Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
10

09/11/2018 11:52

Utrecht

Erg fijne lesuren gehad. Eerlijke en goede feedback gehad. Goede instructies, rust en geduld. Bedankt!

  • Evaluatie na examen
9

09/11/2018 11:33

Amsterdam

De proefles heb ik als zeer prettig ervaren. Je wordt op een duidelijke manier begeleid door een rustige instructeur die stap voor stap de belangrijkste punten uitlegt.

  • Evaluatie na proefles
7

09/11/2018 11:24

Rijswijk

Gereden onder 2 instructeurs en dankzij de laatste instructeur geslaagd in 1 keer geslaagd. Goede rijschool de instructeurs zijn degene die het meeste lof verdienen.

  • Evaluatie na examen
9

09/11/2018 09:46

Rijswijk

Na 4 maanden heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Doordat de lessen snel na elkaar waren gepland, kwam dit perfect uit voor mij, omdat ik ook druk ben met school en andere activiteiten. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool. Het hele proces wordt heel duidelijk uitgelegd en de instructeurs zijn rustig in de auto, wat niet voor stress zorgt. Kortom, ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb!

  • Evaluatie na examen
9

09/11/2018 08:50

Almere

Heb een super ervaring gehad. Duidelijk uitleg aan het begin en daarna veel zelfstandig oefenen, ANWB is erg flexibel als het gaat om lessen inplannen. Daardoor had ik nooit problemen met school! Ben in één keer geslaagd!!

  • Evaluatie na examen
9

08/11/2018 20:37

Amsterdam

Goede instructeurs. Prettig in de omgang en boven alles leer je gewoon echt goed rijden. Er wordt in alle rust besproken welke verbeterpunten je hebt.

  • Evaluatie na examen
9

08/11/2018 16:33

Zwolle

In één keer geslaag voor mijn rijbewijs dankzij top-rijinstructeur wander. ik heb veel plezier beleefd aan de lessen en voelde me echt op mijn gemak bij hem in de auto. erg soepel in plaats van ophalen/afzetten bijvoorbeeld thuis of op school. Bij deze rijopleiding krijg je echt waar voor je geld!

  • Evaluatie na examen
9

08/11/2018 16:32

Leiden

Ik ben zeer tevreden! Alles in 1 keer gehaald! Ik begon onzeker, maar vind het nu geweldig om te rijden.

  • Evaluatie na examen
8

08/11/2018 15:13

Leiden

Leren autorijden is moeilijk en ik vond het soms vervelend, maar met de instructeur van de ANWB rijschool heb ik vrij snel echt leren autorijden!

  • Evaluatie na examen
10

08/11/2018 15:08

Den Haag

Tijdens de proefles heeft de instructeur de tijd genomen voor mij en ook bleef hij mij geruststellen. De proefles is zeer aan te raden.

  • Evaluatie na proefles
10

08/11/2018 10:02

Nieuwegein

Een hele goede en betrouwbare rijschool. De instructrice van de proefles was heel vriendelijk, duidelijk en heeft mijn eerste angst voor het autorijden weggenomen. Dank je wel.

  • Evaluatie na proefles
8

08/11/2018 06:24

Alkmaar

Ga het gewoon proberen. De meeste mensen kennen de ANWB alleen voor pech onderweg, maar ze doen veel meer.

  • Evaluatie na proefles
8

07/11/2018 23:01

Eindhoven

Ik ben tevreden over de proefles motor die ik gehad heb bij de ANWB rijschool Eindhoven. De proefles heb ik gevolgd om te kijken of motorrijden iets voor mij is door het zelf te ervaren. Ik bleek het toch enger te vinden dan ik had verwacht, dit werd eigenlijk al vanzelf opgemerkt door de instructeur en daardoor heb ik ook niks hoeven doen wat boven mijn kunnen lag. Ook het feit dat ik niet ga lessen werd ook goed begrepen en zonder vervelend gevoel geaccepteerd. Ik vind het een kundige en betrouwbare rijschool, waarin goed advies en veiligheid voorop staat.

