Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
8

16/07/2019 11:54

Hoogeveen

Een fijne rijschool die mee wil denken als de vorderingen niet volgens de verwachtingen gaan. Met een aangepast voorstel voor het vervolg zijn de vorderingen langzaam maar gestaag de goede kant op gegaan tot ieders tevredenheid. Uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd! Bedankt voor jullie geduld en inzet.

  • Evaluatie na examen
9

16/07/2019 11:44

Rijswijk

ANWB is mijn beste keuze ooit gemaakt.

  • Evaluatie na examen
9

16/07/2019 10:44

Zutphen

Een echte aanrader als je snel en met vertrouwen je rijbewijs wilt halen!

  • Evaluatie na examen
10

16/07/2019 09:43

Utrecht

Goede prijs, goede rijschool. Ik ben erg tevreden met de ANWB.

  • Evaluatie na proefles
6

16/07/2019 09:14

Rotterdam

Ik vond het tegenvallen dat ik bij een kennismakingsles niet de eigenlijke docent had, maar een invaller. Ook vond ik het vreemd dat gewone lessen langervdurem dan de proefles. Dat geeft toch een heel ander beeld.

  • Evaluatie na proefles
10

16/07/2019 09:05

Rotterdam

Ik ben zeer te spreken over de lesstof, de autolessen en de toegewezen instructeur van de ANWB. Ik heb een rijinstructeur (Mehmet) gehad die mij op een duidelijke manier de lesstof van het autorijden heeft bijgebracht en direct aangaf aan welke rijvaardigheden nog gesleuteld moesten worden. Hierdoor heb ik in één keer mijn rijbewijs kunnen behalen.

  • Evaluatie na examen
6

16/07/2019 06:20

Leiden

Er werd niet geluisterd naar wat ik al kon. Ik heb aangegeven al te kunnen rijden inclusief schakelen. Maar het enige wat ik mocht doen was sturen

  • Evaluatie na proefles
9

15/07/2019 22:05

Venlo Roermond

De lessen waren altijd gezellig ! Ik heb het altijd als fijn ervaren.

  • Evaluatie na examen
2

15/07/2019 18:26

Hoorn

Aangevraagd voor een proefles in Hoorn voor het rijden in een automaat, dit was op dat moment niet mogelijk of ik de proefles kon gaan doen in Amsterdam, dit heb ik toen gedaan. Vervolgens na de proefles de vervolg stappen, bleek dat er in Hoorn geen automaat beschikbaar is, dus een probleem. Nu werd er gekeken of het toch mogelijk was om een automaat te regelen in Hoorn, ik zou hierover terug gebeld worden wat niet werd gedaan. Vervolgens zelf gebeld met het hoofdkantoor en deze gaat er nu voor zorgen dat ik wordt terug gebeld. Dus afwachten, wilde geld terug gestort krijgen was niet mogelijk omdat ik geen lessen ga volgen bij de ANWB wil wel lessen volgen maar dan moeten ze dit wel aanbieden? Wachten nu het vervolg van de ANWB af.

  • Evaluatie na proefles
9

15/07/2019 17:57

Eibergen Lichtenvoorde

Heel erg tevreden met mijn proefles, volg nu nog geen rijlessen hier door o.a. financiele situatie maar ga het zeker doen zodra ik kan. Het was een ervaring om aan te raden

  • Evaluatie na proefles
8

15/07/2019 17:07

Alkmaar

Top rijschool

  • Evaluatie na examen
10

15/07/2019 14:56

Eindhoven

ANWB offers professional instructors, structured lessons, weekend and after working hours lessons. The instructors are friendly, gave clear instructions, patience, great coaches! Excellent value for money.

  • Evaluatie na examen
8

15/07/2019 14:24

Dordrecht

Wierks is een goede rijschool. Alles word duidelijk uitgelegd.

  • Evaluatie na proefles
7

15/07/2019 13:41

Amsterdam

Ik heb les gehad van veel verschillende instructeurs. Hierdoor goed kunnen zien wie goed en minder goed les gaf.

