Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
9

28/09/2020 09:34

Helmond

De goede uitleg over het rijden, verbeterd je rijstijl

  • Evaluatie na proefles
10

28/09/2020 08:19

Leeuwarden

Nette rijschool, uitstekende instructeur

  • Evaluatie na examen
8

27/09/2020 17:26

Amsterdam

Vijf verschillende instructeurs gehad tijdens de lessen. Sommige in dienst van de anwb en andere zzp'ers via de anwb. Over het algemeen waren ze allemaal zeer vaardig en heb ik veel van hen alle geleerd. Wel gingen sommige anders om met het wel of niet invullen van de leskaart. Dit maakte het voor de volgende instructeur lastig om een inschatting te maken van mijn vaardigheden. Maar al met al zeer kundige instructeurs.

  • Evaluatie na examen
8

27/09/2020 16:33

Barendrecht

Ik had steeds een andere instructeur, omdat diegene of niet meer werkte, ze die dag niet werkt. Ik had zelfs een nieuwe op de dag dat ik mijn praktijk examen had. Een paar lessen werden op diezelfde dag afgezegt of verplaats naar een andere tijd of datum (wat ook eerder had gekund, want dat moeten wij wel doen). Maar veder vind ik het een goede rijschool.

  • Evaluatie na examen
8

27/09/2020 12:22

Leeuwarden

Prima proefles gehad, ze kunnen goed meten in hoeverre je het rijden begrijpt.

  • Evaluatie na proefles
8

27/09/2020 10:46

Zaandam

Goed georganiseerde rijschool en prettige rij-instructeur

  • Evaluatie na examen
10

26/09/2020 19:30

Utrecht

De opleiding was fijn en helder. De communicatie via de mail en de app verliep vlot en was altijd erg duidelijk. Als je vragen had kon je altijd terecht bij de ANWB die je ook goed helpen. Daarnaast was mijn rij instructeur Amer een topper. Met veel rust, eerlijkheid en positiviteit gaf hij les en steun tijdens de rijlessen en daarbuiten (examens ect). Ook was hij erg flexibel qua tijden wat prettig was voor mijn planning. Al met al een aanrader en op een fijne manier het autorijden geleerd!

  • Evaluatie na examen
8

26/09/2020 18:07

Hilversum

My instructor Hans was teaching in a relaxing and a friendly way so that I could ease my nervousness during the lessons.

  • Evaluatie na examen
10

26/09/2020 12:08

Nijmegen

Fijne rijles gehad, duidelijk en opbouwend.

  • Evaluatie na proefles
10

26/09/2020 11:09

Den Haag

Ik vind de begeleiding heel goed tijdens het rijden. Het is duidelijk wat je kan verwachten van de lessen. Het kantoor was altijd bereikbaar en je werd geduldig geholpen. De rij-instructeur had alle geduld en kon ook rustig aangeven wat beter moest. Het praktijk boek zou ik zeggen is enorm handig voor mensen die voor het eerst gaan rijden.

  • Evaluatie na examen
10

26/09/2020 11:06

Den Bosch

Ik wil ANWB heel erg bedankt. Voor hun hulp en vriendelijkheid. Speciale dank aan Angelique die my goeie tips had gegeven voor mijn examen en haar vriendelijkheid en begrip voor mij als mens.

  • Evaluatie na examen
8

26/09/2020 10:54

Hilversum

Een hele hele dikke 10 voor Ruud. Goeie instructeur, heel vriendelijk en je kan goed met hem lachen. Zeker een aanrader en het beste aan hem.

  • Evaluatie na examen
10

26/09/2020 07:38

Nieuwegein

The instructor was clear and kind

  • Evaluatie na proefles
7

25/09/2020 23:19

Maastricht

Ik heb tot nu alleen een proefles gehad maar voelde me meteen op mijn gemak , veilig , had het gevoel dat ik niet beoordeeld werd , begrepen en goed ondersteund en gecoacht werd. Doordat dit zo aangenaam was , ben ik ook enthousiaster voor toekomstige lessen.

