Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
10

14/07/2020 08:48

Dordrecht

Ik heb een goeie ervaring en voel me op me gemak bij deze rijschool .de instructeur stelde me op me gemak het voelde gelijk goed ben erg te vreden over deze rijschool

  • Evaluatie na proefles
10

13/07/2020 22:00

Almere

Ik ben erg tevreden met de proefles. Ook de rijschool gaat netjes te werk.

  • Evaluatie na proefles
5

13/07/2020 17:17

Leeuwarden

Slechte instructies in t begin...na 4 x afrijden, een betere instructeur.

  • Evaluatie na examen
10

13/07/2020 16:19

Bergen op Zoom

Van de rijschool ‘Dave van Haaften’ heb ik veel geleerd! Ik heb fijne, gezellige en leerzame lessen gehad en ik beveel het ook voor iedereen aan! Tijdens de rijlessen krijg je duidelijke lesinstructies van een goede en aardige rij-instructeur! Bedankt voor alles!

  • Evaluatie na examen
8

13/07/2020 15:02

Nieuwegein

Een aanrader!

  • Evaluatie na examen
9

13/07/2020 14:38

Hilversum

Ik heb verschillende instructeurs gehad tijdens mijn opleiding. Ik vond het eerst niet prettig maar eigenlijk heb ik veel geleerd van hun allemaal. Blij dat ik mijn rijbewijs gehaald heb! Ghasem heeft heel veel goede tips gegeven. Bedankt!

  • Evaluatie na examen
10

13/07/2020 14:19

Dordrecht

super goede rijschool! de lessen van thomas, martine en demi waren allemaal leuk en goed en daardoor ben ik in 1x geslaagd!

  • Evaluatie na examen
9

13/07/2020 14:04

Dordrecht

Duidelijk, netjes en rustig.

  • Evaluatie na proefles
3

13/07/2020 12:59

Leiden

De proefles duurde een half uur te kort, prijzen op de offerte waren duurder dan die op de website en het zogenaamde lespakket op maat bleek niet echt te bestaan (er waren maar 2 opties ipv 5). Ook maakte ik kennis met een rijinstructeur waarvan ik verder nooit les zou krijgen, wat enigszins vreemd was. De rijinstructeur was vriendelijk maar gaf nauwelijks of onduidelijke uitleg.

  • Evaluatie na proefles
10

13/07/2020 11:16

Groningen

Ik ben ontzettend blij dat ik bij de anwb in groningen ben gaan rijden, ongeacht dat ik voor m'n eerste herexamen gezakt ben door de examenstress die ik had heeft het advies voor 3 lessen en een volgend examen er weldegelijk voor gezorgd dat ik nu geslaagd ben voor m'n rijbewijs! Ik vond de manier van les geven leuk en informatief, en de methode zorgt er ook vooral voor dat je dingen gaat onthouden en automatiseren! Ontzettend bedankt in iedergeval!!

  • Evaluatie na examen
8

13/07/2020 11:15

Amersfoort

Mijn eerste proefles ben ik erg tevreden over en heb gelijk pakket genomen.

  • Evaluatie na proefles
10

13/07/2020 10:39

Alkmaar

Super top! Ik heb les gehad van Phuong en hij was een hele fijne en rustige rij instructeur! Ik raad hem zeker aan. Hij legt het duidelijk uit! Groet, Lisa Truong

  • Evaluatie na examen
10

13/07/2020 10:34

Amsterdam

Hele goede rijschool, met hele goede instructeurs!

  • Evaluatie na examen
10

13/07/2020 10:10

Rijswijk

Zeer ervaren rijschool met professionele begeleiding!

  • Evaluatie na examen
8

13/07/2020 09:52

Utrecht

Door de coronapandemie liep m'n rijlesprogramma wat vertraging op, maar al met al ben ik tevreden over het halen van m'n rijbewijs bij de ANWB. Het rijadvies was op maat, de rijschool goed bereikbaar, en de instructeur kundig. Nu ik de opleiding heb afgerond, heb ik het gevoel dat ik veilig de weg op kan. Het lesmateriaal voor theorie is goed te volgen. Op de lesmethode voor de praktijk valt wel e.e.a. te verbeteren. Het praktijkboek heb ik niet gebruikt en werd nooit aangehaald door m'n instructeur. De digitale vorderingenkaart geeft enkel cijfermatige feedback, maar geen context om deze te duiden. Al met al moet je het dus hebben van de feedback die je krijgt tijdens de rijles zelf, en voegt het materiaal buiten de lesuren om nauwelijks iets toe.

  • Evaluatie na examen
9

13/07/2020 07:57

Nijmegen

snel, duidelijk en gewoon goed.

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2020 21:25

Venlo Roermond

Goede locatie, duidelijke uitleg en de instructies van de instructeur zijn duidelijk. Er werd een goede vriendelijke indruk achtergelaten en de rijschool wil je echt beter maken en ervoor zorgen dat je slaagt.

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2020 20:33

Rijswijk

Prima rijschool.

  • Evaluatie na examen
7

12/07/2020 20:00

Utrecht

De lesmethode lijkt me heel fijn. Alleen de conclusie van de instructeur dat ik motorisch gestoord ben (letterlijke woorden) en dus automaat moet rijden vind ik een snelle en onjuiste conclusie. Hoe kun je dat in een uur over iemand zeggen. Schakelen ging niet goed, maar werd zenuwachtig. Het raam moest open, dus mijn haar waaide continu in mijn gezicht, moest een mondjekapje op (begrijpelijk gezien corona, maar leidde mij ZEER af omdat hij steeds omhoog gleed! Dus kon niet goed kijken en ademhalen, wel handig als je moet rijden..) Vond de rijinstructeur ongeduldig en onduidelijke instructie waardoor ik in de war raakte bij achterin inparkeren.. Na afloop tijdens het gesprek te horen gekregen dat ik veel lessen nodig zou hebben en daarom beter automaat kon gaan lessen. Gezien de bovenstaande punten en mijn gevoel hierbij ben ik het hier zeer mee oneens!! Ook omdat ik bij een andere rijschool proefles heb gehad bij een geduldig iemand en hier ging het allemaal prima! Al met al zeker geen aanrader voor mij! Ook vervelend dat ik geen proefles had bij de instructeur waar ik uiteindelijk bij zou gaan lessen, vind het erg belangrijk om diegene gelijk te zien voor ik ergens voor teken! De lesmethode lijkt mij wel heel fijn, goed overzichtelijk en stap voor stap.

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2020 18:56

Tilburg

Eén zeer goede rijschool. Met veel geduld prima tijden om te lessen.

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2020 13:54

Rijswijk

Hele fijne rijschool, je word er goed geholpen.

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2020 12:22

Arnhem

Zeer nette rijschool. Er werd altijd goed gecommuniceerd, en je weet altijd precies waar je aan toe bent. Het pakket wat ik aangeschaft was een goed indicatie voor hoeveel uren ik ongeveer nodig had. De instructeur was ook vriendelijk, en nam uitgebreid de tijd om oefeningen die me wat lastiger afgingen extra uit te leggen. Je merkt aan alles dat er een hoop ervaring bij deze rijschool is. Dit merk je zowel aan de communicatie met het kantoor als met de instructeur. Een keer iets verzetten was nooit een probleem, en ondanks af en toe grote drukte zijn ze toch flexibel. Al met al dus een goede ervaring! Bedankt Albert!

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2020 12:17

Harderwijk

My total experiance with ANWB rijopleiding is very good, i can with confidance promote the ANWB to people planning to do Rijles. My instructor was very professional and also had a lot of patience with me.Thank you Ton.

  • Evaluatie na examen
8

12/07/2020 10:57

Rijswijk

Fijne les! Duidelijk en transparant.

  • Evaluatie na proefles
10

12/07/2020 10:48

Nijmegen

Fijne rijschool aardige mensen! Zou het iedereen aanraden

  • Evaluatie na examen
7

12/07/2020 08:42

Arnhem

Wij hebben gereageerd op deze rijschool omdat ze ook versnelde cursus gaven. Na info van de ANWB algemeen nummer werd ons verteld dat door de CBR dit niet kon. Wij hadden dit graag vermeld gehad op de site als dit bij U al lang bekend was. Daarna de school in Arnhem gebeld en het zelfde gevraagd en dit kregen wij wederom bevestigd.

  • Evaluatie na proefles
8

12/07/2020 03:15

Nieuwegein

Het kan nog wel eens te gezellig worden waardoor er tijd verloren gaat aan kwekken. Is best een dure babbel. Eigen motor kleding verplicht.

  • Evaluatie na proefles
9

11/07/2020 21:16

Eindhoven

Ik heb een fijne rijopleiding gehad!

  • Evaluatie na examen
9

11/07/2020 19:23

Den Bosch

Ik heb de vragenlijst ingevuld maar kreeg de indruk dat die niet voor mij bedoeld was. Ik heb nl. de zgn. Opfriscursus gevolgd omdat ik zo'n 15 maanden niet meer gereden heb en ik in september/oktober weer een auto krijg. De instructeur heeft op een zeer prettige wijze mij een vrijwel onbekende route laten rijden en relevante opmerkingen gemaakt over mijn rijstijl en mijn anticipatie op de verkeerssituaties. Ik kreeg daardoor vrij snel mijn oude rij-routine weer terug. Ik heb ruim 50 jaar ervaring en was blij te horen dat het allemaal weer goed is gegaan. De afspraak is dat ik mogelijk nog een les krijg als mijn auto er is.

  • Evaluatie na proefles
8

11/07/2020 19:19

Eindhoven

Zeer tevreden!!

  • Evaluatie na proefles
9

11/07/2020 10:38

Spijkenisse

Ik vond de proefrijles heel erg fijn. Een goede instructeur die duidelijke instructies gaf. Een goed georganiseerde proefles gaf mij ook een rustig gevoel. Verder was het hele uur gevuld met allemaal hele leerzame activiteiten en oefeningen. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen!

  • Evaluatie na proefles
9

11/07/2020 08:36

Zwolle

Ik heb een super goede ervaring overgehouden aan mijn tijd bij ANWB. Ondanks de corona toch heel makkelijk te bereiken. De instructeur was heel gezellig en vriendelijk. Dit zorgde voor rust tijdens de lessen. Hij nam echt de tijd voor je! Nogmaals echt top.

  • Evaluatie na examen
8

11/07/2020 08:24

Dordrecht

Goede eerste kennismaking met rijschool en instructeur voor C1 rijbewijs.

  • Evaluatie na proefles
8

11/07/2020 07:42

Amsterdam

Ik kreeg duidelijke instructies en het was goed te volgen

  • Evaluatie na proefles
8

11/07/2020 07:17

Amsterdam

Hele vriendelijke mensen. Duidelijk uitleg en genoeg tijd om op de motor de basis functions uit te voeren. Als je nooit motor hebt gereden is dit zeker een fijne manier om even kennis te maken.

  • Evaluatie na proefles
8

11/07/2020 07:12

Utrecht

De instructeur was duidelijk en gaf helder aan wat er werd verwacht en corrigeerde daar waar nodig. Erg prettig!

  • Evaluatie na proefles
9

10/07/2020 22:59

Nijmegen

Leuke interessante proefles. Een geweldinge instructeur met wie je, ondanks het feit dat ik 0 ervaring heb, redelijk gemakkelijk een start maakt met rijden.

  • Evaluatie na proefles
10

10/07/2020 17:40

Rijswijk

Ik ben heel tevrede met deze rijschool en de rijinstructeur Ronald is de beste .

  • Evaluatie na examen
9

10/07/2020 16:48

Nijmegen

Na een minder prettige ervaring bij een vorige rijschool heb ik mijzelf aangemeld bij de ANWB rijschool. Hier werd ik vriendelijk ontvangen. De instructeur legt alles goed uit en helpt je waar nodig. De rijlessen zijn eenvoudig in te plannen.

  • Evaluatie na examen
10

10/07/2020 15:59

Arnhem

Hele prettige rijschool! Je weet waar je van op aan kan. Ze geven goed advies tijdens de lessen en als je vragen hebt kun je die altijd stellen aan of je rijinstructeur of aan de mensen op het kantoor.

  • Evaluatie na examen
7

10/07/2020 15:00

Rijswijk

Tevreden met de begeleiding en het geven van alle informaties.

  • Evaluatie na proefles
4

10/07/2020 13:06

Amsterdam

Sven is een topgozer, hij vond goede persoonlijke aansluiting zonder professionaliteit op te offeren. Hij vertelde me precies wat ik wilde weten en kon moeilijke vragen met een glimlach beantwoorden. De dame die de simulator bediende was niet onvriendelijk en bediende de laptop zoals het behoort. De simulator vond ik ontzettend vervelend en kwam op mij over als een prutswerkje of in ieder geval als gemaakt met de insteek van minimum viable product. Wat een slappe geldhark is dat zeg! Ik heb er niets van geleerd dat ik niet al kon en het heeft me alleen ergernis opgeleverd. Als Sven de simulator niet opvolgde met een professionele en serieuze houding was ik oerchagrijnig weggegaan.

  • Evaluatie na proefles
10

10/07/2020 10:45

Alkmaar

Een prima rijschool met goede motoren, mooi ruim gebouw, groot oefenterrein en vriendelijke, duidelijke instructeurs.

