Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
10

23/08/2019 10:53

Den Bosch

Ik was zeer gespannen om in de auto te gaan rijden. Yvo liet me wat kalmeren tijdens het rijden. Het was er nog wel maar iets minder na de proefles heb ik een goed advies gekregen voor het pakket/aantal lessen wat ik nodig heb. Al met al ben ik zeer tevreden ik kijk ernaar uit om te beginnen met lessen bij de ANWB

  • Evaluatie na proefles
9

23/08/2019 10:47

Amsterdam

Super aardige instructeur, heel geduldig en weet hoe hij zijn leerlingen rustig houdt.

  • Evaluatie na examen
8

23/08/2019 10:26

Zutphen

Het gebruik van de app was heel fijn, want hierdoor had je een duidelijk overzicht van de lesplanning en jou eigen vorderingen. Het praktijkboek zorgde ervoor dat je voorbereid was als je iets nieuws ging doen de volgende les. Ook waren de werknemers op het kantoor van de rijschool heel meedenkend en hulpvaardig.

  • Evaluatie na examen
10

23/08/2019 01:52

Gouda

Ik had de leukste rij instructeur die er bestaat. Zou het bijna jammer vinden dat ik het gehaald heb. Goede duidelijke uitleg, pakt regelmatig het praktijk boek erbij om het uit te leggen en zodat je het thuis nog eens kunt bekijken.

  • Evaluatie na examen
8

23/08/2019 00:34

Nijmegen

Een goede rijschool met keuze uit veel instructeurs en een duidelijke methodische aanpak.

  • Evaluatie na examen
10

22/08/2019 21:37

Dordrecht

Geen vervolg omdat het 1 les was mbt rijden met een aanhanger. Ik heb mijn rijbewijs nl al

  • Evaluatie na proefles
6

22/08/2019 19:34

Rijswijk

Vind de rijopleidingen wereld erg dubieus ANWB is in mijn optiek erg duur en resultaat is niet per definitie beter. Veel lessen nodig voor uiteindelijk resultaat.

  • Evaluatie na examen
6

22/08/2019 18:18

Leiden

Met het aantal geadviseerde lessen was ik verre van klaar voor het praktijk-examen.

  • Evaluatie na examen
8

22/08/2019 14:11

Den Haag

Het was een erg prettige ervaring. De instructeur liet het mij in eerste instantie een aantal handelingen zelf uitproberen en gaf daarna veel uitleg. Hij was erg rustig en vriendelijk en dit gaf een prettig gevoel!

  • Evaluatie na proefles
9

22/08/2019 13:47

Meppel

Ik vond Peter een fijne instructeur en de ANWB is erg duidelijk in alles

  • Evaluatie na examen
10

22/08/2019 13:25

Amersfoort

Gelijk bij binnenkomst bij het kantoor van de ANWB rijschool is het duidelijk dat de sfeer goed is. Niet alleen is er gezelligheid tussen de collega's onderling maar ook de leerling voelt zich direct op z'n gemak. Van twee verschillende docenten heb ik les mogen krijgen en beiden wisten zij de uitleg helder over te brengen. Het ging niet alleen om het auto rijden, maar duidelijk kwam terug dat zij gepast maatwerk konden leveren aan elke individuele leerling.

  • Evaluatie na examen
8

22/08/2019 11:52

Nijmegen

Prettige rijschool, met fijne instructeurs voor motor rijles. Ik had 2 wisselende instructeurs, wat ik achteraf prettig vond. Hierdoor kon van beide leswijzen iets leren.

  • Evaluatie na examen
8

22/08/2019 11:24

Breda

heb geen rijopleiding gehad, ben alleen voor een beoordeling geweest?

  • Evaluatie na proefles
9

22/08/2019 11:02

Arnhem

Peter, een fijne eerste proefles! Super aardig en een hele fijne les gehad.

  • Evaluatie na proefles
7

22/08/2019 09:54

Nieuwegein

Fijne rijschool, flexibel met rijlessen plannen en het ophalen op verschillende adressen

  • Evaluatie na examen
7

22/08/2019 09:50

Gorinchem

het advies dat ik heb gekregen van het servicenummer klopte helemaal niet en heeft mij behoorlijk belemmerd in het halen van mijn rijbewijs. Ook moest je altijd achter ze aanlopen dat je een week miet wachten totdat je weer terug gebeld word.

  • Evaluatie na examen
7

22/08/2019 09:45

Amsterdam

Na een stroeve start omdat de jongens van sales maar niet terugbelden en ook niet opnamen, werd ik heel goed geholpen door Shannon in het bijzonder. Heel vriendelijk, behulpzaam persoon. Voor de rest was de communicatie wel echt lacking. De ANWB heeft me uiteindelijk snel aan een rijbewijs kunnen helpen. Mijn instructeur, Zakiyah, was ook heel vriendelijk. Verder moest ineens de auto vervangen worden tijdens het examen en dat kon de ANWB ook binnen 5 minuten regelen.