  • Evaluatie na proefles
9

25/09/2020 20:02

Gorinchem

Ik ben tevreden over de anwb rijoplijding Goede begleiding tijdens de opleiding veel geleerd en het waren aardige mensen

  • Evaluatie na examen
10

25/09/2020 18:54

Den Bosch

Een geweldige rijschool. Ik heb dankzij jullie in 1x mijn rijbewijs gehaald.

  • Evaluatie na examen
9

25/09/2020 18:52

Epe

Super Rijschool!! zeer flexibel met het inplannen en het verschuiven van lessen, goede hulp en goede service met thuis ophalen en thuis brengen. en het kantoor helpt je gelijk overal mee waar ze je mee kunnen helpen.

  • Evaluatie na examen
8

25/09/2020 17:01

Amsterdam

Proefles is echt een aanrader de drempel om op de motor te stappen is kleiner geworden en als positief ervaren!

  • Evaluatie na proefles
10

25/09/2020 15:35

Zutphen

Ik was heel tevreden met mijn instructeur.Hij was empathisch en had zeer begrip voor mijn angst en probeerde mij met elk les op mijn gemak te stellen.Hij was heel optimistisch en geloofde in mij dat ik mijn rijbewijs zou halen.Gelukkig is dat ook gebuurd!Zeer bedankt voor alles.Vriendelijk groet Bernadette

  • Evaluatie na examen
7

25/09/2020 15:08

Lelystad

Les van Hans gehad. Vond zijn werkwijze erg fijn en paste goed bij mij.

  • Evaluatie na examen
10

25/09/2020 13:35

Leeuwarden

Ik vond het erg leuk om met Rinze te lessen. Had altijd weer zin om naar rijles te gaan, en de rijles ging ook erg snel voorbij. Bedankt!

  • Evaluatie na examen
8

25/09/2020 12:47

Den Bosch

Super fijne rijschool. Harald was de beste rij instructeur ever.

  • Evaluatie na examen
7

25/09/2020 11:56

Amsterdam

Erg gelachen met de rijinstructeur. Dat hielp tegen de zenuwen.

  • Evaluatie na proefles
10

25/09/2020 11:13

Eindhoven

I am very pleased with the service. Danielle was an amazing instructor, I highly recommend both her and the school.

  • Evaluatie na examen
10

25/09/2020 10:35

Amsterdam

Ab was een super fijne instructeur en ik heb er alle vertrouwen in dat hij mij kan begeleiden bij het halen van mijn rijbewijs. De vriendelijke jongeman die mijn administratie heeft geregeld was ook

  • Evaluatie na proefles
10

25/09/2020 10:11

Purmerend

Extremely good, same day call, in one week a driving lesson with someone close by that fetched me from home and extremely friendly and professional. Great experience and I will definitely advise this company.

  • Evaluatie na proefles
7

25/09/2020 08:57

Rijswijk

Door wat privé omstandigheden moest de rijinstructeur wat telefoontjes plegen. Op zich logisch. Ik ben volwassen dus ik weet dat zulke zaken belangrijk zijn. Alleen jammer dat daardoor de rijinstructeur wat minder support aan mij kon geven en 2 dingen tegelijk moest doen. Desalniettemin heb ik wel voor de rijschool gekozen omdat ik dit rijbewijs gewoon wil halen en ik niet nog proeflessen elders wil rijden. Ivm tijd en ruimte.

  • Evaluatie na proefles
9

25/09/2020 08:55

Lelystad

Het was een seniorenles. En heeft me weer vertrouwen gegeven, na een jaar niet hebben kunnen rijden na een herseninfarct

  • Evaluatie na proefles
8

25/09/2020 08:19

Almere

De proefles duurde ongeveer 40 min rijden en 20 min bespreken. De rust tijdens de les vond ik persoonlijk heel prettig, de fouten waar niet erg en er werd rustig uitgelegd wat ik daaraan kon doen! Heel fijn les krijgen dus!

