Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
10

15/01/2019 15:21

Gorinchem

Zeer goede ervaring....goede instructrice...met veel plezier de opleiding gevolgd

  • Evaluatie na examen
7

15/01/2019 14:05

Breda

prettige rijschool met uiterst vriendelijk personeel, goede uitleg en ondersteuning

  • Evaluatie na proefles
9

15/01/2019 12:50

Sittard

Het was een opfrisles. De instructeur heeft zeer goed de bedoeling begrepen en mij bewust gemaakt van waar ik (ook) nu, na het een halve eeuw geleden behalen van het rijbewijs, op moet letten

  • Evaluatie na proefles
10

15/01/2019 11:59

Dordrecht

Wierks is de beste rijschool

  • Evaluatie na examen
6

15/01/2019 11:28

Amsterdam

Ik heb gebeld om een proeflesdatum te prikken, maar de medewerker heeft me niet gevraagd naar mijn rijervaring. Ik had namelijk al mijn theorie- en praktijkexamen een keer gedaan, maar was toen gezakt. Ik zou volgens de medewerker in een simulator een proefles moeten afnemen, maar toen ik aankwam vond de instructeur (een hele aardige meneer overigens) dat ik met mijn ervaring absoluut niet in een simulator hoefde. Uiteindelijk zijn we dus met z'n tweëen in de auto gestapt en hebben we op die manier een proefles gedaan. Heel fijn, maar ik had liever dat de eerste medewerker naar wat meer informatie had gevraagd, zodat de ervaring wat soepeler was verlopen.

  • Evaluatie na proefles
10

15/01/2019 10:50

Den Haag

Goede en genoeg lessen gekregen om in één keer te slagen!

  • Evaluatie na examen
9

15/01/2019 00:22

Arnhem

Hele prettige ervaring.

  • Evaluatie na proefles
8

14/01/2019 20:54

Amsterdam

Super fijne en goeie begeleiding. Aardige instructrice met veel geduld!

  • Evaluatie na examen
9

14/01/2019 19:08

Santpoort

Zeer goede ervaring en mijn rijbewijs in een keer gehaald! Goede klik met vriendelijke rijinstructeur en gewoon al met al een leerzame maar ook leuke tijd achter de rug wat betreft de lessen.

  • Evaluatie na examen
10

14/01/2019 16:32

Rijswijk

Super lessen, in 1X gehaald!

  • Evaluatie na examen
9

14/01/2019 15:18

Eibergen Lichtenvoorde

Super rijschool. Professionaliteit straalt er vanaf!

  • Evaluatie na examen
10

14/01/2019 13:06

Breda

Echt een goede rijschool! Het zegt al genoeg dat ik mijn rijbewijs in een keer gehaald heb! Zeker een aanrader!!

  • Evaluatie na examen
9

14/01/2019 12:55

Leiden

begeleiding en coaching was zeer goed

  • Evaluatie na examen
8

14/01/2019 12:19

Nijmegen

Goede proefles, wel vrij kort en locatie slecht te vinden. Aardige instructuur. Zeer tevreden

  • Evaluatie na proefles
8

14/01/2019 09:55

Rijswijk

Was een prettige kennismaking!

  • Evaluatie na proefles
7

13/01/2019 19:10

Bergen op Zoom

Wat moet ik doen na die proeflesje, heb geen uitleg ofzo.

  • Evaluatie na proefles
8

13/01/2019 18:58

Hoorn

De proefles was snel gepland en ik kon zo terecht! tijdens de proefles werd gelijk aangegeven hoe de lessenreeks ongeveer gepland is en wat je kan verwachten!

  • Evaluatie na proefles
9

13/01/2019 18:37

Leiden

Super fijne lesdag gehad. Weer helemaal op mn gemak en geen angst meer. Had hiervoor een examen gehad en gezakt na een aanrijding. Bedankt voor het geduld en begrip

  • Evaluatie na examen
6

13/01/2019 13:51

Den Bosch

Goede proefles en prima instructeur. Verwachte aantal lessen lag wel erg hoog. Ook al reed ik zonder fouten en schakelde ik al zelf

  • Evaluatie na proefles
9

13/01/2019 10:59

Rotterdam

Fijne rijschool die veel geduld heeft voor mensen die voor de eerste keer rijden

  • Evaluatie na proefles
8

13/01/2019 09:35

Zaandam

Was een goede ervaring. Werd vriendelijk ontvangen. Alles werd goed uitgelegd en er was genoeg ruimte voor vragen. Proefles zelf had ik als fijn ervaren. Zeker een aanrader

  • Evaluatie na proefles
6

12/01/2019 20:27

Heerenveen

Eerste instructeur was perfect, en reed ik graag mee, daar heb ik ook mijn slaging aan te danken. Maar omdat dat niet de eerste keer lukte, moest ik 5 weken later weer afrijden. Ik werd weer ingepland voor 5 lesuren, maar dit keer opeens met een andere instructeur, en een andere auto dan waar ik aan gewend was. Gelukkig de 2e keer wel gehaald, maar de nieuwe auto was geen fijne verassing.

