Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.1
10

13/02/2018 13:50

Amsterdam

leuke rijschool

  • Evaluatie na examen
9

13/02/2018 11:28

Roosendaal

Ik heb mijn BE rijbewijs behaald via de ANWB en dit kan ik iedereen aanbevelen. Ze hebben zeer kundige instructeurs en zij hebben mij in een hele korte tijd erg veel kunnen bijleren. Ik ben dan ook in 1x geslaagd.

  • Evaluatie na examen
8

13/02/2018 10:01

Tilburg

Had een hele toffe eerste proefles. Vond het wel jammer dat ik alleen mocht sturen tijdens de proefles en achteraf hoorde dat mijn broertje ook proefles had gehad hier, maar hij uiteindelijk mocht remmen/gassen. Voor de rest was het prima! Top!

  • Evaluatie na proefles
8

13/02/2018 07:47

Rotterdam

Ik heb al veel in de proefles geleerd, de instructeur had veel geduld en legde alles goed uit. Ik ga hier dan ook veder lessen

  • Evaluatie na proefles
9

13/02/2018 06:17

Rijswijk

Wat jullie garanderen en dat is ook zo.

  • Evaluatie na examen
8

12/02/2018 22:33

Leiden

Relaxte coachende rij-instructeur die kort uitlegt en vooral laat oefenen.

  • Evaluatie na proefles
8

12/02/2018 19:27

Spijkenisse

Prima rijschool

  • Evaluatie na examen
9

12/02/2018 18:13

Leiden

Zeer snel reactie op mijn aanvraag, flexibele tijden om les in te plannen, duidelijke aanwijzingen van instructeur, prettige sfeer.

  • Evaluatie na proefles
10

12/02/2018 15:51

Amersfoort

Enorm vriendelijke rij-instructeur. Uiteindelijk was de prijs mij te duur maar de service was top !

  • Evaluatie na proefles
7

12/02/2018 13:37

Rotterdam

Ik vond dat je na de proefles enorm veel informatie kreeg. Ik had wel even de tijd nodig om dit te laten bezinken. Ik ben wel tevreden hoor.

  • Evaluatie na proefles
8

12/02/2018 13:14

Nieuwegein

goede rijschool, flexibel met het plannen van lessen.

  • Evaluatie na examen
9

12/02/2018 11:39

Rotterdam

Ik ben erg tevreden over de ANWB rijopleiding! Het is fijn dat je thuis of op school opgehaald kan worden, en als je ergens anders afgezet moet worden is dat meestal ook geen probleem. Mijn instructrice was erg geduldig en probeerde mij altijd op mijn gemak te stellen. Ook was het altijd gezellig in de auto!

  • Evaluatie na examen
8

12/02/2018 10:47

Amsterdam

Hele goede instructrice. Er is altijd tijd om nog een vraag te stellen of om een bepaald stukje weg nog eens te doen. Ook buiten lestijden bereikbaar via WhatsApp. Heel fijn!

  • Evaluatie na examen
8

11/02/2018 19:49

Rijswijk

De oorspronkelijke rijinstructeur was verhinderd, een andere instructeur nam zijn les over. Ondanks dat ik geen kennis heb kunnen maken met mijn toekomstige instructeur, was het wel fijn dat de proefles daardoor toch door kon gaan.

  • Evaluatie na proefles
9

11/02/2018 18:34

Rotterdam

Echt super, vriendelijk duidelijk precies wat je moet hebben voor je rijopleiding

  • Evaluatie na proefles
8

11/02/2018 18:04

Spijkenisse

Veel geduld

  • Evaluatie na proefles
10

11/02/2018 15:34

Sittard

Ik heb deelgenomen aan de proefles en ik vond het hartstikke goed, de rijinstructeur was duidelijk, geeft op tijd de advies en de uitleg.