  • Evaluatie na examen
10

15/07/2019 13:34

Rijswijk

Mijn rijervaring was met Ugur, erg veel geduld. Hij legt goed en duidelijk uit en is erg vriendelijk. Ook nog eens gezellig. Ik ben veilig en wel geslaagd!

  • Evaluatie na examen
7

15/07/2019 13:23

Barendrecht

Ik ben positief over mijn rijlessen. Ik heb les gehad van drie instructeurs en ik vond ze allen goed lesgeven. De meeste lessen heb ik gevolgd bij Thomas. Hij heeft een heel rustige en geduldige manier van lesgeven, wat ik heel fijn vond. De rijschool zelf vond ik helaas qua organisatie soms te wensen overlaten. Ook was het soms lastig lessen plannen, omdat alles snel is volgeboekt (wellicht ivm te weinig instructeurs).

  • Evaluatie na examen
9

15/07/2019 11:58

Harderwijk

With the completion of the (proefles) you know where you stand wrt your chance of succeeding for the practicle exam. Great to have peace of mind as to what next.

  • Evaluatie na proefles
8

15/07/2019 11:12

Dordrecht

Bij binnenkomst voor mijn proefles viel mij meteen op dat de mensen vrolijk zijn en alle vragen meteen beantwoorden. De instructeur legt heel duidelijk uit waar je op moet letten!hij legt goed de motor uit en ook gelijk wat en struikel punt zou zijn bij het examen. De proefles is zeer goed bevallen en ik zal bij de ANWB mijn rijbewijs gaan halen.heb er zin in!

  • Evaluatie na proefles
8

15/07/2019 10:53

Amersfoort

Ik heb mijn rijopleiding als zeer prettig ervaren. In het bijzonder heb ik de rij-instructeur als zeer bekwaam en zijn wijze van coachen als heel prettig en leerzaam ervaren.

  • Evaluatie na examen
9

14/07/2019 19:06

Dordrecht

Ik heb nooit een feedback gelezen van anderen, ik zou zonder twijfel het aanbieden aan vrienden of willekeurige mensen die een rijschool zoeken.

  • Evaluatie na examen
9

14/07/2019 13:15

Eindhoven

Goede uitleg, vriendelijk personeel, eerlijk.

  • Evaluatie na proefles
9

14/07/2019 13:10

Spijkenisse

Zeer goede rijinstructeur , die erg goed uitleg geeft en rustig is

  • Evaluatie na examen
8

14/07/2019 11:17

Leiden

Pas na één proefles kan ik nog geen gefundeerd oordeel geven over de rijschool, maar de eerste kennismaking belooft veel goeds. Vond met name de rust en deskundigheid van de instructeur prettig.

  • Evaluatie na proefles
9

14/07/2019 10:46

Nieuwegein

Was geen proefles maar een opfriscursus

  • Evaluatie na proefles
9

13/07/2019 16:19

Naarden-Bussum

Een top begeleiding, adviezen en hulpzaamheid tijdens mijn lessen gehad. Met vragen waren ze direct aanwezig en konden ze me direct helpen! Een top team.

  • Evaluatie na examen
8

13/07/2019 16:08

Alkmaar

Goede uitleg instructies proefles,vriendelijke rijinstructeurs.

  • Evaluatie na proefles
8

13/07/2019 15:53

Rotterdam

Een heel prettige eerste kennismaking met het lessen. Een goede, geduldige en helder uitleggende rijinstructeur!

  • Evaluatie na proefles
9

13/07/2019 11:46

Leiden

Wat ik erg fijn vond van de ANWB rijlessen, is de snelle reactie op e-mails. Dit zorgt voor een snelle communicatie en veel duidelijkheid. Ook vond ik het rijden met mijn rij instructeur (Hakan) heel prettig. Hij is goed in het geven van aanwijzingen/tips en is geduldig. Dit zorgde voor een heel fijne sfeer in de auto waarbij ik me op mijn gemak voelde en ik het beste uit mijn rij "kunsten" kon halen.