  • Evaluatie na examen
9

12/01/2019 17:09

Bergen op Zoom

Scooterrijbewijs in 1x gehaald. Voor mijn auto kom ook zeker hier terug!

  • Evaluatie na examen
10

12/01/2019 15:57

Amsterdam

ANWB Rijschool is het beste rij opleiding van Nederland

  • Evaluatie na examen
5

12/01/2019 12:20

Breda

Erg goed leren rijden door de ANWB rijschool. Echter een confrontatie gehad met één van de instructeurs waar tot op heden over wordt gezwegen en geen excuses voor zijn aangeboden. Wordt onder de tafel geschoven. Onprofessioneel.

  • Evaluatie na examen
9

12/01/2019 12:20

Amsterdam

Goede ervaring, fijn begeleid

  • Evaluatie na examen
10

12/01/2019 02:00

Dordrecht

Ik ben 1 van de chauffeurs van Amega en het is goed om je rijvaardigheid te testen zeker om dat je klanten auto's rij en een daagje ouder wordt.

  • Evaluatie na proefles
10

11/01/2019 22:20

Rotterdam

ANWB rijopleidingen heeft mijn verwachtingen ruim tegemoet gekomen. Op kantoor zijn ze flexibel en proberen je altijd te assisteren waar mogelijk, met zowel facturen als het (her)inplannen van lessen. De rijinstructeurs zijn, ieder op hun eigen manier, zeer professioneel en betrokken in hun coaching. Je merkt dat ze graag willen dat je zo snel mogelijk slaagt, maar het moment van examineren altijd zo zorgvuldig mogelijk (in overleg) met jou bepalen, en was dus niet te vroeg en ook niet te laat. De optionele theorielessen (twee middagen) waren een geweldige uitbreiding op mijn theorie-examen en hebben er ongetwijfeld voor gezorgd dat ik deze in één keer gehaald heb. Enorm bedankt voor alle assistentie en ondersteuning van alle kanten en ik zal de ANWB rijschool met alle plezier aanraden aan iedereen die erover vraagt!

  • Evaluatie na examen
10

11/01/2019 21:26

Leeuwarden

Leuke lessen gehad. Veel omgetoerd en veel geleerd.

  • Evaluatie na examen
10

11/01/2019 21:15

Doetinchem

Fijne rijschool met duidelijke communicatie. Fijne rij instructeurs en degelijk materieel.

  • Evaluatie na examen
8

11/01/2019 21:00

Nijmegen

Fijne rijschool waar geduldige en bekwame instructeurs werken. Lesprogramma wordt op maat gemaakt, zodat de onderdelen waar extra aandacht voor nodig zijn deze ook krijgen en de onderdelen waar je sneller kan ook sneller gaan. Enige wat jammer was, was de rit terug van het CBR naar de rijschool. Na het examen (geslaagd) werd ik vooraan het terrein verzocht uit te stappen en de instructeur was weg.

  • Evaluatie na examen
10

11/01/2019 16:43

Dordrecht

Erg fijne rijschool. Altijd met veel plezier gereden!

  • Evaluatie na examen
10

11/01/2019 13:31

Leiden

Betrouwbare, verantwoordelijke en duidelijk communicerende motorinstructeurs met een persoonlijke benadering en lesprogramma. Ook het persoonlijke contact met de administratiemedewerkers heb ik als prettig ervaren. Beide praktijkexamens in één keer gehaald!

  • Evaluatie na examen
9

11/01/2019 12:25

Rijswijk

Zeer fijne instructeur die rustig was, de tijd nam en op de juiste manier focust op verbeterpunten. Advies en werkelijk aantal benodigd lessen kwam overeen. Goede voorbereiding op het examen rijden.

