Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
2

28/03/2020 08:24

Alkmaar

Een duidelijker omschrijving wat de stof inhoud voor het examen. Dat is wat ik gemist heb

  • Evaluatie na proefles
9

26/03/2020 09:47

Lelystad

ANWB is de beste rijschool.

  • Evaluatie na proefles
10

24/03/2020 16:12

Eindhoven

Ik heb een aantal maanden les gehad van Frans van Deursen. Ik had al een Australisch rijbewijs maar het was al snel duidelijk dat ik nog aardig wat moest leren om met het drukke Nederlandse verkeer om te gaan. Het ging voornamelijk om het verbeteren van mijn kijkgedrag en anticipatievermogen en Frans heeft mij daarin zeer goed ondersteund. Hij wist altijd de goede oefeningen te verzinnen om mij uit te dagen en was geduldig (ook al had ik al drie keer de bewegwijzeringsborden richting Venlo gemist). Het geeft voldoening om elke volgende rijles weer zelfverzekerder in de auto te zitten. Daarnaast vond ik de rijlessen altijd leuk met Frans. Hij is een ontzettend aardige, vrolijke, en zeer kritische en oplettende rijinstructeur. Bedankt Frans!

  • Evaluatie na examen
9

24/03/2020 01:06

Gouda

Ik was blij verrast door de rust van de rij-instructeur en heb zijn manier van coachen als zeer prettig ervaren. Helaas kan ik door de Corona virus niet gaan starten met lessen, maar ga dit zeker doen bij deze rijschool na deze crisis.

  • Evaluatie na proefles
8

23/03/2020 18:10

Nieuwegein

erg aardige, flexibele en goede lesinstructeur gehad. Ook de mogelijkheid om lesuren in te plannen wanneer mij dat uitkwam zijn gehonoreerd.

  • Evaluatie na examen
8

22/03/2020 22:12

Almere

,proefles was erg zinvol

  • Evaluatie na proefles
10

22/03/2020 20:16

Goes

Duidelijk en goed advies. Een aanrader.

  • Evaluatie na proefles
1

22/03/2020 11:40

Helmond

Het was een aardige een vriendelijke instructeur maar dat was het. Ik wilden graag een spoedcursus en het eerste wat hij zegt ja dan begin je met 40 lessen want dat moet bij een spoedcursus. Terwijl ik vrienden heb die bij een andere ANWB ook een spoedcursus gedaan hadden en maar 20 lessen nodig hadden en bij verschillende andere rijscholen kon je ook gewoon een spoedcursus van 20 lessen krijgen. De prijs was ook heel onduidelijk er stond eerst een bedrag van rond de €1650 maar dat was door gestreept en een bedrag van over de € 2400 neer gezet zonder verdere uitleg. Dus het zijn daar in die vestiging gewoon vieze geldwolven.

  • Evaluatie na proefles
8

21/03/2020 17:02

Rijswijk

De proefles heb ik als heel fijn ervaren. De instructeur legde rustig uit wat we gingen doen, eenmaal op het oefenterrein legde hij de motor uit en mocht ik het erna zelf proberen.

  • Evaluatie na proefles
9

21/03/2020 14:36

Zwolle

Na een tijdje gestopt te zijn, ben ik weer verder gegaan met mijn rijlessen bij rijschool ANWB Zwolle. Hier heb ik altijd fijne en duidelijke communicatie mee gehad, en ook een erg fijne rijinstructeur die alles goed kon uitleggen.

  • Evaluatie na examen
8

20/03/2020 13:58

Roosendaal

leuke en duidelijke proefles!

  • Evaluatie na proefles
9

20/03/2020 10:53

Den Bosch

Goede instructeur, en flinke rit in en rond Den Bosch

  • Evaluatie na proefles
10

20/03/2020 09:24

Harderwijk

De proefles was top! Wel spannend, maar ze hebben alles goed uitgelegd met veel rust!

  • Evaluatie na proefles
8

20/03/2020 07:08

Den Bosch

Het was een leuke proefles. Ze legde alles goed uit. De rijinstructeur was rustig en duidelijk dat vond ik wel fijn. Ik zou het iedereen wel aanrader om hier te gaan lessen.