  • Evaluatie na examen
5

13/07/2019 10:36

Nijmegen

Ik vond de rijinstructeurs aardig en capabel, maar het geheel vaak wat onprofessioneel en inflexibel. Bij mijn proefles begonnen we tien minuten te laat. Het excuus wat de instructeur gaf was dat de planning heel strak was, maar ik zag diegene gewoon kletsen in de kantine (en 9:00 's ochtends is ook niet echt pauzetijd). Verder krijg je soms ineens een smsje dat je tien minuten eerder klaar moet staan, terwijl ik dat soms niet kon in verband met andere afspraken. Verder kan je een les tot maximaal 48 uur van tevoren afzeggen. Ik vroeg toen wat je moet doen als je ziek bent, en toen was het antwoord dat je hem dus 48 uur van tevoren moet afzeggen. Dat vind ik persoonlijk niet heel realistisch. Verder werd er tegen me gezegd dat ik alleen nog de puntjes op de i moest zetten qua rijden voor ik examen kon doen en toen werd me aangeraden om nog 15 tot 20 lesuren te draaien. Dat is enorm veel als je uitgaat van 45 uur voor een student gemiddeld om zijn of haar examen te halen. Een beetje gek om dan eerst te zeggen dat het echt alleen nog om de puntjes op de i gaat.

  • Evaluatie na examen
10

13/07/2019 08:32

Maastricht

Er werd eerst kennis gemaakt en uitgelegd wat we gaan doen. Na de 1ste proefles werd er gesproken over welke mogelijkheden we het pakket konden samen stellen. Er zat geen druk achter en niks moet. Een zeer geslaagde dag, toppie ANWB

  • Evaluatie na proefles
8

13/07/2019 06:08

Rotterdam

Een ANWB Rijzeker cursus is echt een aanrader. Als je niet zeker bent achter het stuur is het heel fijn om die momenten waar je niet zeker bent op te zoeken zodat de angst minder wordt. Heel fijn dat die mogelijkheid er is.

  • Evaluatie na proefles
9

13/07/2019 00:26

Dordrecht

Ik ben enorm tevreden over de lessen. Ik ben overgestapt naar een andere instructeur en dat kon gelukkig zonder problemen. Het is een wat duurdere rijschool maar dat is het zeker waard! Goed geregeld en vriendelijk personeel!

  • Evaluatie na examen
7

12/07/2019 23:01

Breda

Wim, bedankt!

  • Evaluatie na examen
7

12/07/2019 22:38

Rijswijk

Erg fijne proefles gehad met een leuke rij-instucteur die je je echt op je gemak liet voelen. Verder alles vrij duidelijk. Alleen de prijzen zijn iets aan de hoge kant.

  • Evaluatie na proefles
8

12/07/2019 21:21

Alkmaar

Zeer tevreden met Hoekstra/ANWB. Heb 6 jaar geleden mijn rijbewijs voor de auto gehaald bij hoekstra, hier heb ik goede herinneringen aan. Zodoende heb ik ook voor Hoekstra/ANWB gekozen voor mijn motor rijbewijs.

  • Evaluatie na proefles
9

12/07/2019 19:43

Rotterdam

de proefles was top, ik was een beetje uit het veld geslagen door de hoeveelheid lessen die ze me adviseerde maar ga ze wel doen. eerst even theorie halen

  • Evaluatie na proefles
8

12/07/2019 18:44

Eibergen Lichtenvoorde

zeer goede service

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2019 17:49

Rijswijk

Alles top. Vriendelijke personeel en instructeur die veel humor heeft en zich vooral door diverse trainingen in je situatie kan verplaatsen en hieruit de vervolgacties waarnemen. Toch 2 minpuntjes. De prijs is de hoogste tijdens mijn zoektocht. Omdat ANWB zich bezighoud met verkeer op meerdere gebieden, lijkt mij dit wel te proberen waard. Uiteindelijk zeker niet terleurgesteld. Je krijgt kwaliteit voor je geld. Daarnaast heeft de ANWB naar mijn mening te weinig rijinstructeurs. Planningen zitten vaak vol en is niet flexibel.