  • Evaluatie na proefles
10

25/09/2020 06:17

Ede

De duidelijke en vriendelijke behandeling is gewoon top

  • Evaluatie na proefles
10

24/09/2020 22:43

Bergen op Zoom

Ik had Laila als instructeur en kan alleen maar goeds vertellen. Heel vriendelijk, plezant en duidelijk. Je kan er altijd bij terecht en boven dat alles kon je makkelijk uren verplaatsen bij de secretaris Debby!

  • Evaluatie na examen
9

24/09/2020 22:19

Eindhoven

De proefles was een goede manier om kennis te maken met de rijschool. Na de proefles ben ik bij deze rijschool gaan lessen. Het is allemaal erg netjes geregeld (ik krijg bijv. een dag van te voren een sms met de tijd van de les). De lesmethode en het lesmateriaal spreekt mij bijzonder aan. De rijinstructeurs zijn erg geduldig en aardig.

  • Evaluatie na proefles
8

24/09/2020 22:12

Dordrecht

Gewoon een goede betrouwbare rijschool met voldoende capaciteit en veel kennis en kunde aan boord. Voor elk rijbewijs kan je hier terecht.

  • Evaluatie na examen
10

24/09/2020 19:18

Arnhem

Tamara is een super instructeur! Leuke lessen gehad en ook veel geleerd! 10/10!

  • Evaluatie na examen
9

24/09/2020 17:01

Leiden

Hele fijne rijschool. Leert goed, snel en duidelijk de regels toepassen en het rijden. Wordt goed geholpen en goede tips.

  • Evaluatie na examen
10

24/09/2020 16:00

Nijmegen

Ik vind ANWB uitstekend . Alles is goed geregeld. En met speciale dank aan mijn instructeur Eric. Hij is echt een professional

  • Evaluatie na examen
8

24/09/2020 14:17

Almere

Ik ben uitermate tevreden over mijn rij-instructrice Natasja van vestiging Almere. Zij is heel geduldig en professioneel, complimenten over haar manier van coachen.

  • Evaluatie na examen
9

24/09/2020 14:08

Utrecht

Ik ben al 3 keer bij andere rijscholen geweest maar ik ben geslaagd bij ANWB. Bedankt Patricia;. Jij ben een topper

  • Evaluatie na examen
3

24/09/2020 12:49

Doetinchem

De rijinstructeur liep op het starttijdstip pas het gebouwtje binnen (ik zat daar zoals afgesproken een kwartier voor tijd te wachten) en reageerde nauwelijks op mijn aanwezigheid. De instructeur leek zich nauwelijks bewust van het feit dat er nog een les ingepland stond. Het was even zoeken naar formulieren en ik kreeg een mondkapje nadat mij door de telefoon was verteld dat dit niet nodig was om mee te nemen. De rijinstructeur wist niets over mij (of ik al eerder les had gehad e.d.). Ik wachtte alvast in de auto, want de instructeur moest terug naar binnen om te sleutel te zoeken, wat een paar minuten duurde. Vervolgens zijn mij nog een aantal vragen gesteld, waardoor het nog later werd. Uiteindelijk zijn we ongeveer 12-15 minuten na de geplande tijd op weg gegaan. Tijdens de proefles gaf de instructeur geen enkele aanwijzing of tip. Alleen maar 'linksaf' en 'rechtsaf'. Pas op een parkeerterrein kreeg ik tips over hoe het beste achteruit in te parkeren. Er is zeer weinig gesproken tijdens de les en we waren een kwartier voor de eindtijd alweer terug op de plaats van bestemming. Van de rijles die een uur zou duren, heb ik slechts ongeveer een halfuur daadwerkelijk gereden en tijdens het rijden kreeg ik geen aanwijzingen, waardoor ik mezelf niet kon verbeteren. Ik heb, naast beter achteruit inparkeren, daardoor helaas niets geleerd van deze les. Erg zonde van het geld. Na afloop had de instructeur slechts 2 punten van kritiek: ten eerste dat ik iets te voorzichtig reed - ook over voorrangswegen - (dit was me geleerd door mijn vorige instructeur). En ten tweede dat het inparkeren nog niet helemaal goed ging, maar ik het wel snel oppakte. Vrij weinig kritiekpunten dus, maar toch was de eindbeoordeling dat ik nog 19 lesuren nodig had (na 45 lessen te hebben gehad in totaal..). Als het dermate slecht ging, had ik graag tijdens het rijden gehoord wat ik beter kon doen, maar die feedback was er gewoon niet - ook niet tijdens de nabespreking. Op zich qua persoonlijkheid een aardige rijinstructeur, maar ik ga hier zeker niet lessen en als ik van tevoren had geweten hoe weinig ik zou leren van deze les, dan had ik er geen geld aan uitgegeven.