  • Evaluatie na proefles
9

10/07/2020 09:22

Nijmegen

Proefles beviel heel goed. Aardige instructeur, duidelijke instructies. Vond het ook fijn hoe flexibel ze waren met het inplannen van de proefles

  • Evaluatie na proefles
9

10/07/2020 09:07

Den Bosch

Excellent

  • Evaluatie na proefles
2

10/07/2020 08:43

Amsterdam

Ik ben zeer ontevreden over de ANWB rijopleiding in Amsterdam. Tijdens mijn aanvraag is mij beloofd dat ik met maximaal 2 rij instructeurs zou rijden. Ik heb er in totaal 5 gehad. Mijn eerste rij-instructeur was op de helft van het aantal uren wat ik moest rijden ineens verdwenen. Mij is verteld dat hij een griepje had. Ik heb gewacht totdat hij terug zou komen. Na 2 maanden was zijn “griepje” nog steeds niet over en heb ik een nieuwe rij-instructeur aangevraagd omdat het allemaal wel erg lang duurde. Vervolgens kreeg ik een man die mij de avond voor mijn rijles appte om te vragen of ik een uur eerder kon beginnen. Dat was voor mij niet mogelijk. Vervolgens kreeg ik een reactie dat dat heel jammer was en dat die dan wel een uur voor mijn huis ging staan wachten. Ik vond dat een nogal agressieve manier van benaderen bij een nieuwe leerling. De volgende dag stapte ik bij hem in de auto en zij hij dat als ik naar alcohol had gestonken, hij mij dan niet mee had genomen voor de rijles. Met hem wilde ik niet verder rijlessen. Vervolgens kreeg ik een nieuwe lerares. Voor elke les was zij standaard 10 minuten te laat en stopte 10 minuten te vroeg. Elke les reed ik met haar dezelfde route, zat ze naast mij te bellen of te appen en werden lessen een dag van te voren afgezegd zonder daar enig contact met mij over te hebben. Op de dag van mijn examen kwam ze 20 minuten te laat voor mijn uur voorrijden. Dit was niet heel bevorderlijk voor mijn gemoedstoestand voor mijn rijexamen. Tussendoor heb ik nog een les gehad van een andere instructeur. Ik kon helaas niet bij hem verder rijden omdat hij helemaal vol zat. Na mijn eerste rijexamen waar ik voor gezakt ben, heb ik aangegeven bij Dervis te willen rijden waarbij ik ook al een keer eerder had gereden. Bij hem kwam ik erachter dat simpele dingen als sturen mij nooit op de juiste manier zijn aangeleerd en andere dingen als invoegen en uitvoegen, het gebruik van de koppeling, het terugschakelen en mijn kijkgedrag mij structureel verkeerd of gewoon niet zijn aangeleerd. Voordat ik bij Dervis les heb ik gehad, had ik er al 35 uur aan les op zitten waar ik dus de basis onderdelen van het rijden niet beheerste. Dervis heeft mij in mijn laatste lessen gepusht tot het uiterste en zo gehamerd op rij technieken die ik daarvoor nog niet beheerste, dat ik bij hem in een keer geslaagd ben. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Al met al ben ik echt ontzettend ontevreden over de kwaliteiten van de 3 andere instructeurs die ik heb gehad. Ik heb altijd goed contact gehad met Kelly van de planning en ik heb ook een aantal tegemoetkomingen gekregen. Maar gezien de hoge prijs die je betaald bij de ANWB voor de Rijlessen tegenover andere rijscholen ben ik zeer ontevreden over de kwaliteit van de rijlessen. Ik zou dan ook iedereen in mijn omgeving ten zeerste afraden om bij de ANWB Amsterdam te gaan rijden.

  • Evaluatie na examen
10

10/07/2020 08:14

Groningen

door deze proefles, die eigenlijk een beoordelingsles was, kon ik leren wat er in ruim 55 jaar rijervaring bij mij als 'fouten' was ingeslopen. De aangegeven verbeterpunten zijn zeer waardevol. Ik kan iedereen aanraden om bijvoorbeeld vlak voor de vernieuwing van je rijbewijs als je 75 wordt zo'n les te volgen. Maar ook al eerder kan nuttig zijn, misschien wel elke 10 jaar...! En complimenten aan de instructeur, Jan geheten.

  • Evaluatie na proefles
9

10/07/2020 07:49

Rijswijk

Mijn eerste ervaring met ANWB is gewoon wauw. De rijinstructeur straalt rust uit wat voor mij heel belangrijk is. Hierdoor voel ik me gelijk op mijn gemak. Hij was heel geduldig. Top om met hem kennis te maken.

  • Evaluatie na proefles
8

10/07/2020 07:47

Hoofddorp

Goed georganiseerd en zeer belangrijk eigen locatie om lessen te volgen..

  • Evaluatie na proefles
7

10/07/2020 07:35

Hilversum

Snel reageren, en goeie kwaliteit lessen.

  • Evaluatie na proefles