Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
10

28/12/2020 19:07

Alkmaar

Zeer tevreden over de instructeur, de uitstraling van het kantoor, de correspondentie voorafgaand aan de lessen

  • Evaluatie na examen
9

24/12/2020 23:21

Zaandam

Geweldige rijschool! Na drie keer mislukte poging, in een keer geslaagd via hun, echte een topper! Mijn Griekse coach was er altijd voor mij, door dik en dun, zijn inzicht en advies hebben mij enorm geholpen. Echte een aanrader!

  • Evaluatie na examen
9

22/12/2020 15:50

Amsterdam

geweldige proefles!

  • Evaluatie na proefles
10

22/12/2020 11:27

Den Haag

Ik heb het als zeer prettig ervaren bij de anwb, vriendelijk personeel en mijn rij coach was ook zeer ervaren en er was ook ruimte voor andere zaken en humor. Ik zou zeggen, ga zo door.

  • Evaluatie na examen
9

22/12/2020 11:17

Alkmaar

Goeie instructeur, duidelijk en vol humor.

  • Evaluatie na examen
7

21/12/2020 12:44

Amsterdam

Goed

  • Evaluatie na proefles
7

21/12/2020 12:30

Tilburg

Gedurende de opleiding 8 verschillende instructeurs. dat was minder, maar de laatste weken met Aman goed ervaren!

  • Evaluatie na examen
9

21/12/2020 08:40

Amsterdam

Meteen vanaf het eerste moment werd er gekeken naar hoe ik in elkaar zit en wat voor manier van lesgeven bij mij past. Echt een verademing na een eerdere slechte ervaring met een andere rijschool!

  • Evaluatie na proefles
10

20/12/2020 18:02

Maastricht

Het is een hele goeie rijschool

  • Evaluatie na proefles
10

20/12/2020 13:43

Meppel

Hele goeie proef les en is goed duidelijk gemaakt hoeveel lessen ik ongeveer nodig ben

  • Evaluatie na proefles
10

19/12/2020 10:41

Dordrecht

Hele fijne proefles waarbij ik voor het eerst op een motor zat. Ik voelde me door de rustige en duidelijke uitleg op mijn gemak. We gingen al snel de weg op. Hier ga ik zeker lessen als de lessen weer doorgaan na de lockdown

  • Evaluatie na proefles
5

18/12/2020 11:01

Amsterdam

Wat fijn is, is dat ik snel terecht kon en er snel wordt doorgepakt om te plannen en al het papierwerk op te sturen. Maar de rijinstructeur en ik waren niet zo’n goede match. Toen hij hoorde dat ik kwam voor een opfriscursus, was zijn eerste reactie ‘oh dus dat wordt dan 1.5 uur een beetje rondjes rijden.’ Nee helemaal niet, ik kom om iets te leren en alles (verkeersregels, speciale handelingen etc) weer even door te nemen. Zeker omdat je bij de anwb fors meer betaal dan elders. Daarnaast begreep ik zijn instructies vaak gewoon echt niet, met een hoop verwarring tot gevolg, waardoor ik geërgerd raakte en slechter ging rijden. Ook liet hij me eerst dingen fout doen, om aan het einde te zeggen dat het anders had gemoeten. Liever heb ik dan dat je het meteen op dat moment zegt, dan kan ik op dat moment schakelen en mezelf meteen iets goed aanleren. Het was al met al best wel een grote ergernis en ging gefrustreerd naar huis.

  • Evaluatie na proefles
8

18/12/2020 10:00

Amsterdam

Hele fijne eerste ervaring voor een eerste keer motorrijles. Een duidelijk en empathische rij instructeur.

  • Evaluatie na proefles
8

18/12/2020 09:58

Alkmaar

Het enige negatieve punt was dat ik in de beginperiode erg veel verschillende instructeurs heb gehad. Gelukkig ben ik geëindigd met een heel goede.

  • Evaluatie na examen
8

18/12/2020 09:46

Arnhem

ik ben erg tevreden met hoe mijn leer traject is verlopen. natuurlijk wat het even moeilijk met corona maar daar werd flexibel mee gewerkt.