  • Evaluatie na proefles
8

24/09/2020 11:45

Rijswijk

Mijn proefles was fijn, de instructeur was heel rustig en vriendelijk met een spontane babbel.

  • Evaluatie na proefles
7

24/09/2020 11:33

Den Haag

Het is lastig om in deze periode te beoordelen. Ik heb 3 verschillende instructeurs gehad, met duidelijke verschillen. Een was vrij ongeïnteresseerd, de twee anderen meer betrokken. Door corona moest alles vanuit de anwb locatie gebeuren en niet vanuit thuis.

  • Evaluatie na examen
9

24/09/2020 11:09

Den Haag

Prettige rijschool

  • Evaluatie na examen
10

24/09/2020 08:36

Rotterdam

Very good experience overall. Driving conditions were very difficult but the instructress was patient and gave clear directions.

  • Evaluatie na proefles
10

23/09/2020 21:08

Breda

Het is de beste rijschool van Nederland, vooral de ervaring van de trainer en kennis van de zwakke punten in het rijgedrag van de leerling.

  • Evaluatie na examen
10

23/09/2020 17:45

Nijmegen

Ik ben zeer tevreden over mijn lesdag bij de anwb. De instructeur was vriendelijk, duidelijk en zeer ervaren. Hij wist zijn kennis en ervaring heel goed over te brengen, al om al top!

  • Evaluatie na examen
8

23/09/2020 17:20

Nijmegen

Fijne rijschool, heb mijn BE rijbewijs snel kunnen halen. Het Contact met de rijinstructeur was erg prettig snel en veel dingen geleerd absoluut een aanrader!

  • Evaluatie na examen
8

23/09/2020 16:16

Roosendaal

Fijne rijschool. Ik had een fijne instructeur waarmee ik ook lekker kon praten. En hij kon mij goed helpen met mijn aandachtspunten tijdens het rijden.

  • Evaluatie na examen
10

23/09/2020 16:10

Eibergen Lichtenvoorde

De les als zeer prettig ervaren en de rijinstructrice was zeer vriendelijk en hartelijk, Echt een rot in het vak. Zeer goede reclame voor de rijschool.

  • Evaluatie na proefles
9

23/09/2020 12:25

Eibergen Lichtenvoorde

Ook ik heb eindelijk mijn auto rijbewijs behaald! De proefles was even spannend want ik moest meteen achter het stuur, maar achteraf beviel de proefles heel erg en werd ik langzamerhand steeds zelfverzekerder in de auto. Mijn instructeur René was een enorm vriendelijke en geduldige man die mij altijd goed hielp als ik even vastliep. Uiteindelijk heb ik wel wat meer lessen gevolgd dan eerst bij de proefles werd aangegeven en heb ik mijn praktijk bij de derde keer gehaald. De theoriecursus op locatie in Eibergen was ook erg fijn en hier ben ik in 1 keer voor geslaagd!

  • Evaluatie na examen
8

23/09/2020 11:50

Leiden

Goeie rijschool. Goeie instructeurs, met name Rudy. Heldere uitleg en rustige begeleiding.

  • Evaluatie na examen