Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
10

03/12/2020 15:41

Hoofddorp

Rijden ging niet goed ik was veel te nerveus ben niet meer in staat om auto te rijden helaas ik ben te angstig geworden

  • Evaluatie na proefles
8

03/12/2020 15:18

Bergen op Zoom

De instructeur was vriendelijk, behulpzaam, rustig en geduldig en coachte2 goed

  • Evaluatie na proefles
9

03/12/2020 14:45

Utrecht

Ik heb les gekregen van Etienne en ik heb dat als geweldig ervaren. Hij heeft empathie en heeft mij het zelfvertrouwen gegeven wat ik nodig had. Hij is goed aan mij gematcht en dat was fijn. Ik heb het volle vertrouwen dat ik echt goed heb leren auto rijden. Zonder hem had ik het nooit gered!

  • Evaluatie na examen
8

03/12/2020 13:08

Eibergen Lichtenvoorde

Erg vriendelijk en fijne rijschool. Altijd de juiste ondersteuning gehad en altijd fijn gevoeld tijdens het rijden. Er was altijd plek voor de juiste hoeveelheid rijlessen. Top gedaan!

  • Evaluatie na examen
10

03/12/2020 12:32

Amsterdam

Top! Goede begeleiding en fijne en leerzame rijlessen.

  • Evaluatie na examen
10

03/12/2020 12:29

Venlo Roermond

Super rijopleiding, vriendelijke instructeurs en je wordt snel geholpen.

  • Evaluatie na examen
8

03/12/2020 12:08

Rotterdam

Ik heb de proefles goed ervaren. Na de uitleg over pakket/les keuze hebben ze me alles duidelijk uitgelegd! Enige wat ik iets minder vond is dat ik een andere proefles instructrice had dan die ik nu ga krijgen.

  • Evaluatie na proefles
10

03/12/2020 11:23

Eibergen Lichtenvoorde

Het waren altijd leuke lessen met Mien, ik ga de gezelligheid wel missen. 😉

  • Evaluatie na examen
8

03/12/2020 10:54

Dordrecht

hele fijne lessen bij lars gehad, soms streng maar daar leer je het best van

  • Evaluatie na examen
9

03/12/2020 09:21

Utrecht

Leuke proefles en super informatief!

  • Evaluatie na proefles
10

03/12/2020 09:07

Den Haag

Ik vond de planning en de rijlessen erg fijn. Ook als de planning veranderd moest worden was de ANWB daar erg soepel in. De rijlessen zelf waren erg prettig omdat mijn instructeur Radj altijd rustig en kalm bleef, en mij precies kon vertellen wat- en hoe we dat gingen doen.

  • Evaluatie na examen
7

03/12/2020 08:30

Utrecht

De IT-systemen van ANWB en E&R sluiten blijkbaar niet op elkaar aan, waardoor ik telkens verkeerde informatie ontvang en ANWB blijkbaar niet goed op de hoogte is van het verloop van mijn ‘cursus’. Er waren al problemen met de registratie van mijn betaling, het behalen van mijn theoretische examens werd niet of onjuist geregistreerd, ik ontving vorige week de informatie dat mijn lessen door een andere instructeur zouden worden gegeven (Youri ipv Inge, maar deze Youri is helemaal niet meer in dienst bij E&R), ik heb géén proefles gevolgd (en kan dus deze enquete moeilijk invullen) enz. Kortom, hoewel ik E&R zeer professioneel en vertrouwenwekkend vind, is er in de organisatie en informatieuitwisseling met ANWB (of vice versa!) nog aanzienlijk veel winst te behalen.

  • Evaluatie na proefles
10

03/12/2020 08:17

Rijswijk

Erg fijne ervaring 🙂

  • Evaluatie na proefles
7

03/12/2020 06:06

Alkmaar

Beetje lastig om een review te schrijven over een proefles die relatief kort duurt, maar de ervaring was positief.

  • Evaluatie na proefles
7

02/12/2020 20:04

Assen

Ik had een fijne eerste proefles. Ik had geen ervaring, daar ging de instructeur goed mee om.

  • Evaluatie na proefles
10

02/12/2020 19:13

Rotterdam

Als je rijinstructeur ziek meld of niet opdagen kan komen, er is toch een andere rijinstructeur die haar of hij kan vervangen.

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2020 18:56

Venlo Roermond

Top rijschool

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2020 17:53

Rotterdam

One word describe my experience during my lesson with ANWB Rotterdam is Professional. Always on time. My Instructure is very professional and give different way to explain until I understand why this and that. Clear lesson and with structure. Its worth every peny and time I spent!!