  • Evaluatie na proefles
10

19/03/2020 18:12

Almere

Goedemiddag Ten eerste wil ik melike die topper bedanken Voor alles wat ze heeft berijkt bij me Als angst haas en totaal geen zelfvertrouwen stapte ik de eerste keer de auto in En zij heeft dit er allemaal uit gekregen zonder haar hulp had ik dit niet gekunt Melike is een aanwinst voor het bedrijf En ik kan haar aan iedereen aanraden topper Bedankt voor alles melike En natuurlijk niet te vergeten wat Hans met zijn geweldig cursus heeft gedaan heb er veel aan gehad ook jij heel erg bedankt Hans Groetjes Chantal Segers

  • Evaluatie na examen
10

19/03/2020 17:32

Nijmegen

Ik vind het een fijne rijschool en ik hoop dat ik snel mijn rijbewijs kan halen.

  • Evaluatie na proefles
2

19/03/2020 15:26

Rijswijk

Rijlessen zelf waren prima. Wel 2x van rij instructeur moeten wisselen. Qua administratie etc een zware onvoldoende. De kosten kwamen niet altijd overeen en zo heb ik nog wat meer argumenten.

  • Evaluatie na examen
8

19/03/2020 14:02

Rotterdam

Ik heb een erg leuke proetles gehad. Vervelend dat de proefleslocatie zo uit de richting is en dat je niet hiervoor opgehaald kon worden. Daarnaast gezellige rijinstructeur gehad, hij ging er echter ontzettend snel doorheen - het is dat ik al 10 lessen ervaring heb, maar een ander had het nooit direct begrepen. Jammer dat er 38 lesuren voor nodig zijn bij mij, daar ik ALLES zelf heb gedaan, op 1 ingrijpmoment na. Inschatting lesvervolg mag daarom ook iets meer toegespitst worden op persoon :-). Verder was het een leuke les, zal hier zeker gaan lessen als mijn nodige lessen nog eens herzien worden.

  • Evaluatie na proefles
9

19/03/2020 11:30

Rijswijk

De proefles was goed, de rijcoach was rustig en duidelijk...heel prettig!

  • Evaluatie na proefles
8

19/03/2020 10:59

Groningen

Ik was was heel erg gespannend en mijn coach was geduldige en duidelijk dus ik ben hem dankbaar

  • Evaluatie na proefles
10

19/03/2020 09:51

Groningen

Ik heb proefles gehad bij deze rijschool. Ik was heel tevreden over de rijinstructeur. Hij had geduld en heeft de les goed uitgelegd.

  • Evaluatie na proefles
10

19/03/2020 07:23

Santpoort

Na een eerdere slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik hier goed terecht gekomen. Voor mij zijn de instructeurs het belangrijkste onderdeel van een rijschool en dat zit hier wel snor(fiets)

  • Evaluatie na proefles
10

18/03/2020 23:47

Lelystad

Aniel is een Top instructeur met veel geduld, en tips om het zo fijn mogelijk te laten verlopen de periode met hem in de auto. Super dankbaar dat hij mij met alles heeft geholpen