  • Evaluatie na examen
9

11/01/2019 10:12

Rijswijk

een goede rijschool met zeer vriendelijke medewerkers. mijn instructeur redouan is een topinstructeur, duidelijk en eerlijk. ik heb in 3 maanden mijn motorrijbewijs gehaald. kortom, de ANWB rijschool in rijswijk-plaspoelpolder is zeker een aanrader

  • Evaluatie na examen
8

11/01/2019 07:41

Amsterdam

Het was een relaxed uurtje dat snel voorbij ging.

  • Evaluatie na proefles
8

10/01/2019 22:55

Tilburg

Heel snel en kortdag werd mijn examen ingepland wat hartstikke tof was. ik hoefde hierdoor niet 2 maanden te wachten.

  • Evaluatie na examen
8

10/01/2019 22:12

Meppel

Zeer tevreden, ik mocht gelijk al eigenlijk alles zelf doen. Er was duidelijkheid en de instructrice zorgde voor een aangename proefles.

  • Evaluatie na proefles
8

10/01/2019 20:25

Helmond

Fijne proefles gehad. Duidelijke instructies gekregen van de instructeur.

  • Evaluatie na proefles
6

10/01/2019 18:13

Rijswijk

Had meer tempo in gemogen voor mij. Vooral aan het begin besteedde ik veel aandacht aan vaardigheden die ik al vrij snel beheerste. Ik heb best wel wat lessen achter de rug, voordat ik examen ging doen. Hierdoor ben ik wel gelijk geslaagd, ik had echter toch meer leertempo aangekund

  • Evaluatie na examen
8

10/01/2019 17:23

Rotterdam

ANWB Rijopleiding raad ik zeker aan. De service is top! Het vooruit plannen was zeer fijn, waardoor ik eerst kon focussen op mijn theorie en kon daarna vele lessen achter elkaar volgen. Ik heb niet het lesadvies gevolgd, omdat ik wist dat ik het sneller kon. Dit klopte ook, omdat ik alles in een keer heb behaald. Ik had namelijk de tijd genomen om er inhoudelijk in te verdiepen. Het theorie-online-pakket was zeer fijn! Als jij het lesadvies weiger, communiceer dit goed met je rijinstructeur, die van mij ging namelijk vanuit zijn automatisch piloot en kwam er later pas achter.

  • Evaluatie na examen
9

10/01/2019 16:55

Arnhem

Ben hier als oudere begonnen op mijn 47e. Het viel niet altijd mee, maar door het optimisme van mijn rij instructeur ben ik erdoorheen gekomen. De automaat mag wel wat luxer, bij het afrijden is zo'n VW Up een sardienblikje als er iemand achterin moet zitten. Gewoon een erg goede rijschool.

  • Evaluatie na examen
10

10/01/2019 14:03

Zwolle

Prima rijschool, zeker aan te raden!

  • Evaluatie na proefles
9

10/01/2019 09:34

Santpoort

Mijn proefles ging echt super! Ik had een hele aardige en duidelijke rijinstructeur. Het rijden was echt heel tof en ging heel goed! Als ik iets niet wist hielp mijn instructeur gelijk mee. De mensen op de locatie zelf zijn ook erg aardig. Ondanks dat het jammer genoeg best prijzig is ga ik hier uiteindelijk zeker lessen! Top!

  • Evaluatie na proefles
8

10/01/2019 08:33

Drenthe

ANWB is echt aan te raden

  • Evaluatie na proefles
10

09/01/2019 22:17

Barendrecht

Top rijschool hoop snel me rijbewijs te halen!!

  • Evaluatie na proefles
9

09/01/2019 16:28

Rijswijk

Ik heb de proefles zeer positief ervaren en daarom besloten mijn lessen bij de ANWB te gaan volgen.

  • Evaluatie na proefles
8

09/01/2019 16:15

Arnhem

Prettige en duidelijk ervaren instructeur die goede instructie en feedback geeft. Lesaanbieding met 20 lessen, gratis theorie en praktijkexamen en examengarantie was een goede deal.

  • Evaluatie na examen
5

09/01/2019 14:43

Alkmaar

Geen uitleg over pakketten en of kosten ,bij de proefles was alleen een rij instructeur aanwezig .en kon niets vertellen over de les pakketten of kosten Dit vind ik als betalende ouder wel belangrijk en heb dan geen zin om de anwb te bellen en in de wacht te staan . Vandaar anderen rijschool gekozen

  • Evaluatie na proefles
10

09/01/2019 14:04

Amsterdam

Lessen van 1,5u ipv 2uren. Voornamelijk ik koud, donker, regenachtig weer en wind is 2 uren erg intensief en vermoeiend. Ik miste hierdoor de laatste 30min mijn focus

  • Evaluatie na examen