  • Evaluatie na examen
8

17/12/2020 14:52

Utrecht

Overall, the experience I had with the ANWB Utrecht driving school was fine. Communication via email was always fine (and most importantly in English). Via phone, on the other hand, sometimes it was not perfect (depending on the operator I was communicating with). After changing the first instructor that it was assigned to me (due to incompatibility of personalities and teaching methods) the progress was faster and noticeable. The new driving instructor, Mohamed, was very helpful, empathic, calm and teaching with patience in order to help the progress of the student. He is the best instructor. My final remark to the ANWB Utrecht would be to do a better screening of compatibility between the student and the instructor initially assigned, whenever possible. This in order to determine how/if the student will respond to a certain teaching method, which would be translated into an efficient progress of driving lessons without delays.

  • Evaluatie na examen
9

17/12/2020 13:30

Den Bosch

Een prettige ervaring met de proefles. Ik ga hier zeker lessen. Ze geven je het gevoel van zelfverzekerdheid en rust. Iedereen neemt echt de tijd voor je.

  • Evaluatie na proefles
10

17/12/2020 01:09

Barendrecht

Ik heb bij 3 verschillende rijscholen gezeten, 5x gezakt en 3 jaar over mijn rijbewijs gedaan. Bij de ANWB merkte ik groot verschil met de manier hoe ik altijd op mijn fouten werd gewezen. Er werd de volgende les altijd goed aandacht aan besteed. De rij-instructeurs waren heel aardig. Ik heb hierdoor binnen 2,5 maanden mijn rijbewijs bij ANWB kunnen halen met een tussentijdse toets. Geslaagd in beide gevallen!

  • Evaluatie na examen
8

16/12/2020 11:12

Bergen op Zoom

Prima rijschool met goeds instructeur

  • Evaluatie na proefles
7

16/12/2020 10:28

Amsterdam

Ik heb automaat lessen gehad. In totaal 72 lessen waren nodig om te slagen voor mijn praktijkexamen. Ik heb 8 verschillende leraren gehad. In begin was ik negatief omdat ANWB niet in staat was om 1 leraar te regelen. Maar achteraf gezien was dit super bevorderlijk voor mijn leerproces. Ieder leraar heeft eigen manier van het lesgeven en draagt bij op eigen manier. Sommigen zijn super goed! Jurgen op nummer 1, Robin (tijdelijk ingevlogen van schakelauto) op nummer 2, Rohini op nummer 3. Met deze drie leraren heb ik binnen een paar lessen enorme sprongen gemaakt. Voor andere automaat leraren zou ik niet kiezen, want ze zitten hun tijd met leerlingen te verdrijven met geklets over privé zaken en/of radio aan. Vergeet niet dat je per les bijna 60 euro betaalt! Dit is te veel geld om gewoon rond te rijden zonder concrete coaching. Kantoor medewerkers zijn super vriendelijk en proberen binnen alle beperkingen oplossingen te vinden voor uitgevallen lessen of leraren.

  • Evaluatie na examen
8

16/12/2020 10:05

Tilburg

Betrokken en gedreven instructeurs die echt luisteren naar je uitdagingen in het verkeer en deze punten ook grondig aanpakken. Praktisch ingesteld en toekomstgericht voor wanneer je zelfstandig gaat rijden. Zal zeker aanbevelen!

  • Evaluatie na examen
10

16/12/2020 10:04

Amsterdam

Beste rijopleiding!

  • Evaluatie na examen
8

16/12/2020 09:35

Den Haag

Op zich heb ik een prima proefles gehad. Goede instructeur met erg duidelijke instructies. Helaas was het krap gepland, en had de instructeur te weinig tijd voor alles wat er in één uur moest gebeuren. Mijn situatie is iets anders dan die van de standaard nieuwe leerling, en ik kreeg niet het idee dat daar tijd voor genomen werd. Na afloop wel goed geholpen door de adminstratieve medewerker. Wel jammer te horen dat de instructeur van de proefles misschien niet dezelfde is als de instructeur voor de echte rijlessen. Dit betekent dat je misschien in de proefles niet eens kennis gemaakt hebt met je instructeur, dan heeft een proefles naar mijn mening veel minder zin.

  • Evaluatie na proefles
9

16/12/2020 07:16

Rijswijk

Zeer professioneel met een goede afhandeling van verzoeken en goede auto’s

  • Evaluatie na examen
9

16/12/2020 06:41

Amsterdam

Ik raad iedereen de rij zeker les aan als je angst hebt voor auto rijden of lang niet hebt gereden!

  • Evaluatie na proefles
9

15/12/2020 22:01

Leiden

Tom was een fijne instructeur die mij snel (en gezellig) naar mijn BE examen heeft begeleid!

  • Evaluatie na examen
9

15/12/2020 10:11

Roosendaal

Goede en professionele rijschool. Door wat veranderingen aan mijn kan en jullie kant heb ik verschillende instructeurs gelest. Dit is voor sommige mss een nadeel maar ik vond dit een groot voordeel. Verschillende dingen geleerd door middel van de verschillende manieren van les geven wat ik fijn vond.

  • Evaluatie na examen
10

15/12/2020 00:41

Assen

Geweldige proefles met een hele aardige instructeur

  • Evaluatie na proefles
9

14/12/2020 22:11

Utrecht

Enayat is een hele goede instructeur en heb het ontzettend naar mijn zin gehad met hem. Ik voel me nu comfortabel en zelfverzekerd in de auto.

  • Evaluatie na examen
10

14/12/2020 20:06

Assen

proefrit met veel plezier en succes gedaan. hele vriendelijke instructeur. ik ga hier verder lessen.

  • Evaluatie na proefles
8

14/12/2020 18:52

Utrecht

Ik vond Joel echt een ontzettend fijne instructeur. Ik had heel weinig kennis van auto's, laat staan in eentje rijden en Joel had daar superveel geduld mee. Als ik iets spannend vond of met stress in de auto zat, bewaarde hij altijd de rust en gaf tips voor een volgende keer. Hij gaf op een prettige manier feedback en we oefenden net zo lang tot ik de handeling(en) door had en me ermee op mijn gemak voelde. Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, helemaal blij mee!

  • Evaluatie na examen
10

14/12/2020 13:44

Purmerend

Ik wil dan graag de 2 instructeuren die mij lesgaven een pluim geven. Ingrid omdat ze mij dat zetje heeft gegeven om ervoor te gaan. En Gideon voor zijn rust en vertouwen. Echt een top instructeur . Zonder hun had ik het niet gered

  • Evaluatie na examen
8

14/12/2020 13:39

Rotterdam

Ik kreeg helder en duidelijk les van Auni. Hij was precies maar daardoor leerde ik snel.

  • Evaluatie na examen
10

14/12/2020 12:53

Arnhem

De rijschool dacht goed mee met het plannen van de lessen. Ook dichtbij het examen, toen mijn instructeur uitviel, was er vlot wat nieuws geregeld. Mijn rij-instructeur (Wouter) was 'tough but fair' en kon goed de handelingen uitleggen. Door deze aanpak kon ik flink vaart maken in mijn vooruitgang.

  • Evaluatie na examen
8

14/12/2020 11:18

Breda

Geduldige instructeur die mij duidelijke en goede instructies gaf.

  • Evaluatie na proefles
9

14/12/2020 10:39

Arnhem

erg fijn. het enige wat ik iets minder vond af en toe is dat ik 3x van rijinstructeur heb moeten wisselen. maar ik snap dat het vanwegen corona en de omstandigheden er omheen erg druk was dus daar verander je niks aan. ook vond ik het nogal duur maar dat zijn rijscholen over het algemeen allemaal wel. verder nooit klachten gehad, altijd goed bereikbaar en de instructeurs waren allemaal fijn.

  • Evaluatie na examen
8

14/12/2020 10:28

Gouda

De lesboeken en het online programma zijn heel fijn om mee te werken en ook is de app heel handig om te zien wat je verbeterpunten zijn. Het zijn misschien wat lange lessen, maar dit helpt wel aangezien je dan heel goed bent voorbereid op je examen. En aangezien ik in één keer geslaagd ben, kan ik wel zeggen dat de lessen dus heel goed geholpen hebben.