  • Evaluatie na examen
10

12/07/2019 16:48

Leeuwarden

Het aantal aanbevolen lessen na de proefles bij Paul kwam precies overeen met wat nodig was. Daarna zeer plezierige lessen gehad bij Rinze. Dank daarvoor! Ik zal niet rijden zonder bonuspunten te scoren.

  • Evaluatie na examen
8

12/07/2019 16:40

Rijswijk

Heb de spoedcursus van anwb gevolgd. Ik wist niet eens hoe de auto aan moest. Maar na twee weken heb ik zoveel geleerd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald heb.

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2019 16:36

Utrecht

Heb de rijlessen als zeer positief ervaren met instructeur Leroy! Hij nam de tijd voor uitleg en het contact verliep op een leuke manier . resultaat: Geslaagd! 😉

  • Evaluatie na examen
8

12/07/2019 16:32

Santpoort

Ik heb de lessen van Chantal altijd als zeer prettig ervaren. De lessen waren altijd duidelijk en als ik een vraag had nam ze altijd de tijd om het goed uit te leggen. Daarnaast voelde ik me vanaf moment 1 op me gemak bij Chantal, hierdoor heb ik in 1 keer mijn praktijkexamen gehaald. Ik vond het praktijkboek en de app een fijne structuur brengen in de lessen, hierdoor kan je jezelf voorbereiden op de lessen en deze optimaal benutten.

  • Evaluatie na examen
10

12/07/2019 16:29

Nieuwegein

Aanhanger rijbewijs gehaald bij Kevin (locatie Utrecht) 3 uur les en examen erachter een met vlag en wimpel geslaagd. Kevin bedankt!

  • Evaluatie na examen
10

12/07/2019 16:25

Dordrecht

Super goede ervaring, in 1x geslaagd met dank aan de rust en vriendelijkheid van de rij-instructeurs Gerrit en Peter.

  • Evaluatie na examen
7

12/07/2019 15:24

Santpoort

Super goede rijschool. Alleen wat moeilijk om lessen in te plannen.

  • Evaluatie na examen
8

12/07/2019 14:34

Amsterdam

Een grote rijschool heeft voordelen en nadelen. In mijn geval waren de voordelen (ervaring, mogelijkheden) het belangrijkst

  • Evaluatie na examen
10

12/07/2019 13:57

Maastricht

Fijne rijcoach, degelijke en mooie lesauto. Ik zou de ANWB altijd aanraden als rijschool!

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2019 13:40

Zwolle

Het eerste contact was al een succes. Ik heb telefonisch contact gezocht om me aan te melden voor de motor opstapdagen. Ik vond het personeel aan de telefoon erg enthousiast en de wijze van communicatie plezierig. Het inplannen van de lessen was geen probleem ondanks mijn beperkte beschikbaarheid. Mijn Rijinstructeur was erg rustig en gaf duidelijke instructies en attendeerde mij op de aandachtspunten. Ook de voorbereiding op de examens was erg goed.

  • Evaluatie na examen
10

12/07/2019 12:30

Rotterdam

Bij de anwb kreeg ik echt het gevoel dat er de tijd voor me werd genomen. Alles was altijd goed geregeld en heel duidelijk.

  • Evaluatie na examen
9

12/07/2019 11:59

Amsterdam

De proefles was erg toegankelijk en duidelijk. Een fijn ontvangst en goede uitleg door de instructeurs. Ik heb lang op de motor kunnen zitten en al een paar oefeningen kunnen proberen. Met een grote glimlach stapte ik na de proefles weer van de motor!

  • Evaluatie na proefles