Voor klanten

Waarom ANWB-Rijopleiding.tevreden.nl
  • Jouw ervaringen met ANWB Rijopleiding helpen ons de klanttevredenheid te verbeteren
  • Je kan jouw ervaring met ANWB Rijopleiding delen met andere consumenten
  • Tevreden.nl meet, rapporteert en presenteert de resultaten: onafhankelijk, professioneel en betrouwbaar.
Hoe scoort ANWB Rijopleiding?
ANWB Rijopleiding brengt doorlopend de kwaliteit van haar dienstverlening in kaart:
Kwaliteitsverbetering
ANWB Rijopleiding gebruikt het onderzoeksplatform ANWB-Rijopleiding.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen. Deze ervaringen vormen de basis voor het verbeteren van de klantgerichte dienstverlening van ANWB Rijopleiding.

ANWB Rijopleiding nodigt je dan ook van harte uit om jouw ervaringen met ons te delen. Alleen met jullie hulp kan ANWB Rijopleiding nog beter voldoen aan alle wensen en verwachtingen.
Review richtlijnen & redactiebeleid
Tevreden.nl en ANWB Rijopleiding willen dat klanten die op deze site ervaringen zoeken, de informatie krijgen die ze nodig hebben om goede keuzes te maken. Reacties en reviews worden daarom voor publicatie gecontroleerd op o.a. de betrouwbaarheid. Bekijk voor het schrijven van goede reviews de richtlijnen.
Klachten
Het onderzoeksplatform ANWB-Rijopleiding.tevreden.nl richt zich op het meten van tevredenheid. Heb je een klacht meldt deze dan direct aan ANWB Rijopleiding zodat er naar een oplossing gezocht kan worden.


Over ANWB Rijopleiding
ANWB Rijopleidingen (ARO) is de grootste rijschool van Nederland en verzorgt in heel Nederland rijlessen voor de auto, bromfiets, aanhangwagen en motor. Je lest bij ANWB Rijopleiding op jouw manier; je kunt in hele korte tijd je rijbewijs halen of je kunt ervoor kiezen losse lessen te nemen.

Over Tevreden.nl
Het onderzoeksplatform ANWB-Rijopleiding.tevreden.nl wordt mogelijk gemaakt door Tevreden.nl. Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Jaarlijks worden honderdduizenden reacties verwerkt.

anwb-rijopleiding.tevreden.nl wordt mogelijk gemaakt door: