Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder tref je een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.

Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de huisregels.

7.9
9

01/03/2024 08:40

ANWB Rijschool Harderwijk

Erg goed.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
3

01/03/2024 01:11

ANWB Rijschool Arnhem

Zeer moeizaam contact nadat betaling was gedaan

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

29/02/2024 21:39

ANWB Rijschool Leiden

Prima rijschool en vooral heel prettige instructeurs.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

29/02/2024 20:48

ANWB Rijschool Apeldoorn

Prima, ook toen er financieel even wat mis ging, werd het keurig rechtgetrokken.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

29/02/2024 19:26

ANWB Rijschool Hoogeveen

Goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

29/02/2024 17:50

ANWB Rijschool Assen

Erg professioneel en zorgvuldig in het leren autorijden

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

29/02/2024 15:40

ANWB Rijschool Alkmaar

Top!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

29/02/2024 15:17

ANWB Rijschool Den Haag

overzichtelijk

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

29/02/2024 12:56

ANWB Rijschool Hoofddorp

Zeer tevreden

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

29/02/2024 11:11

ANWB Rijschool Rijswijk

Fijn!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
7

28/02/2024 20:34

ANWB Rijschool Tilburg

Over het algemeen erg goed.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

28/02/2024 18:20

ANWB Rijschool Leiden

Heel goede ondersteuning en heel prettige les van Marvin (en ook Tom heeft ons in een paar lessen goed geholpen).

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

28/02/2024 17:26

ANWB Rijschool Ede

Al meerdere keren aanbevolen

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

28/02/2024 15:45

ANWB Rijschool Amsterdam

Prima ervaring, auto kon wellicht iets netter (wij hadden een storing in de koplamp)

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

28/02/2024 15:36

ANWB Rijschool Leeuwarden

Goed! Meerdere keren gehad dat mijn les op rijschool startte inplaats van het station, dit wordt ruim op tijd vermeld. Ook krijg je snel een reactie wanneer je een vraag hebt gesteld.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

28/02/2024 12:49

ANWB Rijschool Hoofddorp

Prettig, vriendelijk en meedenkend.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

27/02/2024 21:07

ANWB Rijschool Groningen

Over het algemeen goede ervaring. De secretaris Dionne en Jacqueline zijn erg vriendelijk. Ik had altijd flexibiliteit voor lessen en rijexamens.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

27/02/2024 20:19

ANWB Rijschool Eindhoven

Prettig, goed meegedacht en meegewerkt met mijn wensen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

27/02/2024 18:18

ANWB Rijschool Utrecht

Its nice.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
7

27/02/2024 17:49

ANWB Rijschool Amsterdam

Uiteindelijk geslaagd, dat is het belangrijkste. Als ik het anders had kunnen doen had ik specifieke dingen veel meer gevraagd om te oefenen (bepaalde manoeuvres of in- uitvoegen op snelweg etc).

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

27/02/2024 17:24

ANWB Rijschool Groningen

Prettig in contact. Flexibel met verplaatsen van lessen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

27/02/2024 17:17

ANWB Rijschool Rotterdam

Goed

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

27/02/2024 16:46

ANWB Rijschool Nijmegen

Prettig en fijne lessen. Soms mag er wel vaker contact opgenomen worden indien er iets veranderd in de lesplanning.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

27/02/2024 16:25

ANWB Rijschool Eindhoven

De tijdsduur tussen proefles en examen was lang , begin September proefles, eind Februari de rest.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

27/02/2024 14:52

ANWB Rijschool Breda

I had a very good experience. As an international student in the Netherlands, everyone was super accommodating to me to speak and teach in English which I appreciated. Staff was super friendly and good communication.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

27/02/2024 14:13

ANWB Rijschool Dordrecht

Prettig, effectief, doelgericht

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

27/02/2024 09:48

ANWB Rijschool Roermond

erg soepel zonder problemen

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

26/02/2024 14:59

ANWB Rijschool Alkmaar

in overeenkomst met mijn platina lidmaatschap van de ANWB in.alle facetten zoals de waterkampioen ( niet meer en vervangen door de Kampeerkampioen ) Hulp in Spanje na een vervelend ongeluk ( met auto en caravan ) Ikzelf in hostpitaal, vrouw en hond opgevangen en gerapatrieerd.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

26/02/2024 13:24

ANWB Rijschool Den Bosch

Een prettige rijschool en een fijne manier van lesgeven

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
7

26/02/2024 13:03

ANWB Rijschool Rijswijk

Prima

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

25/02/2024 20:39

ANWB Rijschool Rijswijk

Alles echt helemaal top.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

25/02/2024 16:31

ANWB Rijschool Alkmaar

Succesvol!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
2

25/02/2024 11:07

ANWB Rijschool Rijswijk

Negatief. Communicatief en meedenkend zeer slecht. Naar mijn mening zoeken ze op het laatste moment excuses om onder de herexamengarantie uit te komen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
1

24/02/2024 19:42

ANWB Rijschool Dordrecht

Oplichters

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

24/02/2024 12:44

ANWB Rijschool Gorinchem

Ik ben ineen keer geslaagd en het ging heel soepel en voelde me alsof ik ook echt kennis had opgedaan over rijden

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

23/02/2024 17:19

ANWB Rijschool Nijmegen

Mijn ervaring, dat ik voldoende uitleg hebt gekregen en geoefend voordat ik mijn examen moest doen!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

23/02/2024 15:46

ANWB Rijschool Amsterdam

Heel prettig.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

23/02/2024 14:07

ANWB Rijschool Eindhoven

Prima.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
6

23/02/2024 14:01

ANWB Rijschool Gouda

Prima, soms onduidelijkheid

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

23/02/2024 13:56

ANWB Rijschool Dordrecht

Ik ben super tevreden

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

23/02/2024 12:13

ANWB Rijschool Barendrecht

De school heeft mij geholpen om mijn rijbewijs te halen van de eerste keer ook de theorie examen

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

23/02/2024 11:47

ANWB Rijschool Barendrecht

Mijn ervaring is heel positief!!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
3

23/02/2024 10:16

ANWB Rijschool Middelburg

Ik heb een nare ervaring gehad

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

23/02/2024 10:12

ANWB Rijschool Ede

Prettig, flexibele lessen en goede coaching.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
9

23/02/2024 09:57

ANWB Rijschool Purmerend

Goed georganiseerde club! Ook inplannen, regelen etc via internet gaat heel makkelijk allemaal! Mooie locatie in Alkmaar!

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

23/02/2024 00:13

ANWB Rijschool Dordrecht

Heel goed ze nemen de tijd voor je en houden rekening met je

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

22/02/2024 18:01

ANWB Rijschool Nijmegen

Over het algemeen prima tevreden, altijd fijn dat je thuis gehaald en gebracht kan worden zelfs vanuit Beuningen naar Nijmegen.

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
10

22/02/2024 17:09

ANWB Rijschool Nijmegen

Fijne rijschool

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
1

22/02/2024 15:24

ANWB Rijschool Amsterdam

Professioneel indruk maar naar eigen belang

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding
8

22/02/2024 14:45

ANWB Rijschool Dordrecht

Zeer prettig en netjes

  • Evaluatie ANWB Rijopleiding