Leeuwarden

Bleeklaan 13, 8921GW Leeuwarden
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Leeuwarden. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

784 Beoordelingen

Leeuwarden heeft 784 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.4 uit 10

Laatste Reviews

8.4
8

13/09/2019 07:03

Leeuwarden

Vriendelijke rijinstructeur die het wel pratende houdt. We hebben al meer gedaan dan ik had verwacht in dat uurtje. Wel jammer dat je niet dezelfde instructeur krijgt als waar je ook de proefles mee hebt gehad

 • Evaluatie na proefles
10

03/09/2019 20:02

Leeuwarden

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijlessen heb genomen bij de ANWB rijschool. Ik ben van mening dat dit, naast de enorm goede servicedesk bereikbaarheid en flexibiliteit, voornamelijk heeft te maken met de fantastisch vakkundige rijlesinstructeurs die bij dit bedrijf werken. Vandaar dat ik mij voor de rest van de feedback vooral hierop ga richten dus bij deze: Rinze, ik wil je ontzettend bedanken voor alle mooie, gezellige en leerzame rijlessen die we samen hebben gehad. Als je mij een jaar geleden zou vragen of ik mijzelf achter het stuur zou zien zitten, dan had ik daar hardop om moeten lachen. Jij hebt mij echt laten beseffen hoe fantastisch tof autorijden is, waardoor ik er nu haast verslaafd aan ben geraakt. Ik zal nooit onze ‘Dire Straits’ muziek momenten vergeten, en heel eerlijk gezegd ga ik de rijlessen met jou ook wel een beetje missen. Maar goed, voordat we te sentimenteel gaan worden; dankzij jouw duidelijke uitleggen, kritische kijk op mijn rijgedrag en een groot empatisch vermogen hebben we samen het doel bereikt om mij in één keer te laten slagen voor mijn rijbewijs. Ik wens je het allerbeste toe in de toekomst en wie weet racen wij ooit nog eens tegen elkaar op het circuit Zandvoort, mits ik dan ook mijn motorrijbewijs heb. Groetjes, Roel

 • Evaluatie na examen
7

03/09/2019 10:16

Leeuwarden

Een prettige eerste proefles gehad. Instructrice stelde mij op mijn gemak, om mijn eerste proefles te rijden. Ik had na afloop een goed gevoel.

 • Evaluatie na proefles
8

30/08/2019 08:30

Leeuwarden

Tijdens mijn proefles ben ik echt heel fijn behandeld en daarom ook direct besloten na de les om bij deze rijschool te blijven. Het gesprek na de proefles was heel fijn, ze nemen hier echt de tijd voor je! We hebben samen een mooi pakket uitgekozen wat helemaal bij mij past. Echt een aanrader deze rijschool!

 • Evaluatie na proefles
8

20/08/2019 22:02

Leeuwarden

Ik heb met plezier gereden bij deze rijschool. Ik heb binnen vijf maanden en met 1 poging mijn rijbewijs gehaald en ik ben heel tevreden over mijn lessen.

 • Evaluatie na examen
9

16/08/2019 13:04

Leeuwarden

Een fijne plek om rijlessen te volgen. Goede instructeurs die je op een duidelijke en uitgebreide manier het autorijden leren. Zeer betrokken en gedreven. Duidelijk en compleet lesprogramma. Fijn dat je snel opnieuw een rijexamen kan inplannen na het zakken van een rijexamen.

 • Evaluatie na examen
10

08/08/2019 12:48

Leeuwarden

Altijd fijne lessen gehad bij Rinze Haak. De duidelijkheid in het les schema en het werken met cijfers is erg fijn. Rinze heeft mij altijd goed geholpen en luisterde ook naar mij als ik een vraag stelde. Ik ben zeer tevreden over mijn lessen. Rinze, heel erg bedankt voor alles!

 • Evaluatie na examen
10

06/08/2019 15:19

Leeuwarden

Erg professioneel !

 • Evaluatie na examen
10

06/08/2019 14:20

Leeuwarden

Het was een hele fijne ervaring. Er werd met veel rust lesgegeven, maar het wordt toch op een goed tempo gedaan. Rinze was een super gezellige en goede instructeur.

 • Evaluatie na examen
8

04/08/2019 17:29

Leeuwarden

Erg tevreden , kreeg goed advies , ze wisten de spijker precies op de kop te slaan wat betreft mijn tekortkomingen , daardoor makkelijk geslaagd.

 • Evaluatie na examen
10

19/07/2019 19:00

Leeuwarden

Andries is een top instructeur!

 • Evaluatie na examen
8

19/07/2019 11:04

Leeuwarden

Offer to pick up at home for automatic drivers as well! The constant going to the driving school was annoying as time pass by. Nevertheless, really nice instructors and fast response time from the employees!!

 • Evaluatie na examen
9

17/07/2019 20:04

Leeuwarden

De rijinstructeur was heel vriendelijk en duidelijk ik ben geslaagd tijdens de herexamen dus had 5 lessen meer nodig maar dit is niet erg door mijn rijinstructeur ben ik veel zelfvertrouwen blijven houden en dit vond ik fijn

 • Evaluatie na examen
10

12/07/2019 16:48

Leeuwarden

Het aantal aanbevolen lessen na de proefles bij Paul kwam precies overeen met wat nodig was. Daarna zeer plezierige lessen gehad bij Rinze. Dank daarvoor! Ik zal niet rijden zonder bonuspunten te scoren.