  • Evaluatie na examen
9

14/12/2020 10:15

Alkmaar

Ik moest een proefles ivm onzekerheid op de weg omdat ik al 44 jaar m,n rijbewijs hebt en een zwaar ongeluk hebt mee meegemaakt

  • Evaluatie na proefles
8

14/12/2020 09:05

Arnhem

Het was een super proefles! Je begint heel rustig aan je stapt de auto in er wordt gevraagd wat je allemaal al kan hoeveel lessen je hebt gehad bij een rijschool als je die hebt genomen dat is fijn zodat ze gebaseerd op dat kijkt hoe je rijd en alles. Ze legt stapt voor stap uit wat je zometeen gaat doen zodat je weet wat je te wachten staat dat vond ik super fijn. Ze maken je zeker comfortabel zodat je weet dat je op de goede plek bent. Proefles zelf ging super naar mijn gevoel ze greep in wanneer het nodig was en legde dan uit wat anders kon en waar je op moest letten. Dat is fijn zo ga je erop letten en proberen te verbeteren. Dus voor mij een top ervaring geweest

  • Evaluatie na proefles
8

13/12/2020 21:44

Amsterdam

De eerste indruk is dat ik bij de ANWB goed les zal krijgen.

  • Evaluatie na proefles
8

13/12/2020 16:15

Santpoort

Prima rijschool, leuke instructeur. Een klein nadeel was wel dat ik wel binnen één dag terecht kon voor een proefles, maar daarna 4 maanden moest wachten om te kunnen starten met lessen. Dat was niet goed gecommuniceerd vanuit de rijschool toen ik me inschreef :(. Maar verder helemaal goed.

  • Evaluatie na examen
9

13/12/2020 15:44

Utrecht

De ANWB vond ik een super fijne rijschool. Ik had nooit verwacht dat ik in 1 keer zou slagen maar dat is wel gelukt! De rijinstructrice van wie ik les had, Hafida, was een super leuke, fijne instructrice. Het klikte goed en ik zou haar zeker aanraden. Af en toe kon ze wel hard zijn maar dat vond ik juist fijn, zo wist ik duidelijk waar ik aan toe was.

  • Evaluatie na examen
8

13/12/2020 14:41

Den Bosch

Gezien mijn leeftijd (66) wilde ik mijn proefles gebruiken om na te gaan of ik nog voldoende leervaardig ben om mijn rijbewijs te halen. Op zich lijk ik voldoende leervaardig maar tijdens de proefles kwam naar voren dat ik wel wat gespannen was. Mijn rijinstructeur had dit ook gemerkt en gaf aan dat dit op zich normaal is maar omdat het niet zeker is dat ik mijn angst kwijt kan raken gaf hij het advies om te beginnen met losse lessen en om na 5 - 10 lessen na te gaan of mijn angst minder wordt. Ik ben tevreden over dit advies en heb nu de 1e 5 losse lessen ingepland. Ik ben benieuwd.

  • Evaluatie na proefles
10

13/12/2020 10:00

Amsterdam

Prachtige ervaring!

  • Evaluatie na proefles
9

12/12/2020 20:44

Nijmegen

Erg tevreden over de ééndags opleiding met name betreft de rijinstructeur Jos!

  • Evaluatie na examen
7

12/12/2020 16:40

Leeuwarden

Begeleiding tijdens de lessen was goed. Geduldige, vriendelijke instructeurs die duidelijke instructies geven en de tijd nemen voor goede feedback. Contact met de administratie was niet altijd even duidelijk en de rijschool is wat aan de dure kant, maar ik zal deze rijschool zeker aanbevelen voor de kwaliteit tijdens de lessen.

  • Evaluatie na examen
9

12/12/2020 10:05

Arnhem

Prima rijschool met goede instructeurs.

  • Evaluatie na examen
8

11/12/2020 22:08

Amersfoort

Ik was heel erg zenuwachtig om na zoveel jaar weer te gaan rijden. Maar de rij-instructeur stelde me gelijk op me gemak. Hij bleef rustig en nam de tijd om alles weer even uit te leggen. Het rijden ging daardoor veel gemakkelijker dan ik had verwacht. Nu op naar de volgende lessen

  • Evaluatie na proefles
9

11/12/2020 16:22

Amsterdam

Functioneel en praktisch.

  • Evaluatie na proefles
10

11/12/2020 15:30

Leeuwarden

Een hele goede rijschool. Erg georganiseerd en duidelijk. De rij-instructeurs die ik heb gehad vond ik heel erg fijn en hebben mij veel geleerd en zelfverzerkerdheid gegeven. Ik zou ANWB rijopleiding zeker aanraden aan anderen!

  • Evaluatie na examen