  • Evaluatie na proefles
9

07/11/2018 22:15

Eindhoven

Een fijne ervaring. Zeer flexibel, goed contact en ze luisterden echt naar wat ik in te brengen had en wilde doen.

  • Evaluatie na examen
10

07/11/2018 21:28

Nijmegen

Fijne rijschool. Heldere berichtgeving. Prima les en in één keer geslaagd voor het scooter rijbewijs

  • Evaluatie na proefles
9

07/11/2018 21:12

Utrecht

Er tevreden, fijne proefles gehad en duidelijk communicatie over vervolg van de opleiding.

  • Evaluatie na proefles
8

07/11/2018 19:45

Bergen op Zoom

Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend, eerlijk en meedenkend.

  • Evaluatie na examen
8

07/11/2018 18:20

Rijswijk

Prima rijschool met goede rijinstructeur!

  • Evaluatie na examen
6

07/11/2018 16:20

Leiden

Fijne instructeur, rustig, vriendelijk en geduldig. Nadeel was dat ik ‘10 daagse of spoed-cursus’ had aangevraagd. Duurde uiteindelijk nog 6 maanden. Planning gaf aan niet meer dan 2 lesuren per les te doen. Met minimaal 35 geplande uren (in eerste instantie) kom je dan niet aan die 10 dagen. Instructeur gaf later aan dat 4 uur per les wel degelijk mogelijk was, waardoor je wel aan 10 dagen zou komen in praktijk. Verder zitten ze bij ANWB erg snel ‘vol’ in het programma. Veel alternatief is er niet. Daarbij ook erg prijzig. Misschien zijn ze dat overal maar na 42 lessen toch 2800 euro kwijt. Ook de voorwaarden voor het gratis herexamen praktijk waren onduidelijk, kreeg er na 35 uur (waarvan 1 uur tussentijdse toets) ineens 8 uur bij na 1e keer gezakt te zijn.Voorwaarde is dat je dat accepteert zonder weerwoord anders geen gratis herexamen.Verder is het lesmateriaal en auto erg verzorgd. Was geen overleg over de pauzeblokken in je lessen. In die 2 lesuren per keer ook10-15 min pauze. Op 42 lesuren is dat 7 tot 10,5 uur dat je wel betaald maar niet rijd. Zou daar afspraken over maken! Zeker gelet op het feit dat je daar dus wel voor betaald. Je word altijd wel vriendelijk te woord gestaan bij ANWB. Al met al op zich fijne rijschool maar maak duidelijke afspraken, lees de voorwaarden. Ik zou hem zeker wel aanbevelen maar echt lyrisch ben ik niet. Mijn verwachtingen waren hoger.

  • Evaluatie na examen
9

07/11/2018 13:41

Epe

Goed en betrouwbaar! Ik waardeer de betrokkenheid en ben al de derde in het gezin die autorijlessen bij ANWB neemt.

  • Evaluatie na proefles
8

07/11/2018 12:35

Breda

Uitstekend preventief verkeersinzicht in relatie tot adequaat rijgedrag van cliėnt, in het bijzonder bij een samenloop van kruising van diverse verkeersdeelnemers bij diverse voorrangs markeringen, waarbij cliėnt een correcte en veilige keuze moet maken in rijgedrag.

  • Evaluatie na proefles
8

07/11/2018 11:30

Tilburg

Goede lesauto en goede instructeurs!

  • Evaluatie na examen
8

07/11/2018 09:12

Dordrecht

Ik zal later beanwoorden maar mijn gevoel is goed

  • Evaluatie na proefles
9

07/11/2018 08:47

Groningen

Ik vond het een goeie rijschool en kan dat aan iedereen aanbevelen om te gaan lessen bij de rijschool ANWB die mensen stellen helemaal op je gemak.

