Zoek je ANWB rijschool

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
8

19/02/2020 07:44

Leiden

Rust tijdens een opfrisles, heerlijk. Alles werd duidelijk uitgelegd.

  • Evaluatie na proefles
8

18/02/2020 21:29

Deventer

Ik had wellicht wat meer kleine tips en trucks verwacht bij het lessen van de BE combinatie. Desalniettemin wel het examen in 1 keer gehaald.

  • Evaluatie na examen
10

18/02/2020 20:20

Tilburg

Snel contact en goed geregeld prima lessen Blij dat ik voor de ANWB heb gekozen

  • Evaluatie na examen
8

18/02/2020 11:58

Doetinchem

Ik heb veel geleerd tijdens de rijlessen en het was ook nog gezellig!

  • Evaluatie na examen
9

18/02/2020 11:48

Santpoort

Nadat ik een zeer nare ervaring heb ondervonden bij een andere rijschool en ik totaal het vertrouwen in mijn eigen kunnen was verloren, heeft mijn rijinstructeur Gerrit mij enorm veel zelf vertrouwen gegeven en mocht ik na 9 jaar autolessen (bij andere rijscholen) mijn rijbewijs in ontvangst nemen na slechts 10 lessen.

  • Evaluatie na examen
9

18/02/2020 10:46

Arnhem

Fijne rijschool die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

  • Evaluatie na examen
8

18/02/2020 08:40

Hoofddorp

Met plezier bij deze rijschool begleidt

  • Evaluatie na examen
9

18/02/2020 08:13

Amsterdam

Zeer tevreden! Zeker aan te bevelen!

  • Evaluatie na examen
9

18/02/2020 07:59

Den Bosch

Hele goede instructeur! Technisch erg sterk en assertief.

  • Evaluatie na proefles
9

18/02/2020 07:54

Utrecht

Vooral de duidelijke uitleg van mijn instructeur leroy heeft er voor gezorgd dat de lessen goed gingen en ik in 1 x geslaagd ben

  • Evaluatie na proefles
5

18/02/2020 07:16

Nijmegen

Ik vindt dat de rijschool niet duidelijk is en zich aan de afspraken houden..

  • Evaluatie na proefles
9

18/02/2020 06:36

Drenthe

Heel tevreden over de proefles. Meteen gerustgesteld, rustige uitleg en al snel wat rijden. Hij kan al snel oordelen hoeveel lessen je nodig hebt en de uitleg van hoe ze werken en welke lesmethode ze gebruiken. De lesmethode is ook duidelijk en heel fijn om dat je zelf duidelijk inzicht hebt.

  • Evaluatie na proefles
8

17/02/2020 18:53

Barendrecht

Spontaan

  • Evaluatie na proefles
8

17/02/2020 16:48

Leiden

In het begin had ik een andere instructeur wat voor mij niet werkte. Daarna ben ik overgestapt naar Dilek. Ik raad iedereen aan om bij Dilek te lessen. Ze legt alles duidelijk uit, heeft geduld en geeft goede feedback. Ze is heel vriendelijk en rustig. Het was ook gezellig tijdens de rijlessen. Dilek dankzij jou heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs, bedankt!

  • Evaluatie na examen
9

17/02/2020 15:48

Nijmegen

Fijne ervaring met ANWB Wesseldijk. Ik kon meteen aan de slag en was gekoppeld aan een fijne, gezellige en geduldige rijinstructrice. Ik vond het fijn dat lessen flexibel ingepland konden worden, zelfs bij een andere instructeur als de mijne al vol zat.

