Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
9

20/01/2020 09:05

Barendrecht

Zorgvuldige ondersteuning in de voorbereiding en een zeer fijne en open cultuur. De uitleg was ruim voldoende zodat je precies weet waar en met wie je wanneer aan toe bent.

  • Evaluatie na proefles
9

19/01/2020 19:42

Amsterdam

Zeer tevreden over eerste rijles, moet nog het hele traject doorlopen maar tot nu toe erg fijne ervaring geweest

  • Evaluatie na proefles
5

19/01/2020 18:53

Nijmegen

Omdat het vaak heel druk is bij Wesseldijk heb ik ongeveer 10 verschillende rij instructeurs gehad in de 41 lesuren die ik heb gehad. Dit zorgde voor verschillende adviezen, die soms zelfs tegenstrijdig waren met elkaar. Ook krijg je minder duidelijke feedback, omdat de instructeurs niet goed je persoonlijke vordering kunnen volgen. Dit is niet bevorderlijk voor je zelfvertrouwen in de auto en voor je zin in de rijlessen. Daarbuiten waren vrijwel alle instructeurs vriendelijk en prettig om les van te krijgen, ondanks de enorme verschillen in lesmethoden.

  • Evaluatie na examen
8

19/01/2020 13:40

Barendrecht

- Die rijbewijs-app dient enkel als reminder voor je planning en heeft verder geen functie. - de mensen zijn vriendelijk. - er wordt iets te strikt vast gehouden aan beleid mbt bijzondere omstandigheden ivm eventueel afzeggen, dus niet 100% felxibel. - ivm reistijden arriveert de lesauto vaak enkele minuten later dan aangegeven, wat gecompenseerd wordt door enkele minuten later te arriveren bij de volgende leerling

  • Evaluatie na examen
6

19/01/2020 12:25

Amsterdam

ik heb een afspraak gemaakt voor een Rij Zeker traject van 2 1/2 uur. IK had hier wat meer van verwacht, zowel qua intake als qua begeleiding. Er werd niet gevraagd waar ik moeite mee had of waar ik aandacht aan wilde besteden Het kwam er op neer dat ik 2 1/2 rijles heb gehad. Ik had hier meer van verwacht

  • Evaluatie na proefles
8

19/01/2020 12:23

Nijmegen

Ik vond mijn proefles heel fijn en vertrouwd. Wat ik wel graag zou willen is misschien iets rustiger opstarten. Ik had verwacht dat ik in het begin alleen zou moeten sturen, of alleen gas en rem erbij maar ik begon meteen met sturen, gas, rem en schakelen. Dit alles wel met goede ondersteuning en mogelijkheid tot ingrijpen natuurlijk. Ik vond het hierdoor wel extra spannend. Misschien dat ik ook juist wel beter leer door een beetje in het diepe te worden gegooid, maar ik had graag iets rustiger opgebouwd.

  • Evaluatie na proefles
8

19/01/2020 11:36

Almere

Ik heb een zeer leuke leerzame proefles gehad , En kan het zeker aanraden na afloop maken ze meteen een schatting hoelang je ong nodig hebt.

  • Evaluatie na proefles
9

19/01/2020 00:45

Rotterdam

Difficult to schedule driving lessons during evenings or weekends due to unavailability of instructors. It would be good to have more options without the long wait time. I am unable to start my lessons after the trial.

  • Evaluatie na proefles
10

18/01/2020 17:08

Den Haag

Great school!

  • Evaluatie na examen
8

18/01/2020 14:45

Venlo Roermond

Goede rijschool! Zeer flexibel met waar en wanneer je begint met een rijles. De auto is zeer nieuw en reageert fijn wat het makkelijker maakt om er in leren te rijden. De instructies zijn duidelijk en er is goede feedback op wat je goed en fout doet. Daarbij krijg je bij de ANWB na afloop een paar mooie extra's zoals een autopakket voor beginners (denk aan ruitensponsje , parkeerkaart etc.) En een jaar gratis ANWB wegenwacht... Alleen de rij-instructeur kan af en toe wat te laat komen waardoor de les uitloopt. En als de persoon na jou ver weg woont kan het even duren voor je weer terug bent. Dus als je een druk leven hebt probeer er rekening mee te houden dat je altijd een half uur extra langer vrij hebt dan de rijles duurt... En hoop dat jou rij-instructeur niet een kwartier te laat jou komt ophalen wanneer je op praktijk examen moet! Niet zo prettig voor de stress management!