  • Evaluatie na proefles
8

11/02/2018 14:54

Tilburg

Fijne rijschool! Rijlessen waren makkelijk in te plannen en ik had verder ook nergens problemen mee. Ik heb een leuke, prettige tijd gehad. Bedankt!

  • Evaluatie na examen
7

11/02/2018 09:42

Arnhem

Een prima opleiding met ervaren en zeer getrainde instructeurs. Echter, ik woonde wat verder weg en voor mij was het niet mogelijk thuis opgehaald te worden. Moest dus elke keer reizen alvorens de rijles begon. Buiten dat heh ik een hele leuke tijd gehad bij ANWB Rijopleidingen

  • Evaluatie na examen
8

10/02/2018 17:11

Rijswijk

Ze zijn heel geduldig en gunnen je de tijd die je nodig hebt.

  • Evaluatie na examen
9

10/02/2018 16:19

Naarden-Bussum

Erg goeie en fijne rijlessen.

  • Evaluatie na examen
9

10/02/2018 13:13

Alkmaar

Zeker kiezen voor deze rijopleiding als je niet zeker bent dat je in een keer slaagt

  • Evaluatie na proefles
8

10/02/2018 10:24

Rijswijk

Het is een meer dan goede rijschool, professionaliteit staat bovenaan. De adviezen over het vervolg van de opleiding waren zeer duidelijk. Alleen vond ik het jammer dat de rijinstructeur niet eerst een goed persoonlijk kennismakingsgesprek had gevoerd met mij waardoor het persoonlijk aspect te wensen over liet, maar dat is dan ook echt het enige verbeterpuntje! De instructeur was daarentegen heel erg rustig, en kon goed uitleggen - en dat is wat jou uiteindelijk laat slagen. Kortom: ik beveel deze rijschool zeker aan!

  • Evaluatie na proefles
4

10/02/2018 08:53

Eindhoven

De proefles ging erg goed, maar toch kreeg ik het advies om 45 lessen te volgen. Dat bizar hoge getal is pure geldklopperij. Ook te veel poeha. Ik wil geen gratis herexamen! Ik wil snel en degelijk leren rijden en in één keer slagen.

  • Evaluatie na proefles
9

10/02/2018 06:39

Zaandam

Perfecte proefles met goede instructeur !

  • Evaluatie na proefles
7

09/02/2018 16:36

Tilburg

rij instructeur was erg vaak te laat, ook werden lessen last minute af gezegd, ook net voor examen, dit veroorzaakte behoorlijk wat spanning net voor examen. Ook was hierdoor steeds tijd "over" die betaald was maar waar nog geen les voor was in gepland. Op t eind kwam dat gelukkig wel goed.

  • Evaluatie na examen
10

09/02/2018 13:16

Dordrecht

Deze cursus is voor mij op een prettige manier verlopen.

  • Evaluatie na proefles
7

09/02/2018 11:19

Santpoort

Aardige instructeur en goede lessen

  • Evaluatie na examen
8

09/02/2018 09:13

Purmerend

Top rijschool.

  • Evaluatie na examen
10

09/02/2018 08:06

Roosendaal

Na 40 jaar weer stoute schoenen aangedaan om weer achter het stuur plaats te nemen. Zeer onwennig. Maar instructeur stelde me op mijn gemak. Waardoor het ondanks na 40 jaar aardig goed ging (naar mijn gevoel)

  • Evaluatie na proefles
8

08/02/2018 20:19

Bergen op Zoom

Ze doen veel moeite voor het inplannen van de lessen. Je kan altijd terecht met vragen. Overstappen naar een andere instructeur is geen probleem. Duidelijke lessen!

  • Evaluatie na examen
10

08/02/2018 19:11

Amersfoort

De aanmelding ging vloeiend de theoricursussen waren duidelijk en goed maar vooral hoeveel fouten ik maakte me rij-instructeur had veel geduld met me wat zeker heeft geholpen

  • Evaluatie na examen
9

08/02/2018 18:37

Nieuwegein

E&R is een hele solide ANWB rijopleiding met een no-nonsense, flexibele en vooral klantgerichte aanpak met ervaren, rustige en professionele instructeurs.

  • Evaluatie na proefles
9

08/02/2018 17:50

Leiden

Prima instructeur, duidelijke instructies en geduldig.

  • Evaluatie na proefles
8

08/02/2018 17:19

Sneek

Ik vond de proefles erg leuk en leerzaam!

  • Evaluatie na proefles
9

08/02/2018 17:12

Leiden

Duidelijke aanwijzingen tijdens de les met een positieve houding (stimulerend) naar de kandidaat.

  • Evaluatie na examen
7

08/02/2018 15:47

Hoofddorp

Ze hebben ongelofelijk veel geduld, ook als je minder snel leert. Dat is heel prettig.

  • Evaluatie na examen
9

08/02/2018 13:09

Lelystad

Hele goede rijschool, zeer tevreden!

  • Evaluatie na examen
8

08/02/2018 10:15

Hoorn

Proefles was prima

  • Evaluatie na proefles
8

08/02/2018 09:40

Utrecht

Kundige en geduldige instructeur, weet je te motiveren. Rijschool is telefonisch goed bereikbaar. Vervolglessen waren wel eens lastig in te plannen.

  • Evaluatie na examen
2

08/02/2018 08:46

Barendrecht

Ik vond het contact met de rijinstructrice niet prettig, geen aandacht voor 'smalltalk' en kennismaking. Dit vind ik zelf belangrijk om je toch wekelijks met die persoon in de auto zit

  • Evaluatie na proefles
9

08/02/2018 07:48

Utrecht

Mijn rijinstructrice heeft me met haar nuchterheid, kalmte en humor het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had om mijn rijbewijs te kunnen halen. Ben dan ook een zeer tevreden klant en kan anderen deze rijschool van harte aanbevelen.

  • Evaluatie na examen
6

08/02/2018 06:20

Amsterdam

Ben heel blij dat ik kon switchen van instructeur en daardoor veel beter ben gaan rijden. Alleen jammer dat er in het begin zo'n groot gat tussen de rijlessen zat.

  • Evaluatie na examen
9

07/02/2018 20:57

Leiden

Dagtraining geboekt. Helaas door weersomstandigheden examen nietbdoorgegaan. Nieuw examen datum geboekt en extra lesuren gekregen zonder extra kosten. Top die flexibele instelling. Dank ANWB!

  • Evaluatie na examen
10

07/02/2018 13:58

Eindhoven

Na inschrijven voor het proefles ging snel gepland . En de rijinstructeur was vriendelijk en geduld hebben.

  • Evaluatie na proefles
10

07/02/2018 13:37

Santpoort

Waren leuke lessen door de instructeur, veel geleerd en gelachen.

  • Evaluatie na examen
8

07/02/2018 12:16

Leiden

Dankzij de instructies en richtlijnen van de ANWB-rijopleiding ben ik voor alles (dus theorie, tussentijdse toets en het rijexamen) in één keer geslaagd. Dat was niet gelukt zonder het eindeloze geduld van mijn geweldige instructeur. Het trefzeker pakket heeft daarnaast veel geholpen bij de voorbereiding op het theorie-examen; zeer nuttig!

  • Evaluatie na examen
9

07/02/2018 12:15

Bergen op Zoom

De ANWB biedt een goede rijopleiding en is flexibel met plannen. De instructeurs die ik heb gehad waren vriendelijk en vaardig in lesgeven. Ik heb een leuke ervaring gehad met mijn rijopleiding.

  • Evaluatie na examen
10

07/02/2018 11:58

Amsterdam

ik vond het wel goed

  • Evaluatie na proefles
8

07/02/2018 11:41

Eindhoven

De proefles was erg leuk, de instructeur erg aardig, vriendelijk met veel geduld.

  • Evaluatie na proefles