  • Evaluatie na examen
5

17/02/2020 13:32

Santpoort

Ik kwam naar de anwb omdat ik niet wist of andere rijscholen goed zouden zijn. Het leek me dat de anwb wel een goede rijschool zou hebben. Alleen is mijn mening hierover achteraf gemengd. Met mijn eerste rij instructeur ging het niet heel goed. De communicatie ging slecht en was door hem erg onzeker geworden. Ik vond het rijden echt niet meer leuk, dit heeft veel moeite en een nieuwe rij instructeur gekost om dit weer te verhelpen. De manier waarop de eerste instructeur met mij omging heeft mijn mening over de anwb wel verslechterd. Het bleek ook nog eens dat mijn eerste instructeur mij verouderde technieken had geleerd, wat ik bij de nieuwe weer moest afleren. Gelukkig ging het rijden met mijn tweede instructeur na een tijdje een stuk beter. Maar doordat ik faalangst had ontwikkeld voor het rijden heb ik wel veel extra lessen er bij moeten kopen. Dit vind ik zonde van het geld, gezien het feit dat ik het wel met minder had gekund als ik een betere instructeur vanaf het begin had gehad. Ondanks alles, nu ik mijn rijbewijs heb (wel in een keer geslaagd gelukkig) kijk ik wel met voornamelijke positieve blik terug op mijn rijlessen

  • Evaluatie na examen
8

17/02/2020 12:41

Arnhem

helemaal prima

  • Evaluatie na examen
7

17/02/2020 12:24

Tilburg

Prima opleiding, maar dit hangt geheel af van welke rijsinstructeur je hebt!

  • Evaluatie na examen
9

17/02/2020 11:19

Eibergen Lichtenvoorde

Erg vriendelijke rijschool/instructeur. Mijn examen in 1 keer gehaald. Bedankt voor alles!

  • Evaluatie na examen
8

17/02/2020 10:09

Rotterdam

Ik vond mijn eerste rijles een prettige ervaring

  • Evaluatie na proefles
8

17/02/2020 09:48

Rijswijk

Erg fijne rijschool en instructeur. Reageren snel, maar wel vaak fouten bij het regosteren van mijn naam en e-mailadres.

  • Evaluatie na examen
10

17/02/2020 08:41

Hilversum

De eerste proefles gehad van Rij instructeur Rob, wat een fijne man, straalde vrolijkheid en rust uit, dit is erg belangrijk voor mijn dochter met een licht verstandelijke beperking, wij hebben besloten om lekker door te gaan met deze rijschool en natuurlijk instructeur Rob☺️

  • Evaluatie na proefles
9

17/02/2020 08:21

Gorinchem

Zeer tevreden over de ANWB rij school geven na de proefles een duidelijk advies hoeveel lessen je nodig heb. instructrice blijft rustig en geeft goede feedback waar je wat aan heb.

  • Evaluatie na proefles
9

16/02/2020 19:00

Roosendaal

Alles is goed en duidelijk geregeld.

  • Evaluatie na proefles
8

16/02/2020 15:56

Breda

Super open eerlijke docent, die je op gemak stelt en de proefles aanpast aan jouw eigen kennen, kunnen en durven. Heel erg fijn!

  • Evaluatie na proefles
10

16/02/2020 12:56

Dordrecht

Goede inschatting over het aantal lessen dat nodig was. De juist aanwijzing tegen het einde zodat ik helemaal getuned was voor het examen. Een zeer professionele manier van aanpakken, een echte aanrader!

  • Evaluatie na examen
8

16/02/2020 09:35

Harderwijk

Nog te weinig ervaring om iets nuttig te kunnen zeggen

  • Evaluatie na proefles
7

15/02/2020 15:23

Alkmaar

Ik ben tevreden .

  • Evaluatie na examen
2

15/02/2020 13:59

Hoorn

Goede instructrice, facturatie, bereikbaarheid en planning ver ondermaats.

  • Evaluatie na proefles
9

15/02/2020 13:00

Nijmegen

Ik heb genoten van de proefles. Het pakket wat toen het beste bij mij paste viel mij niet tegen. Had al een beetje ervaring..Ik denk dat jullie mij blij hebben gemaakt. Ik zou echt blij zijn dat ik mijn rijbewijs heb. Want vooral met mijn werk. Als ik het haal tracteer il de rijschool op een lekkere vlaai ha ha. Ben blij met jullie keuze en instructeur. Een klik is belangrijk voor de ontspanning en vertrouwen en goede kritiek vind ik fijn in deze lessen. Gr Evelien Krikke!