  • Evaluatie na examen
9

18/01/2020 13:31

Zwolle

Goede rijschool, fijne rijinstructeur

  • Evaluatie na examen
10

18/01/2020 12:07

Almere

Ik ben zeer tevreden over de ANWB Rijopleiding! Ik had een goede instructeur, die verstand had van zaken en ook de tijd nam om je iets uit te leggen. Ik zal hem zeker missen bij het autorijden!

  • Evaluatie na examen
8

18/01/2020 10:28

Tilburg

Fijn les gehad en in 1 keer geslaagd dus top!

  • Evaluatie na examen
9

18/01/2020 08:03

Nijmegen

Ik heb twee maanden geleden een herseninfarct gehad en dit betekent dat je een bepaalde periode geen auto meer mag rijden. In overleg met de neuroloog heb ik een beoordelingsrit bij rijschool Wesseldijk gevolgd die inzicht geeft in mijn rijvaardigheid en mij en de mensen in mijn omgeving ook het vertrouwen geven dat ik ook weer kan autorijden. De aanpak en de begeleiding door de rijinstructeur heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik kan iedereen, die hetzelfde als ik heb meegemaakt, aanraden om zijn of haar rijvaardigheid te laten beoordelen.

  • Evaluatie na proefles
9

17/01/2020 23:30

Groningen

BE Rijbewijs: Ik wist van tevoren niet goed wat ik kon verwachten. Daardoor ontstond er bij mij spanning. Die spanning was echt niet nodig. De instructeur voelde de spanning aan en probeerde mij gerust te stellen. Serieuze opmerkingen werden gecombineerd met humor. Hierdoor werd de spanning weggenomen. Alles werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd. Ik zou deze rijschool zeker aanraden. Ik kijk er zeker met een goed gevoel op terug.

  • Evaluatie na examen
8

17/01/2020 22:34

Roosendaal

Als ik slaag,super school

  • Evaluatie na proefles
10

17/01/2020 21:52

Arnhem

Goede eerlijke en duidelijke instructie, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een rustige, geduldige en vaktechnische instructeur. Heerlijke lunch. Goede begeleiding naar het examen. En in 1x geslaagd.

  • Evaluatie na examen
7

17/01/2020 20:20

Spijkenisse

Eerste indruk goede rijschoo, goede rijinstructeur, goede uitleg. Bedankt

  • Evaluatie na proefles
8

17/01/2020 18:51

Lelystad

Super fijne rijschool, altijd bereikbaar voor mijn vragen & de beste rij instructrice

  • Evaluatie na examen
10

17/01/2020 17:03

Groningen

ANWB rijschool is een professionele rijschool. De instructeurs zijn duidelijk in het uitleggen va de theorie- praktijk, en ze hebben veel ervaring. Hier zijn we super tevreden over hun manier van lesgeven!

  • Evaluatie na examen
10

17/01/2020 16:41

Purmerend

Netjes, vriendelijk, duidelijk, leggen situaties goed uit

  • Evaluatie na examen
9

17/01/2020 15:46

Eibergen Lichtenvoorde

Bij deze wil ik mijn rij-instructeur, Klaas, van rijschool Hartemink bedanken voor de fijne en leerzame lessen die ik heb gehad!! Dankzij de fijne en rustige begeleiding van mijn rijcoach heb ik alle examens in één keer gehaald! Ook als het wat minder goed ging hielp hij je er weer bovenop. Stap voor stap werd er gewerkt aan het halen van mijn rijbewijs wat ik erg fijn vond. De rust tijdens de lessen gaf mij meer zelfvertrouwen waardoor ik elke les met plezier heb beleeft! Na elke les werd er dan ook geëvalueerd over hoe de les was gegaan en waar we de volgende keer aan konden gaan werken. Dankzij het praktijkboek kon ik mij alvast voorbereiden op wat er de volgende les aanbod zou komen. Zo wist ik al wat ik die les kon verwachten en gaf het mij ook een stukje rust. Wat ook handig is, is dat als je het even niet meer weet je dit boek erbij kunt pakken. Alle behaalde resultaten werden in de app gezet waardoor je je eigen voortgang kon bekijken. Nogmaals super erg bedankt voor de leuke, maar vooral leerzame tijd Klaas!!

