Leeuwarden

Bleeklaan 13, 8921GW Leeuwarden
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Leeuwarden. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

725 Beoordelingen

Leeuwarden heeft 725 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.4 uit 10

Laatste Reviews

8.4
10

19/06/2019 16:09

Leeuwarden

Zeer professioneel en zeker een aanrader als je goed wilt leren rijden! We zijn zelfs een keer naar Amsterdam geweest. Erg goede rijlessen gehad en in een keer geslaagd!

 • Evaluatie na examen
9

18/06/2019 17:20

Leeuwarden

Ik had meer rijlessen nodig maar dat kwam door het cbr, niet door de rijschool. Ik had een erg leuke instructeur en alle werknemers zijn heel vriendelijk!

 • Evaluatie na examen
10

14/06/2019 14:32

Leeuwarden

Leuke instructeur, duidelijke en goede lessen.

 • Evaluatie na examen
10

10/06/2019 19:52

Leeuwarden

Super rijschool met een super instructeur! Ik heb met heel veel plezier mijn lessen gevolgd en door de duidelijke structuur van de lessen weet je precies waar je aan toe bent. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd! Dank je Rinze voor de op maat gemaakte rijlessen. Zo was je voor mij de ene keer een gezellige bijrijder waarmee ik kon praten over mijn opleiding, het racen op de racebaan of over het weer, maar de andere keer een strenge maar rechtvaardige rijinstructeur die toch echt wel liet merken dat ik de nacontrole weer eens was vergeten. De bonuspunten en de dode kat zullen me nog wel even blijven volgen op de weg denk ik ;)

 • Evaluatie na examen
10

04/06/2019 14:10

Leeuwarden

Het is gelukt! Ik heb met enorm veel plezier lessen gevolgd bij de ANWB Leeuwarden. Door de fantastische coaching van Rinze en Bahar heb ook ik mijn rijbewijs gehaald. Zij waren zeer vriendelijk, persoonlijk betrokken en hadden het geduld dat ik nodig had om veilig en zelfstandig de weg op te kunnen. Het lesprogramma is zeer duidelijk en in principe weet je altijd wat je de volgende les gaat doen. De rijschool is goed bereikbaar, zowel telefonisch, per mail of per WhatsApp wat het wijzigen van de planning of het regelen van examens flexibel en laagdrempelig maakt. In de App van de rijschool kan je je voortgang en planning volgen, waardoor je ten alle tijden op de hoogte bent. Rinze en Bahar, heel erg bedankt voor de coaching, fijne manier van lesgeven en jullie geduld!

 • Evaluatie na examen
9

31/05/2019 16:30

Leeuwarden

Yes! Ik heb mijn rijbewijs gehaald. 1x gezakt en de tweede keer geslaagd. Eerst les gehad van Andries, wat een rust en een goede intsructeur. Daarna bij Wopke, praat veel mee met wat je doet en dat is leerzaam. Erg blij met de combinatie van deze 2 instructeurs. Ik raad de ANWB iedereen aan, het is een hoop geld; maar het is het waard!

 • Evaluatie na examen
7

28/05/2019 16:35

Leeuwarden

Hele fijne rijschool erg tevreden over. Mijn rij-instructeur was in principe prima, alleen had hij soms minder geduld met het lukken van een handeling dan ik zelf. En hij kon daar gefrustreerd over raken. Dit geld eigenlijk voor alle instructeurs, houd je geduld en blijf rustig. Dan weet de student dat jij er vertrouwen in hebt. Gelukkig kon ik dit tijdens mijn lessen goed bespreken en werd dit probleem ook opgelost. Ben over de organisatie, inhoudelijk over het lesprogramma en de netheid van de rijschool erg tevreden.

 • Evaluatie na examen
10

21/05/2019 20:07

Leeuwarden

Hele fijne rijschool! De service is ontzettend goed, en iedereen is bereid om je te helpen. De lessen waren erg prettig en duidelijk. Uiteindelijk gingen de gesprekken niet alleen over het weer, maar ook over de pelletkachels en politiek. Kortom: ik voelde me erg op mijn gemak! En dat heeft geholpen bij het vergroten van mijn zelfverzekerdheid. Dank je wel, Rinze!

 • Evaluatie na examen
10

19/05/2019 15:17

Leeuwarden

Hallo mijn naam is Maarten Willemsen, Niet al te lang geleden heb ik mijn rijbewijs behaald bij de ANWB rijschool in leeuwarden. Om te beginnen wil ik zeggen dat het een erg: nette, profecionele, goede en niet te vergeten soepele rijschool is. Zelf heb ik natuurlijk ook naar andere rijscholen gekeken. Ik noem geen namen, maar schommige rijscholen hebben deals die je bijna niet kan afslaan en je snel beloven te slagen. Veel van mijn vrienden hebben op dit soort rijscholen gezeten en hebben er nog steeds spijt van. Zelf heb ik niet een keer spijt gehad van mijn keuze (ANWB). Ik reed Persoonlijk bij Rinze, een erg leuke en positieve instructeur. (ik wou graag meer schrijven, maar er is een limiet aan het aantal woorden) Groeten van: Maarten Willemsen (aan de lezer van deze review)

 • Evaluatie na examen
10

16/05/2019 18:28

Leeuwarden

Super leuke en geduldige instructeurs. De rijschool is enorm flexibel en denkt goed met je mee! Daarnaast is het advies op het aantal rijlessen dat nodig is precies op maat!

 • Evaluatie na examen
8

14/05/2019 09:57

Leeuwarden

Een prima proefles. Instructrice had duidelijke bewoording. Legde veel uit.