  • Evaluatie na examen
10

22/08/2019 09:45

Eibergen Lichtenvoorde

Wij hebben onze eerste caravan gekocht en vonden het belangrijk om daar eerst eens mee proef te gaan rijden. Dat was een heel goede ervaring. Eerst een aantal belangrijke theoretische en technische zaken doorgenomen en vervolgens door dorpen en het buitengebied de praktijk in gegaan. Onderweg veel nuttige tips gekregen. Alles bij elkaar geeft dat vertrouwen voor het manoeuvreren in binnen- en buitenland.

  • Evaluatie na proefles
9

22/08/2019 09:09

Nieuwegein

Na helaas een aantal keer het rijexamen niet behaald te hebben, alsnog geslaagd. Door de mogelijkheden vanuit verschillende kanten te benaderen en door in de rust te blijven, hebben de E&R Nieuwegein heren en dames me door de lessen en het examen heen gekregen. Met speciale dank aan Herman en Patricia

  • Evaluatie na examen
8

22/08/2019 08:51

Hoofddorp

het was een hele leuke ervaring om een proefles te doen bij de ANWB.

  • Evaluatie na proefles
9

21/08/2019 23:54

Almere

Ik had een gezellige rij instructeur die streng is wanneer het nodig is en zich aan een realistisch doel houdt. Problemen of moeite tijdens het rijden kan altijd makkelijk bespreekbaar gemaakt worden. Samen er aan werken als een team. Je staat er niet alleen voor.

  • Evaluatie na examen
9

21/08/2019 17:28

Groningen

ANWB rijopleiding Groningen is zeker een aanrader! Erg leuke instructeurs die goede instructie geven en veel tijdstippen om te lessen. Ook in de avonden en op zaterdag! Ik kreeg een lesadvies van 48 lessen maar heb mijn examen in 30 lessen in een keer gehaald.

  • Evaluatie na examen
9

21/08/2019 16:49

Groningen

Mohammed bedankt! Top gast

  • Evaluatie na examen
8

21/08/2019 15:34

Barendrecht

De proefles was erg fijn, de instructeur was erg geduldig en rustig. Daardoor kreeg ik ook vertrouwen in mezelf.

  • Evaluatie na proefles
10

21/08/2019 14:12

Nijmegen

Hele goeie rijschool! Aardige en ervaren instructeurs. Goede klantenservice, heb alles in 1x gehaald met behulp van Joël. Bedankt!

  • Evaluatie na examen
10

21/08/2019 13:45

Groningen

Peter is een prima rij instructeur. Rustig, legt alles duidelijk uit en ondanks de gezelligheid ziet hij alles wat je doet. Aanrader

  • Evaluatie na proefles
9

21/08/2019 13:41

Leiden

Fijne rijschool met ervaren instructeurs die je het zelfvertrouwen geven voor het examen dat je nodig hebt om te slagen.

  • Evaluatie na examen
10

21/08/2019 13:02

Den Haag

Beste Ali en ANWB, Jullie waren mijn eerste keus als rijschool en dat heeft zich meer dan bewezen. De organisatie was vlekkeloos, de lessen intensief en duidelijk en daarbij uitstekend gevormd naar wat ik persoonlijk het meeste nodig had. Dankzij jullie harde werk, passie, motivatie en instructies heb ik het niet alleen ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen, maar heb ik het examen ook mooi in één keer kunnen halen!

  • Evaluatie na examen
8

21/08/2019 12:54

Rijswijk

Zeer geslaagde proefles

  • Evaluatie na proefles
10

21/08/2019 11:03

Amsterdam

Top rijschool, wel een beetje duur

  • Evaluatie na examen
9

21/08/2019 09:37

Utrecht

Ik heb verschillende rij-instructeurs gehad. Zo heeft iedereen zijn kwaliteiten, maar Hendrik-Jan is een rij-instructeur die ik aan iedereen zal aanraden! Heb veel plezier gehad ik het autorijden met hem en hij heeft me zekerheid gegeven achter het stuur! Op naar veel veilige kilometers met dank aan Hendrik-Jan!

  • Evaluatie na examen
9

21/08/2019 08:44

Hoofddorp

Hele goede proefles gehad, ook onwijs duidelijke uitleg over verschillende paketten en goed advies gehad.

  • Evaluatie na proefles
8

21/08/2019 07:19

Lelystad

was een opfrisles

  • Evaluatie na proefles
9

21/08/2019 07:06

Roosendaal

Fijne rijschool, goed en snel contact wat betreft inplannen / verzetten van de les. Erg bekwamen instructeurs.

  • Evaluatie na examen
8

21/08/2019 00:22

Breda

De rijschool is prima, wel een beetje zakelijk ingesteld en de prijs is wat aan de hoge kant. Zelf ga ik ook een proefles doen bij een andere rijschool om te vergeljiken

  • Evaluatie na proefles
8

20/08/2019 22:02

Leeuwarden

Ik heb met plezier gereden bij deze rijschool. Ik heb binnen vijf maanden en met 1 poging mijn rijbewijs gehaald en ik ben heel tevreden over mijn lessen.

