Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
8

28/05/2020 09:49

Meppel

Ik vind de gastvrijheid heel erg geruststellend

  • Evaluatie na proefles
10

28/05/2020 09:27

Hoorn

zeer tevreden doordat je ervaren instrukteurs krijgt die je opleoden tot een goede en veilige chauffeur voor de toekomst

  • Evaluatie na proefles
3

28/05/2020 08:57

Rijswijk

Ik werd heel gestressed van mijn rij instructeur. Ik had het idee dat ik het wel goed deed, maar hij gaf steeds maar weer commentaar. Ook waren zijn aanwijzingen heel onduidelijk. Toen ik thuis was en nog even naar de prijzen ging kijken bleek dat ik nog heel wat vragen had. Toen ik ging bellen om ze te stellen, werd er 2 keer niet opgenomen.

  • Evaluatie na proefles
8

28/05/2020 08:26

Rotterdam

Duidelijke manier van werken, komen op een logische wijze aan het advies voor aantal rijlessen. In de proefles zitten wel veel elementen om te doen zodat ze een beeld krijgen van wat je al kan. Dit maakt het wel pittig voor een eerste keer rijden, maar niet onmogelijk

  • Evaluatie na proefles
10

28/05/2020 07:47

Nijmegen

super les gehad jos je bent een topper

  • Evaluatie na examen
7

28/05/2020 07:11

Dordrecht

Op anwb word geaverteerd Dat je 15 lessen krijgt voor 999. In brocure van rijschool kreeg ik er maar 14, mede dat deze iets verder van huis is dus besloten 1 dichterbij te zoeken

  • Evaluatie na proefles
8

28/05/2020 06:57

Groningen

Vriendlijk, helder en opbouwend

  • Evaluatie na proefles
9

28/05/2020 06:56

Eibergen Lichtenvoorde

Ik ben er voor de medische test en kan daarbij Joost de instructeur ten zeerste aanbevelen. Ook Lis die aan de receptie balie stond was een zeer vriendelijke dame die me op een fijne manier te woord heeft gestaan, kortom Hartemink rijschool een dikke duim.

  • Evaluatie na proefles
8

28/05/2020 00:49

Den Haag

De proefles was snel gepland. Ook de ontvangst, instructies en geduld van zowel de medewerkers als de rijinstructeur waren netjes je voelt je op je gemak.

  • Evaluatie na proefles
9

27/05/2020 19:59

Zwolle

De motorrijlessen van Rick zijn mij goed bevallen. Vriendelijk, maar duidelijk op de verbeterpunten.

  • Evaluatie na examen
8

27/05/2020 19:00

Alkmaar

Gedurende de lessen heb ik 3 verschillende instructeurs gehad. Alle met andere visies. Elkaar onderling ook bekritiseren, niet professioneel. Instructeurs mogen nog duidelijke en harder zijn in hun feedback. Een uurtje rijdne is soms ook wel lekker, 2 uur kan wel eens heel lan zijn, zeker als je net begint. Vraag 12: ik heb mijn motorrijbewijs gehaald. Pas dan ook hier je vraag op aan.

  • Evaluatie na examen
7

27/05/2020 17:12

Groningen

Ik ben erg tevreden over deze rijschool en ik ben in 1 keer geslaagd. Ik moet eerlijk toegeven dat het wel verschilde per rij-instructeur, maar ik ben groot en deels tevreden.

  • Evaluatie na examen
9

27/05/2020 16:01

Tilburg

Ik ben zeer tevreden over mijn proefles. Ik kan het iedereen van harte aanraden!

  • Evaluatie na proefles
10

27/05/2020 11:30

Amsterdam

Onlangs de motoropleiding met succes afgerond. Met duidelijke instructies en veel geduld weten de instructeurs je door het programma heen te loodsen. Bovendien zijn ze hierbij erg fijn in de omgang. De planners op kantoor zijn goed bereikbaar, reageren vlot en zijn proactief. Al met al complimenten voor de instructeurs en het ondersteunende team van ANWB!

  • Evaluatie na examen
9

27/05/2020 10:56

Leeuwarden

ANWB is een top rijschool! Ik heb hele goede rijlessen gehad en voelde mij echt gewaardeerd en veilig. Echt een aanrader!

  • Evaluatie na examen
7

27/05/2020 10:44

Venlo Roermond

De rijschool is netjes en houd zich strikt aan de regels. Wel zou ik niet zo maar overwegen om steeds veel lessen bij te nemen.

  • Evaluatie na examen
7

27/05/2020 10:32

Groningen

I went for the first assessment lesson, and while it was ok I was expecting a bit more of explanation on the whole process. Moreover, I chose ANWB because they advertise they give English lessons, which for a non-Dutch as myself is a must, but I'm disappointed that every written communication and even the app are all in Dutch. The Driver instructor spoke perfect English and he was very calm and assertive in his instructions.

  • Evaluatie na proefles
1

27/05/2020 10:15

Amsterdam

Ik zou niemand anwb aanbevelen. Ik had er voor gekozen vanwege de goede naam maar ben zwaar teleurgesteld. Het is een duur bedrijf wie veel zzp’ers inhuurt dus je kan beter/ goedkoper voor een andere rjjschool kiezen. Ik had veel meer lessen nodig dan dat ze zeiden en het heeft extreem veel en onnodig veel geld gekost. verder waren Ze ook niet behulpzaam met het verplaatsen van lessen door corona. Mijn instructeur was wel heel goed!

  • Evaluatie na examen
6

26/05/2020 20:37

Arnhem

Het was over het algemeen genomen een prima proefles. Echter was het prettiger geweest als voor aanvang van de proefles was besproken waar de op en afstap plaats zou zijn van de vervolg lessen. Als ik dit van te voren had geweten had ik deze proefles niet hoeven doen, omdat het voor mij niet haalbaar was om naar Arnhem CS te komen voor iedere les. Daarnaast vond ik het erg jammer dat de rijinstructeur behoorlijk zijn best deed om mij te overtuigen van het feit dat ik geen mondkapje hoefde te dragen, terwijl ik dit zelf erg graag wilde. Het is mijn eigen keuze een mondkapje te dragen.

  • Evaluatie na proefles
9

26/05/2020 17:35

Leeuwarden

Edward was mijn instructeur ik vond het heel fijn lessen (spoedopleiding) ook ben ik erf te vrede over de planning van de lessen er werd zo veel als mogelijk rekening gehouden met mijn agenda.

  • Evaluatie na examen
10

26/05/2020 17:22

Nieuwegein

Fijne en duidelijke lessen gehad van instructrice Mandy en daardoor met vertrouwen de weg op!

  • Evaluatie na examen
10

26/05/2020 17:02

Arnhem

Ingeschreven en dezelfde dag nog een reactie en een planning voor de aangevraagde lessen, vriendelijk aan de telefoon en de instructeur was aardig en de uitleg was top!

  • Evaluatie na examen
8

26/05/2020 15:23

Maastricht

Erg fijne ervaring gehad met ANWB. Flexibel in het afspreken van lessen en erg duidelijk over verbeterpunten tijdens de lessen, zodat je goed voorbereid je rijexamen ingaat.

  • Evaluatie na examen
9

26/05/2020 12:06

Leeuwarden

Je hebt de garantie dat je slaagd dat vind ik belangrijk.

  • Evaluatie na examen
10

26/05/2020 11:40

Sittard

Super rijschool, super rij instructeur!

  • Evaluatie na examen
10

26/05/2020 08:04

Hoofddorp

Het was een prettige kennismaking met de rij instructeur.

  • Evaluatie na proefles
10

26/05/2020 06:55

Leiden

Tijdens mijn rijopleiding ben ik door ANWB en mijn instructrice goed begeleid. Als er wijzigingen in mijn lesrooster moest komen, werd er veel moeite gestoken om dit voor elkaar te krijgen. Begeleiding van m'n instructrice was perfect. Ze kon zien waar ik moeite mee had en legde dit goed uit. Ze werd niet ongeduldig toen dat niet meteen goed ging en bleef me goed begeleiden.

  • Evaluatie na examen
9

25/05/2020 23:35

Leeuwarden

Ik had rijles in Leeuwarden maar woon daar zelf niet. Voor mij was het daardoor lastig om mijn beschikbaarheid op te geven maar de rijschool hield hier goed rekening mee. Jammer dat de lessen al snel waren vol gepland met andere leerlingen maar dat geeft wel aan dat er een hoop leerlingen lessen bij de ANWB

  • Evaluatie na examen
9

25/05/2020 19:27

Hilversum

I will definitely recommend ANWB driving school to my friends and colleagues. I could take the course in English which was indeed very helpful. Appreciated how quick I got my phone calls or messages answered.

  • Evaluatie na examen
8

25/05/2020 17:44

Sittard

Hele fijne instructeur, die geduld, erg duidelijk en goede adviezen geeft.

  • Evaluatie na examen
10

25/05/2020 17:24

Groningen

Only good things to say about their management of a foreigner with a complex work schedule. Flexible and understanding. Thank you!

  • Evaluatie na examen
9

25/05/2020 15:39

Arnhem

Ik zocht een rijschool om binnen 3 weken het halen van het BE-rijbewijs mogelijk zou zijn. dit was bij hun het geval. ik kon direct langs komen voor een intest en gelijk een afspraak maken voor de dag opleiding. dankzij hun snelle planning en goede opleiding in 1x geslaagd en precies optijd het rijbewijs binnen. helemaal top!!

  • Evaluatie na examen
4

25/05/2020 15:04

Arnhem

Ik heb aan deze B/E dagopleiding niet echt een prettige ervaring overgehouden. De instructeur heeft zich niet eens persoonlijk voorgesteld. De communicatie liep vrij stroef tussen mij en de instructeur. Voor de praktijkles werd er aan de hand van een boekje/folder uitleg gegeven over het rijden met aanhanger. Het was wel makkelijk geweest om dit boekje op te sturen naar je huisadres voor de dagopleiding. Er stond veel info in. Het antwoord was: die krijg je mee als er eerst een proefles genomen wordt. Aan het eind van de dagopleiding heeft hij bepaalde zaken goed uitgelegd. Hierdoor ging het gelijk een stuk beter. Waarom dit niet gelijk gedaan? De lunch bestond uit een broodje bij de Subway die we op de stoeprand opgegeten hebben. Ik ben geslaagd dat was het belangrijkste.

  • Evaluatie na examen
9

25/05/2020 11:18

Nieuwegein

Eerste proefles gehad , aardige instructeur, rustig , duidelijk en eerlijk in uitleg . Goed informatie over vervolg. Prima geregeld

  • Evaluatie na proefles
9

25/05/2020 10:37

Deventer

Goede rijschool, hebben alles op orde en goede vriendelijkheid naar de leerlingen.

  • Evaluatie na examen
5

25/05/2020 10:16

Rotterdam

Ik heb tot nu toe nog geen mening over de rijschool en de opleiding, hiervoor heb ik nog te weinig contact gehad. Wat ik wel heb, is een berg aan spam van de ANWB; geloof me: zodra je je e-mailadres hebt achtergelaten, heb je een paar GB extra ruimte nodig voor alle spam die ze je sturen; voor IEDER contact met de ANWB krijg je een enqueteverzoek. Overigens betekent dat niet dat de communicatie goed is: Zo werd ik niet op de hoogte gebracht van het feit dat mijn les door Corona niet doorging, maar toen ik daar over klaagde, kreeg ik gelukkig wel een enquete met de vraag of ik goed geholpen was... ANWB: Stop met enquetes versturen en ga je druk maken over noodzakelijke communicatie.

  • Evaluatie na proefles
10

25/05/2020 08:19

Eindhoven

Ik vindt het een goed rijschool ze zeggen alles goed uit zijn vriendelijk en ze kleren het je op een vriendelijke manier

  • Evaluatie na proefles
8

25/05/2020 00:03

Amsterdam

Erg leuke kennismaking met de motor en erg prettige rustige instructeurs, ik raakte snel gewend aan het rijden van de motor en kreeg een aantal erg goede tips over het algemeen rijden. Misschien had ik nog wat meer oefeningen willen doen maar het is ten slotte een proefles.

  • Evaluatie na proefles
9

24/05/2020 23:24

Zaandam

De proefles was erg fijn. Ontvangst was goed. Vriendelijke mensen

  • Evaluatie na proefles
9

24/05/2020 20:28

Hilversum

Goede proef les en aardige instructrice!

  • Evaluatie na proefles
8

24/05/2020 16:45

Nijmegen

Ik vind het persoonlijk een fijne rijschool

  • Evaluatie na examen
9

24/05/2020 14:56

Lelystad

Ik heb de proefles als prettig ervaren. Zo'n eerste les is altijd ongemakkelijk,omdat je niet weet wat je kan verwachten. Maar mijn instructrice Jale was erg vriendelijk, rustig en gaf duidelijke instructies. Dit maakte dat ik heel ontspannen kon rijden. Dit is de tweede keer dat ik een rijopleiding volg bij Erik Kemp in Lelystad en beide keren waren de instructeurs vriendelijk en duidelijk in hun instructies, zowel over de onderdelen die goed gaan als de onderdelen die wat meer aandacht nodig hebben. Ook de mensen op het kantoor zijn prettig en professioneel aan de telefoon! Ik kan de rijopleidingen van dit bedrijf dan ook aanbevelen.

  • Evaluatie na proefles
6

24/05/2020 14:03

Hoofddorp

ANWB rijschool is erg vriendelijk en de lessen waren prima. Helaas is het moeilijk rijlessen plannen omdat de rijinstructeur altijd vol zit en als je dus een keer niet kan, je zeker 3 weken mag wachten.

  • Evaluatie na examen
9

24/05/2020 11:02

Alkmaar

Ik heb alleen één proefles gehad tot dusverre, dus ik heb nog geen volledig beeld, maar deze anwb/hoekstra rijschool is de beste beste rijschool die ik ken (voor zover ik weet)

  • Evaluatie na proefles
8

24/05/2020 10:48

Goes

Locatie was goed te bereiken. Instructeur was netjes op tijd. Eerst de basis dingen geleerd zoals stoel verzetten, schakelen en lichten. Daarna mocht ik meteen de weg op. Mijn rijinstructeur was een vriendelijke man, die goed kon uitleggen en ook tijdens het rijden een leuk praatje maakte maar wel alles in de gaten hield.

  • Evaluatie na proefles
10

24/05/2020 10:19

Nijmegen

Erg vriendelijk en behulpzaam!

  • Evaluatie na proefles
8

24/05/2020 09:41

Gorinchem

Ik ben super tevreden over mijn proefles. De rij instructrice was heel geduldig en onwijs vriendelijk. Dat vind ik heel belangrijk. Ik ga zeker bij de ANWB lessen.

  • Evaluatie na proefles
10

24/05/2020 02:33

Rotterdam

Echt een aanrader ze helpen je direct

  • Evaluatie na proefles
8

23/05/2020 09:28

Roosendaal

Ik heb een ontzettend leuke en leerzame les gehad van Mathieu.

  • Evaluatie na proefles
9

23/05/2020 09:09

Rotterdam

Naar alle tevredenheid een opfristraining van 90 minuten gevolgd. Instructeur Milton was rustig, duidelijk en vriendelijk. Ik voelde me op mijn gemak en de les verliep bovenverwachting goed.

  • Evaluatie na proefles