 • Evaluatie na proefles
10

08/05/2019 20:01

Leeuwarden

Ik heb met enorm veel plezier lessen gevolgd bij de nieuwe (ANWB)instructeur Niels. Het was leerzaam, gezellig, maar ook vooral doelgericht. Niels heeft een gezonde balans tussen vriendelijkheid, duidelijkheid en precisie en heeft me enorm goed lesgegeven en gecoacht. De ANWB-dames op kantoor Leeuwarden hebben me ook enorm geholpen en hebben me meerdere malen uit de brand geholpen met betrekking tot de planning. Ze waren erg meedenkend, professioneel, en dankzij hun heb ik nog van een ongeplande vakantie kunnen genieten. Uitstekend werk! Ook was de les-schatting van Rinze tijdens de proefles spot-on. Ik heb het precies in de geschatte 30 lessen gehaald. Al met al, enorm goed personeel en een topbedrijf om les te volgen!

 • Evaluatie na examen
8

06/05/2019 16:58

Leeuwarden

Degelijke rijschool, met erg goede, fijne en vriendelijke instructeurs. Ze weten waar ze het over hebben en zijn geduldig tijdens de lessen. Je mag fouten maken, zijn goed bereikbaar en flexibel. Kortom: Goede professionele rijschool, die zich goed inzetten voor de leerlingen!

 • Evaluatie na examen
10

04/05/2019 07:13

Leeuwarden

De ANWB rijopleiding was voor mij een garantie voor het in één keer slagen voor het praktijkexamen. Het voelde meteen vertrouwd. De lessen verliepen soepel, maar waar dat niet zo was, was Rinze ook niet verlegen om stevig aan te pakken, waar ik uiteindelijk echt baat bij heb gehad. Maar altijd nog wel met humor. Tijdens één les zat ik naar een reiger in de berm te kijken terwijl ik op een drukke rotonde afreed, daar kon Rinze ook wel om lachen. Kortom, echt een heel goede instructeur.

 • Evaluatie na examen
9

03/05/2019 15:30

Leeuwarden

Rijinstructeurs die duidelijke gedetaileerde uitleg geven over de acties die je moet nemen tijdens het rijden.

 • Evaluatie na examen
10

03/05/2019 14:47

Leeuwarden

Ik ben heel erg blij met mijn rijlessen bij ANWB. Het allerfijnste vond ik dat de lessen op tijd en ver vooruit werden ingepland zodat je hier ruim op tijd rekening mee kon houden. Eigenlijk heb ik helemaal geen feedback!

 • Evaluatie na examen
9

24/04/2019 18:07

Leeuwarden

Zeer proffesionele aanpak vanaf het eerste telefoongesprek. nooit te laat geweest, altijd duidelijk in afspraken, regels, etc.

 • Evaluatie na examen
9

19/04/2019 13:10

Leeuwarden

Zeer goede keuze gemaakt door bij deze rijschool te gaan lessen. Contact verliep prima en het advies kwam goed overeen met de lessen die nodig had.

 • Evaluatie na examen
3

18/04/2019 09:46

Leeuwarden

Meerdere malen met een bezonder vriendelijke telefonische service werd mij uitgelegd wat er allemaal allemaal mogenlijk was bij de ANWB. Zo ook de mogelijkheid om een snelcursus te doen waar je op korte termijn al mee kan beginnen. Hierdoor ben ik begonnen met een prettige proefles waar ook uitgelegd werd dat ik deel kon nemen an de snelcursus. Echter pas na deze les werd mij verteld dat deelname niet meer mogenlijk was omdat er al teveel aanmeldingen en drukte zou zijn. Hier verbaas ik mij nogsteeds over omdat mij duidelijk werd toegezegd dat wanneer je er voor in aanmerking komt je op korte termijn deel kan nemen. Omdat dit niet kan en alleen een snelcursus mogenlijk is voor mij kan ik dus geen rijopleiding volgen. Achteraf verbaas ik mij dus ook dat de anwb blijft adventeren met een opleiding waar je (door teveel aanmeldingen) niet meer aan deel kan nemen. Al met al baal ik erg van de manier hoe dit is gegegaan. Wel blijft de anwb vriendelijk maar zou ik het door deze ervaring niet adviseren.

 • Evaluatie na proefles
10

17/04/2019 12:36

Leeuwarden

Ik had een erg goede en aardige instructrice. In 1 keer geslaagd en niks op aan te merken.

 • Evaluatie na examen
8

16/04/2019 08:39

Leeuwarden

Ik heb mijn eerste proefles hier gehad en ik kan er niks anders over zeggen dan dat ik het een super leuke en leerzame les vond. Mijn rijinstructeur gaf goede aanwijzingen en was eerlijk tegenover alles.

 • Evaluatie na proefles
8

12/04/2019 06:34

Leeuwarden

Goede uitleg.. En veel geduld....

 • Evaluatie na proefles
10

09/04/2019 17:55

Leeuwarden

Het was prima geregeld

 • Evaluatie na examen
10

05/04/2019 19:39

Leeuwarden

Na mislukte pogingen in het verleden bij een andere rijschool, wilde ik het dit jaar eindelijk weer aan gaan en ik ben heel blij dat ik voor deze ANWB rijopleiding heb gekozen! Mede dankzij de goede recensies. Daarom wil ik nu ook een vol lof achterlaten voor dit bedrijf! Echt top kwaliteit. En met name Rinze, die me super heeft gecoacht en geholpen tot het gewenste resultaat! Ik ben erg dankbaar. 10/10.

 • Evaluatie na examen

Scores Leeuwarden

Locatiescore afgelopen 12 maanden