdens het plannen van de lessen wordt rekening gehouden met je beschikbaarheid. Ik zou ANWB rijopleiding zeker aanbevelen!

  • Evaluatie na proefles
9

21/05/2019 08:03

Utrecht

Goed geregeld, als er iets was werd het altijd snel opgelost, fijne instructeur.

  • Evaluatie na examen
2

21/05/2019 06:07

Barendrecht

De ANWB RIJOPLEIDING IS VEELS TE DUUR. DUUR BETALEN BETKENT NIET DAT IEDEREEN IN EEN KEER ZAL SLAGEN VOOR ZIJN RIJBEWIJS EXAMEN.

  • Evaluatie na proefles
9

20/05/2019 17:20

Bergen op Zoom

Hoewel ik het heel spannend vond om voor de allereerste keer in een auto te stappen en zelf te rijden werd ik al snel om mijn gemak gesteld. De rijinstructeur was heel vriendelijk, geduldig en bracht duidelijk over wat ik moest doen. Alles bij elkaar een leuke leerzame proefles.

  • Evaluatie na proefles
10

20/05/2019 15:33

Bergen op Zoom

ANWB denkt graag mee in mogelijkheden. Ook was de proefles erg leuk en duidelijk! Ik ga met veel plezier en vertrouwen aan mijn lessen beginnen.

  • Evaluatie na proefles
8

20/05/2019 12:10

Lelystad

Ik had hoge verwachting van de ANWB Rijschool. Vooral de communicatie in het algemeen moet goed en duidelijk zijn en niet onbelangrijk het gedrag van de rij coach. Na het eerste contact en de proefles, die vrij vlot gepland kon worden, heb ik een bijzonder prettige proefles ervaren. De rust en geduld van mijn rij coach gaven mij het gevoel dat ik hier in goede handen ben.

  • Evaluatie na proefles