  • Evaluatie na examen
8

18/03/2020 22:39

Eindhoven

Mijn proefles was erg vroeg in de ochtend gepland en bij de aanvraag werd aangegeven dat ik 15 minuten van tevoren aanwezig moest zijn. Dit is in mijn optiek een logische vraag, maar om 7:45 was de rijschool nog niet open, waardoor ik even moest wachten. Zelf vond ik dit geen probleem, maar mogelijk is het handig om het kwartier mee te nemen met de openingstijden. Daarnaast kreeg ik een pakket aangeboden, waarvan het mij niet helemaal duidelijk was hoe de prijs opgebouwd was, en toen ik het thuis narekende vroeg ik me een aantal kosten nog af. Voor de uiteindelijke keuze was dit geen probleem, maar was mogelijk handig geweest om bijvoorbeeld uit te leggen dat er bij de examens ook een rijles wordt gerekend en hoe de prijzen van de theoriepakketten, zowel theorie als praktijk, in elkaar zitten. De vriendelijkheid was super goed en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, ook al zat ik voor het eerst in een auto achter het stuur. Fijn om tijdens de eerste les al te oefenen met schakelen en om naar de 3e versnelling te proberen voelde meteen al goed. De verwachting was snel duidelijk, maar bijvoorbeeld het letten op spiegels was iets wat niet echt naar voren kwam, terwijl dat veiligheidsaspect mijns inziens meteen van belang is. Wat de precieze inhoud van de lessen zal zijn was niet helemaal duidelijk, maar dat is niet rijschool afhankelijk.

  • Evaluatie na proefles
10

18/03/2020 21:43

Hilversum

Een hele fijne rijschool. Alles goed geregeld en mijn instructeur Goran is fantastisch. Bedankt kantoor en Goran!

  • Evaluatie na examen
8

18/03/2020 14:10

Roosendaal

Patrick heeft mij prima begeleid bij het vergaren van kennis voor een te volgen Road Captain Training. Helaas waren de anderhalf zo zwaar dat ik na afloop totaal de kluts kwijt was dat ik geen controle meer had op de motor en onderuit ging en later bleek een aantal ribben te hebben gebroken. Dit dus niets te maken met de capaciteiten van de instructeur.

  • Evaluatie na proefles
10

18/03/2020 12:05

Hilversum

Mijn oude rijschool stelde niks voor vergeleken met de ANWB. Ghasem is een top instructeur, rustig, netjes en erg duidelijk. Mede danzij hem met vlag en wimpel geslaagd. Petje af voor deze top instructeur. 10/10 is mijn cijfer voor hem! Top!

  • Evaluatie na examen
8

18/03/2020 09:00

Leiden

De proefles was een hele fijne introductie. Mijn instructeur was rustig en legde duidelijk uit en vertelde daarna wat ik allemaal kan verwachten van de rijopleiding terwijl al mijn vragen beantwoord werden.

  • Evaluatie na proefles
8

17/03/2020 11:09

Spijkenisse

Fijne proefles gehad.

  • Evaluatie na proefles
10

17/03/2020 09:55

Middelburg

erste proefrit 's avonds en ik kan zeggen dat ik dankzij je instructeur minder zenuwachtig was ik en een heel leuke avond proefles gehad

  • Evaluatie na proefles
9

17/03/2020 09:30

Rotterdam

Het was een fijne proefles, zeker een aanrader

  • Evaluatie na proefles
9

17/03/2020 07:39

Nijmegen

UITSTEKENDE les en PRIMA instructeur maar jammer dat er geen verlaagde motor beschikbaar was, ondanks aangeven van mijn lengte.

  • Evaluatie na proefles
9

16/03/2020 18:55

Amsterdam

Goede instructeur, goed gezien dat ik nog extra lessen nodig had. Heb het ook echt gehaald door hem.

  • Evaluatie na examen
9

16/03/2020 14:29

Nijmegen

Ik heb de dagopleiding met direct daarna examen gedaan voor aanhanger rijbewijs (E achter B). Mede vanwege de goede uitleg en het geduld van de rij instructeur ook in een keer geslaagd. Ik kan deze opleiding van de ANWB dan ook ten zeerste aanbevelen.

  • Evaluatie na examen
8

16/03/2020 12:53

Amsterdam

Mijn rijinstructeur was top. Soms iets te streng of het leek alsof hij wat ongeduldig was. Maar zijn lesstijl zorgde dat ik in 1 keer slaagde.

  • Evaluatie na examen
9

16/03/2020 11:30

Bergen op Zoom

Duidelijke rij-instructeur, geduldig en aardig. Locatie is makkelijk te vinden en auto's zijn zeer modern. pakketten zijn goed en duidelijk, beetje prijzig, maar je betaalt voor het merk. Ik wil bij een grotere aanbieder lessen vanwege slechte ervaringen in het verleden.

