Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
8

13/12/2019 09:28

Alkmaar

Ik heb de indruk dat er op maat wordt les gegeven. De instructeur was rustig en duidelijk. Het bellen met de anwb voor vragen was frustrerend want die reageerde niet op de ingegeven voorkeurtoetsen.

  • Evaluatie na proefles
10

13/12/2019 09:04

Utrecht

De mogelijkheid om zelf een instructeur te kiezen die bij jouw past. (Ik weet niet zeker of dit kan)

  • Evaluatie na proefles
8

13/12/2019 08:48

Amsterdam

De proefles was voor mij om me over de streep te trekken met het motorrijden en dat is zeer gelukt. Zeer aardige en geduldige mensen en ik heb genoeg vrijheid gehad om zelf een inschatting te kunnen maken of motorrijden iets voor mij is.

  • Evaluatie na proefles
8

13/12/2019 08:02

Alkmaar

Na de motoropstapdag heb ik mij direct ingeschreven voor de lessen. Ik heb er ontzettend veel plezier aan beleefd, zowel op het eigen oefenterrein als op de weg. Het oefenterrein is echt een uitkomst. Je kunt hierdoor heel efficiënt gebruik maken van de beschikbare tijd. Alles staat klaar, motor starten en oefen maar. Les gekregen van diverse instructeurs en duservaring opgedaan met diverse zienswijze van de instructeurs. Binnen de lessen wordt voldoende gedifferentieerd, je kunt op je eigen niveau je programma afwerken.

  • Evaluatie na examen
10

13/12/2019 06:05

Almere

Een goeie rij school veel duidelijkheid en 1 goeie rij leerschool

  • Evaluatie na proefles
10

12/12/2019 14:44

Leiden

Jeffrey is een geweldige rij instructeur. 10/10

  • Evaluatie na examen
5

12/12/2019 13:04

Alkmaar

Ik ben heel erg tevreden geweest over de instructeurs. Maar in mijn paket zaten een x aantal lessen die ik volgens mijn instructeur niet allemaal nog nodig had maar toch door het kantoor een beetje door m'n strot werden gedouwd hier was ik zeker niet tevreden mee en ook omdat het daardoor een paar weken langer duurde om mijn rijbewijs te halen wat helemaal niet nodig was geweest, ook volgens mijn instructeur.

  • Evaluatie na examen
6

12/12/2019 11:48

Leiden

Ik heb geen feedback gelezen

  • Evaluatie na proefles
10

12/12/2019 11:46

Santpoort

Dick is een geweldige rijinstructeur, geduldig, empatisch, kijkt naar de persoon in wat die nodig heeft en past de les daarop aan. Ondanks mijn faalangst heeft Dick mij een goed gevoel achter het stuur gegeven. Dick, bedankt voor alles!

  • Evaluatie na examen
7

12/12/2019 09:01

Tilburg

De uitleg van het vervolg was niet helemaal duidelijk, dat k kwam ook omdat dit gedaan werd door iemand anders en alles uitliep waardoor we zelf in tijdnood kwamen

  • Evaluatie na proefles
6

12/12/2019 08:53

Spijkenisse

Rijinstructeur was te laat. Les was wel heel goed. Ik twijfel nog omdat het ze duurder zijn dan op de website laten blijken.

  • Evaluatie na proefles
9

11/12/2019 21:49

Utrecht

Het contact met de instructeur is altijd heel vriendelijk, rustig en duidelijk wat ik erg prettig heb gevonden. Ik heb geen problemen ervaren met de rijschool en de leskwaliteit ligt zeer hoog. De tussentijdse toets die de rijschool aanbied heeft erg geholpen om meer op mijn gemak te zijn bij het examen, dat ik dan ook in een keer gehaald heb.

  • Evaluatie na examen
8

11/12/2019 20:21

Hoorn

In 1x mijn praktijk examen gehaald dankzij ANWB rijschool. Duidelijke en vriendelijke coaches, het is erg druk dus tip: snel vooruit je lessen inplannen.

  • Evaluatie na examen
8

11/12/2019 19:55

Tilburg

Prima rijschool en vooral mn rijinstructeur Marcel is een topper, het was altijd heel gezellig

  • Evaluatie na examen
8

11/12/2019 19:38

Nijmegen

Prettige rijinstructeur, leuke proefles en nu starten met motor rijles....

  • Evaluatie na proefles
9

11/12/2019 15:46

Nieuwegein

Prettige rijschool en instructeur. Uiteindelijk heb ik wel wat meer lessen nodig gehad dan in eerste instantie gezegd werd, maar ik ben wel in 1 keer geslaagd. Dat is voor mij ook belangrijk.

  • Evaluatie na examen
10

11/12/2019 10:54

Nijmegen

Heel fijn!