  • Evaluatie na proefles
10

07/11/2018 08:39

Den Bosch

Heel erg bedankt allen! Ik zal meteen betalen het moment dat ik mn iDEAL heb opgezet, ik heb zin om bij jullie te leren autorijden.

  • Evaluatie na proefles
9

07/11/2018 08:36

Rijswijk

Vriendelijke mensen!

  • Evaluatie na examen
10

06/11/2018 22:24

Roosendaal

Prima team, hartstikke goed geholpen en altijd met plezier naar de rijschool gegaan!

  • Evaluatie na examen
9

06/11/2018 17:28

Rijswijk

Toppie rijschool, niks mis mee! Vriendelijke instructeur, vriendelijke balie medewerkster.

  • Evaluatie na proefles
8

06/11/2018 16:52

Den Haag

Ik ben 26 jaar en heb nog nooit eerder auto rijlessen gehad en ben heel erg tevreden over de proefles. Ik voelde mij begrepen en er veilig in de auto en tijdens het rijden. Naar mijn idee lette de instructeur ook goed op wat mij een zelfverzekerder gevoel heeft gegeven waardoor ik ook meer durfde. De proefles was alles wat ik er van verwachten.

  • Evaluatie na proefles
1

06/11/2018 12:51

Almere

De ANWB rijopleiding maakt gecreëerde verwachtingen niet waar. Mijn eerste instructeur was zeer slecht en zelfs agressief. De ANWB claimt duurder te zijn vanwege de gedegen instructeurs en lesmethode, maar kunnen dat niet waarmaken. De tweede instructeur was veel beter, maar vanuit het hoofdkantoor werd daar erg lastig over gedaan en gesteld dat het wisselen van instructeur een extra dienst was. Ik vind dat standaard service. Ik zou mijn tweede instructeur zo weer kiezen, maar nooit meer via de ANWB.

  • Evaluatie na examen
9

06/11/2018 11:59

Breda

Geduld, vriendelijkheid en duidelijkheid van de lessen

  • Evaluatie na examen
2

06/11/2018 08:27

Rijswijk

Ik heb 48 uur les voorgeschreven gekregen omdat ik vele onderwerpen niet in één keer gelijk goed deed. Ik vind dat belachelijk, ik ben ook maar een mens. Ik leer snel dus dit is zeker niet wat ik nodig heb. De instructeur was bot en als ik foutjes maakte was het dan het einde van de wereld. Ik weet niet wat anderen maar ik heb baat bij een instructeur die mij niet "shamed" als ik iets fout doe en me gewoon helpt beter te worden. Ik ben niet tevreden zeker niet gezien de prijs-verhouding.

  • Evaluatie na proefles
9

05/11/2018 22:47

Nijmegen

Met veel plezier lessen gevolgd bij ANWB rijopleidingen in Nijmegen! Goede instructeurs, leuke lessen die makkelijk in te plannen zijn. Doordat je in de avonden en ook in het weekend lessen kunt plannen is het ook erg handig voor werkenden om lessen te plannen. Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van de voordelige pakketten!

  • Evaluatie na examen
9

05/11/2018 20:18

Tilburg

Het was een aangename les, de instructeur gaf een goed advies en was zeer rustig. Ik zou het zo weer doen. Het was een opfris cursus voor mijn.

  • Evaluatie na proefles
9

05/11/2018 18:38

Breda

ik was veel te veel gestresst maar een hele goede begeleiding chapeau

  • Evaluatie na proefles
10

05/11/2018 15:24

Eibergen Lichtenvoorde

Super lieve en rustige instructrice gehad die precies wist waar ik aan moest werken en mij goed begeleide erbij en ook zei wat er goed ging! En ook in was voor een grapje! Dankzij de goede begeleiding en de zeer ervaren instructrice, goed klaargestoomd voor het examen en 1 keer geslaagd!