  • Evaluatie na proefles
9

16/03/2020 11:02

Groningen

Precies de vaardigheden verbeteren die na 53 jaar autorijden beter moesten

  • Evaluatie na proefles
8

15/03/2020 23:53

Hoofddorp

Ik had een rijzekertraining dus misschien zijn bovenstaande vragen en antwoorden hierop niet helemaal van toepassing. Ik vond 2,5 uur rijden wel erg lang voor iemand die niet zo zeker is van zichzelf achter het stuur.

  • Evaluatie na proefles
10

15/03/2020 16:48

Arnhem

goeie duidelijke les gehad voor BE rijbewijs. ik heb nog nooit met een aanhanger gereden. maar ben dankzij 1 goede les meteen geslaagd. een aanrader dus

  • Evaluatie na examen
5

15/03/2020 13:33

Nijmegen

Zou proefles van een uur krijgen. Na 3 kwartier was het gebeurd. Had nog nooit achter stuur gezeten en moest meteen achteruit rijden en de weg op. Tijdens de les moeite met sturen. De hele tijd zei ze stuur los laten. En duimen op het stuur. Was helemaal verkrampt. Gesprek van 1 minuut gehad. Op mijn vraag hoe de les ging antwoordde ze met slecht! En of ik mijn geld er wel voor over had. Goed voor mijn zelfvertrouwen maar niet heus. Ging al met weinig vertrouwen in de 1e les. Daarna 0,0 vertrouwen nog. Einde ANWB. Zoek elders rijibstructeur met empathie en rust.

  • Evaluatie na proefles
8

15/03/2020 12:37

Rotterdam

Een goede rijschool Hele goede rijinstructeur waar ik veel van heb geleerd ( ramazan) Heb mijn rijbewijs aan hem te danken En ik dank de anwb ook voor de nodige support

  • Evaluatie na examen
9

15/03/2020 11:29

Leeuwarden

Super fijne proefles gehad!

  • Evaluatie na proefles
8

15/03/2020 09:38

Eibergen Lichtenvoorde

Ik vond het een fijne proefles. Ik voelde mij er op mijn gemak en kreeg fijne uitleg.

  • Evaluatie na proefles
10

15/03/2020 09:28

Nieuwegein

Erg prettige proefles, al veel geleerd en word op jou niveau ingespeeld

  • Evaluatie na proefles
10

15/03/2020 08:48

Groningen

Gewoon zéér tevreden. Het directe contact, het doorverbinden met de de rijschool . Je kan duidelijk je wensen doorgeven waarin je in de opfriscursus aandacht aan wil besteden en wat je moeilijke punten zijn.

  • Evaluatie na proefles
7

14/03/2020 22:05

Arnhem

I am very thankful and grateful for my driving couch Wim meurs, his patience and motivational personality encouraged me to do my best.

  • Evaluatie na examen
9

14/03/2020 19:07

Den Bosch

Ik heb de zekerheidstraining gedaan om dat ik lang niet meer op de snelweg durfden te rijden. en dit heeft echt goed geholpen ik ga nu weer de snelweg op. Toppie

  • Evaluatie na proefles
3

14/03/2020 15:24

Doetinchem

Bij deze wil ik het volgde mededelen, Ik vond het niet prettig dat ik een te jong persoon had getroffen, ik heb zelf het liefst een man, als instructuur. Van Mw. kreeg ik geen ondersteuning ,en of zelfvertrouwen, geen of nauwelijks uitleg. Ik vond het geen prettige ervaring

  • Evaluatie na proefles
9

14/03/2020 12:24

Roosendaal

Ik heb mijn eerste proefles waar ik best wel zenuwachtig voor was in het begin als zeer prettig ervaren. De mensen zijn vriendelijk en stellen je echt op je gemak. Ik heb het rijden zelf daardoor alleen maar leuk gevonden.

  • Evaluatie na proefles
7

14/03/2020 08:37

Dordrecht

The instructor that helped me in proefles was good. He explained the instructions well and focused on me and the coaching process.

  • Evaluatie na proefles