  • Evaluatie na proefles
10

15/02/2020 11:56

Hilversum

De ANWB Rijopleiding is echt een aanrader. Mijn rijles instructeur Marvin heeft mij met geduld en duidelijkheid les gegeven. Ik ben enorm blij met mijn keuze om met de ANWB rijschool rijlessen te nemen!

  • Evaluatie na examen
1

15/02/2020 10:32

Zaandam

GA NIET NAAR DE ANWB! Ze zijn het allerduurste en leveren echt enorm slechte kwaliteit! Ik heb 4 instructeurs gehad en heb er bijna 2 jaar over gedaan, waarvan ik geen idee heb hoeveel lessen ik uiteindelijk gehad heb! Instructeur 1 werd ontslagen, 2 ging zonder iets te melden met pensioen, 3 had opeens geen tijd meer en alleen 4 was wel goed. Ik kon ook nooit bij mij thuis worden opgehaald dus moest steeds met de trein voordat ik kon lessen. Ook werd bijna elke keer of de dag van te voren of zelfs de dag zelf een half uur van te voren dat ik al in de trein zat afgebeld zonder een rede te geven. Ik voel me bedrogen doordat mijn geld en tijd gestolen is en ik op geen enkele manier ondersteuning heb gehad. Dus alsjeblieft zoek een betrouwbare en eerlijke rijschool voor het te laat is!

  • Evaluatie na examen
9

14/02/2020 16:08

Bergen op Zoom

Nadat een auto achterop mijn wagen klapte ben ik een tijd niet meer gaan rijden en volg nu de rijzeker training zodat ik ik weer mee kan komen in het verkeer . ik ben zeer tevreden met de rijschool en de instructeur . De rijschool nam nadat ik een mailtje had gestuurd de volgende dag al contact op en plande een rijzeker cusrus voor mij in. Ook handig is dat je kan inloggen in de rijlesplanner , daar staan alle gegevens in zoals op welke datum ga je lessen en je kan je betalingen inzien. Ik zeg top !. Groetjes Mario.

  • Evaluatie na proefles
10

14/02/2020 13:23

Den Helder

Top !

  • Evaluatie na examen
8

14/02/2020 11:50

Barendrecht

Er wordt heel goed gekeken naar wat je kan en wat niet, en hierop komt de rijschool met een plan om je zo goed mogelijk te helpen om z.s.m. zelfstandig te rijden! Zeer tevreden, en ik zou deze rijschool zeker aanraden aan zoekenden.

  • Evaluatie na proefles
9

14/02/2020 10:38

Apeldoorn

Ik heb een Rijtest gedaan om te zien of ik , met Silversplints, in staat ben een auto te besturen. De instructrice was belangstellend en gaf positieve feedback en veel info over de aanvraag bij het CBR. Ik was huiverig om het CBR in te lichten, maar na haar geruststellende woorden toch maar gedaan.

  • Evaluatie na proefles
9

14/02/2020 10:13

Hilversum

Hele soepele communicatie en een erg vriendelijke, geduldige en ervaren instructeur.

  • Evaluatie na examen
9

14/02/2020 09:25

Rijswijk

Ik heb de ANWB gekozen omdat ze vertrouw naar overkomen en ik denk dat ik goed zal worden begeleid

  • Evaluatie na proefles
8

14/02/2020 07:44

Breda

zeer tevreden. alleen nog geen reactie op mijn laatste e-mail gehad van maandag.hier in gaf ik mijn beschikbaarheid aan en zit nu te wachten op de planning.

  • Evaluatie na proefles
5

13/02/2020 23:02

Hilversum

Ik wilde instructie hebben over parkeren . Achterruit inparkeren , file parkeren en vooruit inparkeren. Allereerst werd ik niet geholpen met het stellen van de stoel,of ikzelf goed zat. Tot mijn verbazing moest ik naar Bussum rijden. Gaat 20 minuten van je lestijd af. Uiteindelijk heb ik maar 30 min les gekregen voor het parkeren.Daarna moest ik de volgende leerling ophalen. Ik had verwacht , dat ik langer les had gekregen in het parkeren. Het was echt een tegenvaller. Ik had het duidelijk aangegeven, dat ik parkeer les wilde hebben. De rijschool hoort daar op te anticiperen .Ik ben niet tevreden. Zal zeker niet aanbevelen.