 • Evaluatie na examen
10

11/07/2019 10:07

Leeuwarden

TOPPP

 • Evaluatie na examen
10

09/07/2019 15:57

Leeuwarden

Overall, throughout the entire experience with ANWB, as well as my instructor, was relatively short, I have to give them a great review. Every lesson, every contact, I was impressed with their professionalism, and even more so with the amount of effort my instructors put in. Rinze, my coach, ensured that every lesson was productive; Wopke and Edward also immensely helped me pass my exam. The instructors were always on time, and eager to help you learn.

 • Evaluatie na examen
9

07/07/2019 07:39

Leeuwarden

Goede instructies, vriendelijk en makkelijk in de communicatie. Ik heb op een fijne manier mijn rijbewijs gehaald.

 • Evaluatie na examen
8

04/07/2019 12:33

Leeuwarden

Mijn ervaring over de proefles bij ANWB in Leeuwarden was zeer positief. Alles werd mij eerst even uitgelegd en de instructeur stelde eerst wat vragen om erachter te komen wat voor rijervaring ik al had. Ik vond het heel fijn dat je eerst gewoon naar een rustig stukje ging en daarna pas zelf achter het stuur hoefde. Ik zou deze rijschool zeker weten aanraden!

 • Evaluatie na proefles
10

03/07/2019 19:42

Leeuwarden

Van Gekkies op de weg tot slippen over de gladde hellingproeven, ik heb me nooit verveeld tijdens mijn rijlessen bij Rinze. Ik heb mijn proefrijles bij Rinze gehad en heb direct hierna aangegeven dat ik graag bij Rinze wou blijven rijden. Rinze is een erg prettige rijinstructeur doordat hij erg rustig blijft maar toch op zijn tijd van grapjes maken houd. Rinze legt veel dingen uit tijdens het rijden maar maakt ook zeker tijd om dingen voor en na het rijden uit te leggen. Ook de mooie tekeningen op het krijtbord waren zeker niet te missen. De dingen die ik heb geleerd tijdens mijn rijopleiding zijn mij hierdoor ook zeker bijgebleven. Mijn leukste herinnering aan de rijopleiding was de hellingproef tijdens de al zo witte winter! Rinze houd van een uitdaging en ook hierbij gaf hij mij deze. Bedankt voor de leuke en leerzame rijopleiding Rinze! Ook heb ik meerdere malen bij Marius gereden. Ook Marius zijn manier van uitleg vond ik erg prettig. Ook met Marius kon ik erg lachen en heb ik het zeker naar mijn zin gehad! Erg Bedankt Marius!

 • Evaluatie na examen
9

01/07/2019 11:30

Leeuwarden

Hele fijne rijschool, met duidelijke lessen en een geduldige instructeur! Je weet altijd precies waar je aan toe bent, en dat is heel fijn!

 • Evaluatie na examen
9

28/06/2019 16:16

Leeuwarden

Door het lessen in blokuren, ben je vrij snel klaar met je opleiding. Dit vond ik erg fijn.

 • Evaluatie na examen
10

28/06/2019 14:07

Leeuwarden

ik ben zeer tevreden over hoe het allemaal geregeld is bij de ANWB rij opleiding. ik had zelf niet gedacht ooit een rijbewijs te halen het samen het hun is het mij toch gelukt

 • Evaluatie na examen
10

26/06/2019 11:42

Leeuwarden

Toen ik begon bij de anwb had ik niet veel zelfvertrouwen in de auto. Ik vond het erg lastig om in de stad te rijden en werd hier erg zenuwachtig van. Maar met Bahar als instructeur kwam dit helemaal goed. Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen en de rust en geduld die ze had was erg fijn. Ik voelde me altijd op mijn gemak bij Bahar en ze legde alles altijd duidelijk en en nam de hier ook de tijd voor. De laatste lessen voor het examen heb ik ook met rinze les gehad. Ook hij straalt heel veel rust uit tijdens de rijles en blijft ook rustig tijdens fouten die je maakt. De rijinstructeurs waren erg begripvol en hebben me erg geholpen tijdens de rijlessen. Bedankt Bahar. Je hebt me zelfvertrouwen gegeven achter het stuur. Ik had gedacht dat ik nooit zou kunnen wennen aan de drukte in de stad. Maar dankzij jullie doe ik dit nu zonder angst. Ook had je altijd veel geduld en stelde je me altijd weer op mijn gemak Rinze ook bedankt. Door de laatste lessen heb ik veel bijgeleerd. Hierdoor ging het autorijden steeds beter. Bedankt iedereen. Door al jullie inzet, coaching en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald.

 • Evaluatie na examen
9

26/06/2019 10:47

Leeuwarden

Prima rijschool, bekwame instructeurs. Zeker een aanrader!

 • Evaluatie na examen

Scores Leeuwarden

Locatiescore afgelopen 12 maanden