  • Evaluatie na proefles
1

11/12/2019 10:54

Alkmaar

Er zijn vaak dingen misgegaan met planning, contact met planning was zeer slecht en onvriendelijk, mailcontact verliep traag en heb vaak van instructeur moeten wisselen ivm onbeschikbaarheid.

  • Evaluatie na examen
10

11/12/2019 10:25

Amsterdam

Geweldiggg Roy is de beste rijopleider

  • Evaluatie na examen
9

11/12/2019 10:20

Amersfoort

prima vakkundig geholpen

  • Evaluatie na examen
9

11/12/2019 10:12

Gouda

De bereikbaarheid van de rijschool loopt via het hoofdkantoor van de anwb dit gaat ronduit slecht. Zij kunnen alleen doorverbinden. Maar de openingstijden van de rijschool komen niet overeen met die op de webside. Ook over de korting die je als anwb lid zou krijgen kunnen ze je aan de telefoon niets vertellen. Kortom hou de lijn gewoon rechtstreeks met de betreffende rijschool of investeer in de opleiding van de mensen achter de telefoon

  • Evaluatie na examen
9

10/12/2019 17:42

Leiden

Tom is een fantastische instructeur. Ook de logistiek is goed geregeld, soepel, flexibel en snel. De dagopleiding voor het BE rijbewijs is een aanrader!

  • Evaluatie na examen
8

10/12/2019 17:36

Tilburg

Ik had Mo als rijinstructeur, een super vriendelijke instructeur. Hij gaf duidelijke instructies en advies. Ook bleef hij rustig, als iets even niet lukte, wat ik prettig vond.

  • Evaluatie na examen
10

10/12/2019 16:23

Maastricht

Geweldige rijschool en een hele fijne rij-instructeur gehad. Haval en ANWB bedankt voor alles!

  • Evaluatie na examen
9

10/12/2019 13:58

Deventer

Wat een ervaring! Ik ben zeer tevreden over de rijschool. Na 38 uur les heb ik mijn praktijkexamen voor het rijbewijs B gehaald. Erg duidelijk, goed bereikbaar, vriendelijk en een top lesprogramma! Ik raad iedereen de ANWB rijschool aan.

  • Evaluatie na examen
10

10/12/2019 13:47

Santpoort

Heel erg tevreden en geen moment spijt gehad bij het kiezen van deze rijschool.

  • Evaluatie na examen
1

10/12/2019 13:43

Alkmaar

Zeer slechte rijschool. Op gebied van planning en organisatie. 8 verschillende instructeurs gehad met ieder een andere visie van les geven. Het heeft bij mij 4 jaar geduurd voordat ik hem eenmaal had. Klachten worden niet serieus genomen. Vaak heb ik in een automaat moeten rijden terwijl ik leste in een schakelvoertuig. Soms zat ik wel 3 uur in de auto omdat degene die na mij moest ver weg woonde. Al met al heb ik in de tussentijd faalangst voor het rijden opgebouwd. Inmiddels wel geslaagd maar door gaande weg krijg ik nu een naar gevoel als ik aan autorijden denk.

  • Evaluatie na examen
10

10/12/2019 13:02

Hilversum

Alwin is een topper! "Doutzen Kroes kan overal zijn" 🙂 samen met de ondersteuning van Danielle is dit een top team. Bedankt!

  • Evaluatie na examen
9

10/12/2019 11:16

Lelystad

Weinig woorden voor nodig ... Perfect

  • Evaluatie na proefles
10

10/12/2019 10:04

Breda

ik heb een schakel auto, door omstandigheden overgestapt op een automaat.na deze proefles heb ik daar geen enkel probleem door de vriendelijke en deskundige instructrice. geen verdere lessen meer nodig.

  • Evaluatie na proefles
8

10/12/2019 08:04

Arnhem

Ik moet nog met lessen beginnen en er staan vragen bij die ik nu dus nog niet kan beantwoorden. Vragen later na 2/3 lessen sturen zou ik zeggen.

  • Evaluatie na proefles
8

10/12/2019 07:46

Rijswijk

De proefles zelf was prima, maar ik had een instructeur die een beetje sarcastisch was. Ondanks dat is de proefles heel fijn om kennis te maken met rijden in een auto.

  • Evaluatie na proefles
4

09/12/2019 16:42

Amsterdam

Proefles was prima, jammer van de opdringerige verkoper die me graag direct een contract wilde laten tekenen a 1800 euro.

  • Evaluatie na proefles
9

09/12/2019 16:07

Gorinchem

Na overstappen van rijschool was de proefles snel geregeld. Paar dagen later de uitslag en het inplannen van de lessen en het examen! Duidelijke instructies.