  • Evaluatie na examen
5

20/08/2019 17:20

Meppel

Lessen plannen en wijzigen is erg moeilijk door de drukte van de rijschool, maar verder denkt iedereen goed met je mee en is erg vriendelijk!

  • Evaluatie na examen
9

20/08/2019 16:47

Arnhem

Super service en ze zijn ook echt bereid om je te helpen met het behalen van je rijbewijs. De rij-instructeurs zijn geduldig en blijven kalm als je een fout maakt. Heel prettig.

  • Evaluatie na examen
10

20/08/2019 14:39

Leiden

Rij instucteur Danny, zoizo een aanrader top vent bedankt voor me rijbewijs!

  • Evaluatie na examen
10

20/08/2019 13:48

Den Bosch

Perfecte begeleiding, spoedcursus goed ingeplanned, geduldige en duidelijke instructeur met wie je echt een goede tijd hebt tijdens de lessen, intest klopt met aantal nodige lessen.

  • Evaluatie na examen
7

20/08/2019 12:21

Amsterdam

Prijzig, maar wel goede kwaliteit praktijklessen. De simulator is wel ver beneden de kwaliteit die je zou verwachten voor de prijs. Kudos aan Youssef, beste rijinstructeur die ik ooit heb gehad.

  • Evaluatie na examen
8

20/08/2019 11:24

Nijmegen

Een goede rijschool die zeker is aan te bevelen.

  • Evaluatie na examen
8

20/08/2019 11:04

Den Bosch

Ik vind de ANWB een erg prettige rijschool, iedereen is vriendelijk, beleefd en geduldig. De lessen waren stuk voor stuk erg duidelijk en leuk en vlogen voorbij, de instructeuren die ik heb gehad waren elk zeer behulpzaam en prettig om les van te krijgen. Voor mij dus een echte aanrader.

  • Evaluatie na examen
3

20/08/2019 10:25

Den Haag

Ik heb hele slechter cijfers gegeven, omdat ik enorm pech heb gehad met mijn eerste instructeur. Het klikte totaal niet en deze instructeur verloor meerdere malen zijn professionaliteit en zijn geduld met mij. Hij adviseerde mij extra lessen te nemen, maar had mij beter kunnen verwijzen naar een collega van hem. Uiteindelijk heb ik zelf aangedrongen op een andere instructeur. Daarna ging ik met grote sprongen vooruit en haalde ik mijn praktijkexamen in één keer. Echter ben ik niet tevreden over de gang van zaken. De extra lessen hebben mij veel geld gekost wat achteraf gezien niet nodig was geweest als ik gelijk was begonnen met een andere instructeur. Ik vind dat een instructeur ten alle tijden zelfreflectie moet kunnen toepassen. Dat is helaas niet gelukt.

  • Evaluatie na examen
8

20/08/2019 08:04

Almere

Perfect en duidelijk

  • Evaluatie na proefles
10

20/08/2019 07:58

Nijmegen

De proefles gaf duidelijkheid over de manier van werken en hetgeen ikzelf kan. Ik vond de instructies erg duidelijk en de rijinstructeur brengt de instructies met rust en vertrouwen. Echter werd geadviseerd 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn, al had dat niet heel veel meerwaarde omdat de proeflessen (ook van anderen, dus niet alleen bij mijn instructeur) een minuut of vijf later beginnen dan de afgesproken tijd. Dit geeft juist wel weer aan dat de tijd genomen wordt voor ieder zijn individuele ontwikkeling en er (gelukkig) niet zo op tijd wordt gehamerd. Kortom, mijn indruk na de proefles was zeer goed. Ik ben blij dat ik hier mijn motorrijopleiding ga vervolgen.

  • Evaluatie na proefles
8

19/08/2019 18:55

Amsterdam

Na al een automaat rijbewijs te hebben toch voor schakel gegaan en bij de ANWB terecht gekomen. Geen moment spijt van gehad. Fijne rijinstructeur en goede auto's.

  • Evaluatie na examen
10

19/08/2019 16:46

Amersfoort

Duidelijkheid bij het lessen Vriendelijk personeel Geduld en geven goede tips Goede les materiaal

  • Evaluatie na examen
7

19/08/2019 15:35

Tilburg

De proefles over zijn algemeen beviel me erg goed! Helaas had ik voor mijn proefles een andere instructeur dan voor de overige rijlessen.

  • Evaluatie na proefles
10

19/08/2019 14:40

Nijmegen

Voor de 3e keer een rijbewijs via Wesseldijk gehaald en wederom super geregeld allemaal! Strakke planning, duidelijke instructies, en direct aandacht voor dat wat nodig is. En in 1 keer geslaagd!

  • Evaluatie na examen