  • Evaluatie na examen
8

05/11/2018 10:58

Arnhem

Goede partner voor de pro-actieve aspirant bestuurder 😉

  • Evaluatie na examen
7

05/11/2018 09:32

Amsterdam

De Anwb rijschool is een goede rijschool! De motoren worden goed onderhouden en de zaak is altijd netjes. Wel ligt altijd de ene instructeur je beter dan de anderen. Ik heb dan ook gemerkt dat het echt belangrijk is om te kijken wie bij jou past. Ook mag ik de dames en heren achter de balie niet vergeten, zij zijn altijd druk voor je bezig en helpen je met alle vragen. Dat kan helaas niet gezegd worden van degene die de administratie beheert; namen zal ik niet noemen maar empathisch vermogen of laat staan een vriendelijk gezicht was bij deze meneer ver te zoeken. Ik voelde mij nooit op mijn gemak bij hem en ook verschillende keren in discussie mee geraakt. De rijschool zou zichzelf veel hogere cijfers kunnen veroorloven zonder deze man. Niet leuk om te horen wellicht maar elke goede boom heeft wel een paar rotte appels ertussen. Voor de rest een top rijschool!

  • Evaluatie na examen
7

05/11/2018 08:33

Nijmegen

Leuke proefles gehad! Aardige rijinstructeur en legde goed alles uit. Jammer dat je bij een proefles niet thuis wordt opgehaald. Ik ga nu beginnen met mijn lessen bij de anwb-rijopleiding.

  • Evaluatie na proefles
9

04/11/2018 21:21

Dordrecht

Eerlijk, realistisch en deskundig

  • Evaluatie na examen
8

04/11/2018 18:20

Utrecht

Ik heb de proefles als prettig ervaren.

  • Evaluatie na proefles
7

04/11/2018 11:56

Leeuwarden

Ben tevreden

  • Evaluatie na proefles
10

04/11/2018 11:40

Leeuwarden

Uitstekende communicatie via de telefoon en mail. Prettige rijsinstructeur. Brommer rijbewijs in 1 dag gehaald.

  • Evaluatie na examen
9

04/11/2018 08:52

Amsterdam

Ik had de rijzekerheidstest ik heb 2,5 uur gereden in een automaat. De auto was klein, maar de les en instructeur geweldig. Ik ben over mijn angst heen en durf weer de weg op.

  • Evaluatie na proefles
10

03/11/2018 16:38

Utrecht

Zeer positief mensen goede sfeer en wat belangrijk is het opleiding coachen

  • Evaluatie na examen
10

03/11/2018 11:53

Spijkenisse

Fijne proefles gehad! Een vriendelijke en rustige instructeur gehad. Zeker aan te raden!

  • Evaluatie na proefles
6

03/11/2018 09:49

Spijkenisse

Wat ik een minpunt vind van bij de ANWB lessen dat je heel vaak ver moet rijden om de leerling thuis te brengen of op te halen. Hierdoor mis je veel ervaring in het rijden van de stad waar je af moet rijden.

  • Evaluatie na examen
8

03/11/2018 07:47

Alkmaar

Een prettige rijschool met bekwaam personeel. De auto's zijn geriefelijk en goed van formaat.

  • Evaluatie na proefles
9

02/11/2018 22:38

Rijswijk

Ik ben super dankbaar voor het geduld van de rij-instructeur en dat hij mij zo goed heeft leren rijden. Alles tot in de puntjes geregeld bij de anwb. Ik ben zeer getreden!

  • Evaluatie na examen
9

02/11/2018 22:30

Den Bosch

Ik ben erg tevreden over ANWB rijschool. Ze werken erg professioneel en bieden je het juiste lesprogramma dat het best bij jou past. Mijn rijinstructeur heeft me tijdens de rijlessen altijd goede adviezen gegeven.

  • Evaluatie na examen