  • Evaluatie na proefles
10

13/02/2020 22:09

Nijmegen

Geweldige instructeur! Geeft les met humor en heeft veel plezier in zijn vak. Duidelijke instructies en past zijn lesstijl aan aan de bestuurder. Verder een super schone en luxe auto om mee te rijden. Veel geleerd in 1 dag. Men weet ook in te springen op de rijervaring die iemand heeft en toevoegingen daarop te doen. De instructeur is zeker niet bang om zaken af te leren met overtuigende argumenten. Daarnaast waren de voorbereidingen top zowel telefonisch als de mail (snel en effectief). Al met al. Een heerlijke lesdag voor E achter B rijbewijs. Een aanrader. Anwb bedankt! Jeroen bedankt. Groet Nils

  • Evaluatie na examen
7

13/02/2020 19:05

Rijswijk

Als zeer plezierig ervaren, in alle rust wordt alles verteld en afgesproken.

  • Evaluatie na proefles
8

13/02/2020 16:50

Leiden

In zijn algemeenheid tevreden over de rijopleiding. Geen wachtlijsten, genoeg ruimte in de planning. Bij weer en wind door.

  • Evaluatie na examen
9

13/02/2020 14:54

Amsterdam

Super vriendelijke instructeurs, voelt je meteen op je gemak

  • Evaluatie na examen
9

13/02/2020 11:54

Santpoort

Bij ANWB Rij-opleiding Haarlem, ben ik warm ontvangen; het lesprogramma is mij helder uitgelegd en naast continue, adequate administratieve hulp, ben ik erg tevreden over de manier waarop mijn ontwikkelingen (en ook zeker persoonlijke aandachtspunten) in kaart zijn gebracht door mijn instructeur. Bovenal was mijn instructeur empatisch-direct; hij gaf gehoor aan mijn faalangstigheid en heeft mij op rustige en geduldige wijze gecoached. Een altijd invoelende, ontspannen toch alerte rij-instructeur - maakt écht een wereld van verschil!

  • Evaluatie na examen
10

13/02/2020 11:18

Utrecht

Met veel plezier en gezonde zenuwen zojuist mijn rijbewijs gehaald! Het lessen is natuurlijk niet altijd even leuk, maar door de rustige en vriendelijke begeleiding van mijn rij-instructrice is het allemaal goed verlopen. Ze had heel snel door wat ik nodig had! De lesauto’s zijn fijn om in te rijden en door de flexibele tijden van de ANWB is het makkelijk om lessen in te plannen.

  • Evaluatie na examen
7

13/02/2020 10:36

Maastricht

Over het algemeen tevreden, alleen jammer dat er veel onduidelijkheid was over de betalingen (hoeveel/wanneer/waarom) en er lessen werden ingepland en veranderd zonder dat ik daarvan op de hoogte was vanuit bureau. Heb rijinstructeur vaker om verduidelijking moeten vragen hierover

  • Evaluatie na examen
10

12/02/2020 19:23

Den Haag

Na mijn theorie te hebben behaald kon ik binnen 1 week al terecht voor mijn praktijklessen en examen! Goede en duidelijke uitleg door instructeur, al waren er soms wel mankementen met de oortjes en portofoons.

  • Evaluatie na examen
1

12/02/2020 19:03

Amersfoort

Ze waren te laat met het plannen van de tussentijdse toets, en ook met het examen. Hierdoor heeft alles heel erg lang geduurd en zijn we veel duurder uitgekomen dan gepland.

  • Evaluatie na examen
9

12/02/2020 18:09

Leiden

Bewust gekozen voor de ANWB rijopleiding i.v.m duidelijkheid over rijlessen/kosten en natuurlijk het leren motorrijden, het is prima bevallen.

  • Evaluatie na examen