  • Evaluatie na examen
8

02/12/2020 17:33

Amsterdam

Heb me motor rijbewijs met instructeur Jan. Heel tevreden en is aan te raden om bij hem te gaan lessen.

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2020 17:31

Nijmegen

Heb mijn motorrijbewijs A mogen halen bij de uitstekende lesschool. Instructies waren duidelijk, lessen waren flexibel in te delen, verzetten van lessen ook op kort termijn geen probleem. Vriendelijke instructeurs die weten waar ze mee bezig zijn.

  • Evaluatie na examen
8

02/12/2020 16:43

Nijmegen

Goede duidelijke uitleg, contact opnemen met de rijschool kan lang duren en geduldige rijcoaches.

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2020 16:30

Rijswijk

Hele relaxte instructeur. Alles lekker kort en krachtig, houden we van.

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2020 14:56

Nijmegen

Heel erg bedankt voor de fijne lessen Yvvone. Ik heb goeie lessen gevolgd.

  • Evaluatie na examen
9

02/12/2020 14:30

Utrecht

Hele fijne ervaring gehad met ANWB. Telefonisch contact was altijd snel en alles was goed geregeld. Brandy was een hele goede instructeur die er voor heeft gezorgd dat ik klaar was voor het examen en om veilig de weg op te kunnen.

  • Evaluatie na examen
9

02/12/2020 14:29

Leiden

Ik ben op een wat latere leeftijd gaan lessen (40 jaar). Mijn instructeur Hakan heeft mij tijdens de lessen de ruimte gegeven die ik nodig had om weer te leren. Hij heeft geduld, is reflectief en heeft de kwaliteit om je op je gemak te stellen. Uiteindelijk heeft hij mij geholpen richting een faalangst examen waardoor ik mijn rijbewijs heb gehaald. Hij kan goed zien wat er nodig is en heeft geen mij geen moment het gevoel gegeven dat faalangst iets raars is.

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2020 13:54

Zaandam

Top rijschool en vooral leuke instructeurs. Fijn en vriendelijk geholpen worden is belangrijk en daar zijn ze heel goed in!

  • Evaluatie na examen
9

02/12/2020 12:35

Eindhoven

Super fijne rijschool! Ideaal dat ze altijd direct te bereiken zijn en je heel makkelijk je lessen kunt wijzigen. Tijdens de lessen altijd hele gezellige gesprekken gehad en heb er nooit tegenop gekomen om rijles te hebben!

  • Evaluatie na examen
8

02/12/2020 12:28

Tilburg

Fijne rijschool. Ik kon snel starten nadat ik me had opgegeven. De rij-instructeur vond ik erg prettig. Kortom ik kan de rijschool van harte aanbevelen

  • Evaluatie na examen
9

02/12/2020 12:25

Groningen

Ik ben erg tevreden. Een hele fijne manier van lesgeven.

  • Evaluatie na examen
10

02/12/2020 10:51

Amsterdam

Leuke rij school met heel veel plezier motor rijles gehad goeie instructeurs ook een leuke bijkomstigheid is dat de rijschool vlak bij de grote melk koe van de overheid is genaamd het cbr Waardoor je bekend word met het exsamen gebied wat in mijn ogen een groot voordeel is

  • Evaluatie na examen
5

02/12/2020 09:34

Hilversum

Na het afronden van het eerste lespakket wordt het vervolg in aantal lessen en de kosten heel onduidelijk. De tussentijdse toets vervalt en je krijgt alleen een gratis herkansing als je een nieuw pakket met lessen koopt. De flexibiliteit in lesplanning is erg afhankelijk van welke instructeur je hebt. Het is een veel langer en duurder traject geworden dan in eerste instantie werd ingeschat en dat was al het ruimste pakket. De wisseling in instructeur (niet onze keuze) heeft hier zeker aan bijgedragen. ANWB is misschien een gedegen keuze, maar wel een kostbare keuze.

  • Evaluatie na examen
9

02/12/2020 08:25

Den Haag

In verband met rijangst besloot ik na 20 jaar weer een rijles te nemen. De rijinstructeur was zeer empathisch, heel rustig en legde me alles heel goed uit waar ik op moest letten. Ik ben zeker van plan om binnenkort weer een les in te plannen.

  • Evaluatie na proefles
10

02/12/2020 08:05

Arnhem

Gezien Mijn Leeftijd < En De Lol Van Het Auto Rijden , Heb Ik Nou Een Maal Deze Lessen Nodig .

  • Evaluatie na proefles
6

02/12/2020 07:51

Nijmegen

Prettige rijinstructeur met geduld. Geeft duidelijk en rustig aan welke handelingen je moet verrichten. Ik heb mijn proefles als zeer prettig ervaren.