  • Evaluatie na examen
9

17/01/2020 14:55

Hoofddorp

Vanaf het begin goede begeleiding gekregen. Na de tussentijdse toets, aandachtspunten besproken en op getraind. Examen in 1 x gehaald!

  • Evaluatie na examen
8

17/01/2020 14:52

Eibergen Lichtenvoorde

Een uitstekende 1e praktijkles!

  • Evaluatie na proefles
10

17/01/2020 14:15

Nijmegen

Een geweldige rijschool!

  • Evaluatie na examen
10

17/01/2020 13:03

Rijswijk

erg tevreden!

  • Evaluatie na proefles
9

17/01/2020 12:06

Arnhem

Het was een leuke ervaring! Had voor het eerst in een auto gereden en werd erg op mijn gemak gesteld.

  • Evaluatie na proefles
9

17/01/2020 12:03

Rotterdam

Een hele fijne rijschool. Duidelijke lessen en top instructeurs! Met in het bijzonder Tony!!

  • Evaluatie na examen
7

17/01/2020 11:27

Deventer

Marco is een top instructeur, altijd in een goeie bui en duidelijk maar altijd ook wel een grapje of iets tussendoor maar het gene wat ik minder vond is het plannen enzo, soms had ik 3 weken geen rijles en dan wel weer of dan had ik mijn beschikbaarheid ingevuld en dan werd ik op dagen ingepland terwijl ik niet kon wat ik dus wel had doorgegeven en Marco loste dit zelf altijd goed op maar ik vond het wel irritant

  • Evaluatie na examen
7

17/01/2020 11:14

Santpoort

Een betrouwbare en fijne rijschool.

  • Evaluatie na proefles
9

17/01/2020 10:44

Sittard

Ik vond het bij de ANWB erg fijn om lessen te volgen vooral omdat er gewoon rustig werd geleerd met de auto om te gaan. samen met Aldjana.

  • Evaluatie na examen
9

17/01/2020 09:49

Rijswijk

Top rijschool, zou iedereen aanraden hier te komen rijden! Klantvriendelijk, behulpzaam alles wat je nodig heb.

  • Evaluatie na examen
9

17/01/2020 08:37

Roosendaal

Het was wel een leuke proefles. Mijn instructeur was heel vriendelijk,rustig en geduldig en dat vind ik heel belangrijk. En hij heeft echt dat kenmerk.

  • Evaluatie na proefles
5

17/01/2020 07:54

Alkmaar

Achteraf zwaar onder geadviseerd in lesuren, niet terugbellen wanneer wel beloofd, totaal 4 verschillende instructeurs gehad. Echter wel hele een fijne instructeur die mij heeft helpen slagen!

  • Evaluatie na examen
8

17/01/2020 00:26

Rijswijk

Tevreden over de planning en de rijles. Les was prettig en individueel op maat. Ik vond het echter onduidelijk wat ik waarvoor betaalde (voor een les of een totaalpakket). Ook vind ik het lastig dat ik bijna een uur moet reizen om bij de rijschool te komen i.p.v. voor de deur opgehaald te worden.

  • Evaluatie na proefles
8

16/01/2020 23:06

Ede

Door omstandigheden kwam het 1te contact moeilijk op gang, maar dat was gelukkig snel opgelost. Ik vond de theoriedag erg leerzaam dus ben ook erg blij dat ik daar naar toe ben gegaan om dingen op te helderen of meer duidelijkheid te krijgen over de regels. Ondanks dat ik door omstandigheden meerdere rij-instructeurs heb gehad. Ben ik heel blij dat mijn laatste insctructrische, die mij dusdanig heeft weten te sturen en coachen om mij praktijkexamen klaar te maken. Dat ik zowel mijn tussentijdsetoets als mijn praktijkexamen in 1X heb weten te halen. Mijn dank is groot omdat ik nu vol op aan het werk kan in mijn branche. Daarom hoop ik ook dat meerdere mensen net zo'n goede begeleiding en coaching krijgen om zo snel maar vooral veilig mogelijk mogen deel nemen aan het verkeer als automobilist. groetjes DGK