  • Evaluatie na examen
7

09/12/2019 13:14

Groningen

prima

  • Evaluatie na proefles
9

09/12/2019 12:10

Amersfoort

ANWB rijinstructrice Erna van locatie Amersfoort heeft me heel erg geholpen met het auto rijden onder de knie te krijgen. Ik was 1 van haar eerste eigen leerlingen dus het was spannend voor ons allebei. De leuke en gezellige lessen waren zeker iets waar ik naar uit keek doordeweeks. In het begin had ik moeite met de koppeling en sloeg de auto af en toe uit. Erna liet me op meerdere manieren zien hoe je dit het beste kon doen en ineens kon ik het. Tijdens de lessen maakte we van alles mee en zochten we meerdere situaties op in grotere steden. Wat echt fijn is! Helaas was ik de eerste keer bij het cbr gezakt, maar we pakten het daarna gewoon weer op. En nu heb ik wel mijn rijbewijs! Erna bedankt! En ANWB ook.

  • Evaluatie na examen
8

09/12/2019 09:39

Amsterdam

De ANWB rijschool aan de Kapoeasweg te Amsterdam is een goed lopende machine. Voorwaarden en regels zijn duidelijk, de medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Mijn instructeur Leo is degene met wie ik het meest te maken had en de ervaring was uitstekend. Hij is een goed docent met een onnavolgbare verkeer en mensenkennis. Zijn gevoel voor humor was een verademing. Wij hebben, als echte Amsterdammers, vreselijk gelachen, en dat was voor mij van groot belang om het anticiperend autorijden onder de knie te krijgen. Als je met Leo mag lessen heb je mazzel. Een klein minpuntje: de behuizing aan de Kapoeasweg kan wel een make over gebruiken.

  • Evaluatie na examen
8

09/12/2019 09:05

Zaandam

Ga zo door

  • Evaluatie na proefles
7

09/12/2019 01:46

Almere

De proefles gaf een hele fijne sfeer! Helaas is het behoorlijk prijzig, maar als ik het zo inschat geven ze best waar voor het geld.

  • Evaluatie na proefles
8

08/12/2019 19:18

Eindhoven

Ik had een rijinstructeur die mij vertrouwen gaf en geduldig uitlegde. Verder plannen ze goed van tevoren in en zijn ze de moeilijkste niet als je een keer een les moet verzetten. Voor de prijs krijg je ook echt wel wat meer terug.

  • Evaluatie na examen
4

08/12/2019 12:26

Utrecht

Er is mij niks vertelt uit over hoe dingen werken toen ik instapte terwijl ik had aangegeven dat ik nog nooit had gereden. Ik heb ook nooit een goede indruk gekregen van de lesmethode. Dit lag denk ik aan de instructeur en dit vind ik erg jammer. Dus ik ben in ieder geval 35 euro kwijt.

  • Evaluatie na proefles
8

07/12/2019 21:59

Hilversum

Dat heb ik niet

  • Evaluatie na examen
7

07/12/2019 19:30

Zwolle

Vriendelijke en bemoedigende instructeur die goede tips gaf. Voor mij ging het als ervaren rijder om een opfriscursus. Echter, dit Was niet goed doorgegeven aan de instructeur.

  • Evaluatie na proefles
9

07/12/2019 16:44

Gorinchem

Ik heb de ANWB als een goede rijschool ervaren.

  • Evaluatie na examen
8

07/12/2019 05:13

Rotterdam

Goede rijschool, goede rijinstructeurs.

  • Evaluatie na examen
10

06/12/2019 18:29

Rijswijk

Ik heb les gehad van Prem en hij heeft mij heel goed geholpen en lesgegeven. Zeer tevreden met de contact die via mail gaan over de beschikbaarheid en betalingen

  • Evaluatie na examen
10

06/12/2019 17:37

Leiden

Super lessen, heel veel rust en geduld in de auto. Echt Zelf leren rijden, fouten mogen maken en zelf leren oplossen.

  • Evaluatie na examen
9

06/12/2019 15:58

Almere

Zeer goede rijschool. Denkt mee en biedt oplossingen.

  • Evaluatie na examen
10

06/12/2019 15:35

Dordrecht

ANWB is een zeer goeie rijopleiding wat tijd voor je neemt en de tijd neemt als je wat fout doet. Ze zijn zeer vriendelijk en alles is netjes gepland. Echt een top rijschool om je rijbewijs te halen!

  • Evaluatie na proefles
9

06/12/2019 15:04

Rijswijk

Ik vond Johan de beste rij instructeur van de ANWB Rijswijk. Johan heeft veel geduld en is super relaxed tijdens de rijlessen waardoor ik beter kon focussen. Hij geeft goeie tips tijdens en na de lessen. Heb ook bij een andere rij instructeur gereden bij de anwb, toch heeft Johan meer ervaring en kwaliteit.

  • Evaluatie na examen