  • Evaluatie na proefles
4

01/12/2020 17:19

Tilburg

Te grote organisatie en alles gaat via via en niet rechtstreeks met de instructeur. Dat is dus niet prettig. Verder hadden we veel meer lesuren nodig en meer kosten dan was verkocht door de anwb.

  • Evaluatie na examen
9

01/12/2020 17:08

Groningen

Goede rijschool, aardige en goed begeleidende instructeurs. Kwaliteit van lessen en belang van veiligheid staan hoog in het vaandel. Erg tevreden!

  • Evaluatie na examen
9

01/12/2020 16:31

Eibergen Lichtenvoorde

Twee instructeurs gehad, super vriendelijke en gezellige mensen. Geven goede aanwijzingen en luisteren echt naar je. Ze hebben de tijd om dingen te oefenen en proberen je zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook was de overdracht tussen de instructeurs goed! Het is vooral een aanrader als je niet in het standaard plaatje past, want ze kijken echt naar wat jij nodig hebt!

  • Evaluatie na examen
9

01/12/2020 16:02

Den Haag

Ik heb heel veel geleerd met Ruud; hij heeft mij goed voorbereid voor het praktijk exaam. Ik heb mijn rijbewijs de eerste keer gehaald !

  • Evaluatie na examen
9

01/12/2020 15:06

Breda

Ik heb in Breda een proefles gehad voor mijn motorrijbewijs. Ik werd zowel bij het inplannen als bij ontvangst ontzettend vriendelijk te woord gestaan. De locatie is prima te bereiken en heeft vlakbij een oefen terrein. De instructeur is een ontzettend vriendelijke en kundige man. Hij legt alles goed uit, neemt de tijd voor vragen en dat alles op een leuke ontspannen manier. Al met een echt een aanrader en het heeft zeker mijn besluit om mijn rijbewijs te halen positief beinvloed!

  • Evaluatie na proefles
10

01/12/2020 13:37

Deventer

Uitstekende rijschool. Erg bekwame, ervaren instructeurs. Een aanrader als je goed, snel en veilig wilt leren rijden. Elk traject van de lessen wordt goed uitgewerkt. Van begin tot eind krijg je goede begeleiding. De rijschool biedt alle soorten vervoerbewijzen aan. Je merkt dat de instructeurs hun werk serieus nemen, erg deskundig zijn en precies weten hoe ze jou moeten begeleiden om zo goed mogelijk te leren rijden.

  • Evaluatie na examen
9

01/12/2020 12:15

Arnhem

Super fijne rijschool met instructeurs die je op gemak laten voelen in de auto!

  • Evaluatie na examen
9

01/12/2020 11:57

Arnhem

Hele fijne en geduldige instructrice met wie ik veel gezelligheid heb gehad en die me ook goed geholpen heeft. Het plannen van rijlessen was erg simpel en duidelijk.

  • Evaluatie na examen
10

01/12/2020 10:42

Arnhem

Ik heb ontzettend leuke en leerzame lessen gehad bij Erkan.

  • Evaluatie na examen
10

01/12/2020 10:06

Breda

Ronald, topinstructeur. Ontzettend veel geduld, goede en heldere instructies, vriendelijk, kan goed vertellen. Jammer dat ik geslaagd ben..... 😉 waren leuke lessen!

  • Evaluatie na examen
9

01/12/2020 09:27

Dordrecht

Wierks is een begrip. Ik snap waarom: heel professioneel en heel erg gericht op de persoon, als onderwijs

  • Evaluatie na proefles
8

01/12/2020 07:25

Den Haag

Ik ben vanaf het begin tot het eind goed begeleid met veel rust en een duidelijke uitleg. Dit heeft mij geholpen om in 1 keer mijn rijbewijs te halen. Ik kan ANWB rijschool zeker aanbevelen.

  • Evaluatie na examen
10

30/11/2020 20:44

Zutphen

Nee

  • Evaluatie na proefles
10

30/11/2020 19:25

Roosendaal

Fijne rijschool met vriendelijk personeel, een aanrader om hier te lessen

  • Evaluatie na examen
8

30/11/2020 17:03

Den Haag

We zijn er nog niet uit of we voor schakel of geen schakellessen gaan, daarnaast wil mijn dochter eerst nog haar examens afmaken. Maar dan gaan we beslissen, wel goede indruk gekregen van ANWB

  • Evaluatie na proefles
10

30/11/2020 16:09

Santpoort

Fantastisch, zeker doen.

  • Evaluatie na examen