  • Evaluatie na examen
10

16/01/2020 19:35

Leiden

Dankzij Tom zijn duidelijke en heldere instructies en goede manier van het geven van feedback ging ik met vol vertrouwen het examen tegemoet. Gelukkig ben ik meteen geslaagd. Mede doordat Tom voldoende aandacht gaf aan de handelingen die niet goed uit de verf kwamen heb ik dit resultaat kunnen behalen. Daarnaast was het volgens van de les een leuke ervaring waar ik plezier aan heb beleefd.

  • Evaluatie na examen
8

16/01/2020 17:59

Alkmaar

Fijn dat ik mijn motor cursus ( wegens verkeerd gekozen, motorrijden past niet bij mij) om kon zetten naar BE. Dit noem ik klantvriendelijk.

  • Evaluatie na examen
10

16/01/2020 16:27

Groningen

Fijne rijschool, vriendelijke mensen!

  • Evaluatie na examen
8

16/01/2020 10:13

Arnhem

Mijn zelfvertrouwen was ik door omstandigheden helemaal kwijt, maar tijdens de rijvaardigheidstraining kwam de verloren zelfvertrouwen weer helemaal terug. De instructeur stelde me op mijn gemak en het idee dat er iemand in kan grijpen als het verkeerd gaat is zo rustgevend. Fijne en empatische man. Nu proberen vast te houden, want ik weet dat ik het nog steeds kan.

  • Evaluatie na proefles
10

16/01/2020 09:05

Rotterdam

Na 50 jaar rijbewijs volgde ik een opfristraining van 2 uur. Alle onderdelen van het rijden werden geoefend. Ik kreeg heldere feedback en bij de afronding twee heel belangrijke verbeterpunten. Om aan veel leeftijdgenoten aan te raden.

  • Evaluatie na proefles
9

16/01/2020 06:42

Arnhem

Was een zeer prettige ervaring.

  • Evaluatie na proefles
10

15/01/2020 22:48

Almere

My trial lession was fantastic, the instructor was very kind and patieant. He praised where it counted. I hope when I sign up to take lessions I can get the same instructor.

  • Evaluatie na proefles
7

15/01/2020 21:36

Utrecht

Het theoriepakket klinkt leuk, maar de speciale oefenexamens die nodig zijn om recht te hebben op het gratis herexamen theorie zijn veel moeilijker en vager dan de oefenexamens. Bijna onmaakbaar. Praktijkgedeelte was prima.

  • Evaluatie na examen
8

15/01/2020 20:14

Nijmegen

Anita was een topper. Veel geduld altijd en kon je gezellig mee kletsen. Vond het belangrijkste dat ze me op mijn fouten kon wijzen, maar wel het geduld had dat het soms wat langer duurde om die fouten op te lossen. Dank daarvoor

  • Evaluatie na examen
8

15/01/2020 17:49

Rijswijk

prettige rijschool. vriendelijke medewerkers. fijne en duidelijke instructeur.

  • Evaluatie na examen
9

15/01/2020 17:17

Gouda

die heb ik eigelijk niet

  • Evaluatie na proefles
10

15/01/2020 17:10

Hoofddorp

Echt de beste instructeur ooit! Heb er zoveel van geleerd. Zonder hem had ik het nooit in 1x kunnen halen. Heel sympathiek, leergierig & altijd vrolijk!

  • Evaluatie na examen
8

15/01/2020 14:44

Nieuwegein

Ik ben zeer tevreden over de rijschool, de rijlessen en de instructeur. Er was veel duidelijkheid en de instructeur had ook veel geduld. Verder ben ik ook in 1 keer geslaagd en klopte het aantal advies lesuren met hoeveel uur rijles ik uiteindelijk nodig had.

  • Evaluatie na examen
9

15/01/2020 14:29

Zaandam

Ik vond het heel fijn dat ik niet meteen de weg op moest maar in de simulator kennis heb gemaakt met de auto

  • Evaluatie na proefles